Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε σχετικά καινούργια γραμμή FTTH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα ,

Εδώ κ περίπου 3 μήνες είμαι ενεργός χρήστης FTTH από COSMOTE .το παραμικρό πρόβλημα δεν αντιμετώπισα μέχρι χθες το μεσημέρι όπου έπεσε η γραμμή .

Αρχικά στο ont αναβοσβηναν εναλλάξ τα Pon και Alarm .σήμερα το πρωί το alarm έμεινε σταθερά αναμενο και όλα τα υπόλοιπα σβηστά εκτός του ρούτερ (power)

Επικοινώνησα με COSMOTE όπου δηλώθηκε βλάβη κ ενημερώθηκα ότι μπορεί να είναι οτιδήποτε από το φίλτρο στο καφαο μέχρι κόψιμο της ίνας σε κάποιο σημείο.

έχει πάθει κάποιος κάτι αντίστοιχο ?7 χρόνια vdsl δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα και μου έκανε εντύπωση ότι μέσα σε 3 μήνες εμεινα χωρίς ίντερνετ για τουλάχιστον μία βδομάδα από ότι με ενημέρωσε η COSMOTE 

Θα επανέλθω με πληροφορίες 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,  είχα πάθει παρόμοιο πρόβλημα σε μια γραμμή ftth μέσα στον πρώτο χρόνο. Ο παροχος ήταν η vodafone και το πρόβλημα ήταν το ίδιο, έπεσε η γραμμή και ήταν αναμμένο το alarm. Στην δική μου περίπτωση πήρα την τεχνική εξυπηρέτηση και την ίδια μέρα ήρθαν και έλεγξαν την γραμμή, τελικά ήταν απλά κομμένη η οπτική ινα σε ένα σημείο μέσα στην πρίζα στο σπίτι και το επισκευασαν επί τόπου.

• Thanks 1

Ναι ήρθε κ σε μένα άμεσα ευτυχώς ο τεχνικός .η γραμμή μέχρι την πολυκατοικία δεν είχε πρόβλημα οπότε απλά αντικατέστησε την ίνα από το κουτί της πολυκατοικίας μέχρι το διαμέρισμα μου και τέλος .

Τώρα αν κόπηκε που κ πως δεν ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...