Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 441
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

'La Divorce'

...ωραία! Νιώθω πολύ ευγνόμων που υπάρχει αυτό το topic!

Είχα σκοπό να το δημιουργήσω εγώ σήμερα. Ευτυχώς με προλάβανε άλλοι (και είναι παρήγορο το ότι είναι αρκετοί... Χεχε!)

..μόλις πριν μερικά λεπτά μπήκα εντελώς τυχαία στο ιντερνετ με σκοπό να κάνω τη καθημερινή μου περιήγηση μπας και ταυτόχρονα 'ξεθυμάνω' από την αναστάτωση που μου δημιούργησε το γεγονός ότι με τη μ@λ@κι@ που κάποιοι Hollywoodιανοί προσπάθησαν να μου σερβίρουνε χάσαμε μαζί με άλλους 2 φίλους μερικές ώρες ύπνου, μερικές ώρες από τη ζωή μας! Πάνε αυτές! Χάθηκαν! Ανεπιστρεπτί! Χο!

Όπως αναφέρω και παραπάνω η ταινία ονομάζεται 'Le Divorce'.

Είναι (και καλά!) γαλλική, τελείως νερόβραστη, ούτε καν κουλτούρα ή καφρίλα! Ένα μέτριο νερομπούλι χλιαρό και άγευστο!

Μακριά !!! !!! :shock:

Άθλια! ...

... τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως να ήταν και πανάθλια...! Δεν έχω καταλήξει ακόμα! :evil:

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Alien_Apocalypse

Τίτλος: Alien Apocalypse

Λίγο αναλυτηκότερα από το wikipedia η πλοκή: Μερικοί αστροναύτες έχουν πάει ένα ταξίδι στο διάστημα όπου έχουν παραμείνει στην κατάψυξη για 40 χρόνια... Γυρνώντας στη γη βλέπουν τα πάντα ερημωμένα... Περπατώντας λοιπόν προς αναζήτηση πολιτισμού, τους βρίσκουν κάτι άνθρωποι, τους πιάνουν αιχμαλώτους και τους οδηγούν σε ένα "στρατόπεδο συγκέντρωσης" όπου οι αρειανοί έχουν πιάσει αιχμλώτους τους ανθρώπους και τους βάζουν να κόβουν ξύλα γιατί το ξύλο είναι πολύτιμο... (παρένθεση: σε 40 χρόνια οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει να γράφουν, & γενικά ότι είχε σχέση με τον πολιτισμό τους). Εκεί λοιπόν πείθουν τους άλλους ανθρώπους να εξεγερθούν, οπότε με τα ξύλα φτιάχνουν τόξα ακόντια κτλπ με τα οποία νικούν τους αρειανούς που έχουν λεϊζερ και όλα τα σιναφή (πράγμα που δεν μπόρεσαν να κάνουν στην πρώτη επίθεση των αρειανών όταν είχαν τον σημερινό οπλισμό)... Αφού ελευθερώνουν λοιπόν εκείνο το στρατόπεδο ξεκινούν σε ένα ταξίδι για να ελευθερώσουν όλους τους ανθρώπους, στο δρόμο τους συναντούν βαθιά σε ένα δάσος των πρόεδρο της αμερικής μαζί με το επιτελείο του, οι οποίοι τους βοηθούν τλκ να ελευθερώσουν με τόξα και με βέλη όλοι την ανθρωπότητα...

Υ.Γ. Όου γιέα... Απάντηση 6 χρόνια μετά :P

Y.Γ.2. μιλάμε για την αθλιότητα σε όλο το μεγαλείο...

Δημοσ.

Για εμένα η χειρότερη είναι μία ταινία με βαμπίρ που βγήκε το τελευταίο τρίμηνο στο σινεμά. Δεν θυμάμαι το όνομά της.

Ήταν λέει κάτι σαν ιός που έβγαζες σε όλο σου το σώμα σπυριά με πύον (απίστευτη αηδία) και μόλις έπιναν αίμα τους έφευγαν τα σπυριά. Κατα τα άλλα ήταν κανονικά βαμπίρ δλδ πέθαιναν με το φώς κτλ.

Εμετική, αργή, βαρετή, χωρίς υπόθεση και χωρίς νόημα γενικά. Και άλλες ταινίες έχω δεί που να είναι απαίσιες σαν το 2012 αλλα συνήθως τις βγάζω κάπου στην μέση. Αυτή η ταινία ήταν τόσο χαοτικά αδιάφορη που σε εξανάγκαζε να δείς την συνέχεια ώστε να καταλάβεις τι σκατά έχει στο μυαλό του ο σκηνοθέτης - σεναριογράφος - παραγωγό κτλ.

Όποιος θυμηθεί το όνομα θα του δώσω δωράκι...

Δημοσ.
Το ken park είναι περιέργο αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει λόγος να το δείς.

Το dude where is my car (Μεγάλε τι έκανες χθές το βράδυ) είναι μια ταινία που αξίζει να την δείς μόνο αν μπορείς να γελάσεις με τις ηλίθιες φάτσες των ηθοποιών, αλλιώς , αν στοχεύεις σε κάτι καλύτερο, τότε σου είναι άχρηστη.

χαχα καλα που την θυμηθηκες αυτη μεγαλη πατατα τομονο που μου εχει μεινει ειναι η σκηνη με τα ταουαζ

• Super Moderators
Δημοσ.
http://www.imdb.com/title/tt1350498/

τα λογια ειναι περιττα νομιζω..ξεπερναει οποιοδηποτε οριο...δειτε το οπωσδηποτε.μιλαμε απο τις μεγαλυτερες καφριλες EVER.

παίζει και ο Lorenzo Lamas, εγγύηση...

• Super Moderators
Δημοσ.

Λίγα λόγια για το Lorenzo.

Πραγματικά απερίγραπτο χάλι, πήγε direct to dvd σε εμάς;

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάτι άγριες ώρες στο STAR (τότης-ποιότης) είχα πετύχει μια ταινία με κάτι μεταλλαγμένους καρχαρίες που τρώνε τους επιστήμονες στο υποθαλλάσιο κέντρο όπου τους έχουν μαντρωμένους (και τους καρχαρίες, και τους επιστήμονες) αλλά αυτό με το χταπόδι και τον καρχαρία είναι έτη φωτός μπροστά, λαίμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...