emperor4her Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έφτιαξα ένα κρεβάτι και το κεφαλάρι είναι από ξύλο πεύκου. Είναι ακατεργαστο, δεν έχει περαστεί με κανένα λούστρο η κάτι σχετικό. Με τι πρέπει να το περάσω? Θέλει αντιμυκιτιακο? Σκέτο λούστρο? Το υπόλοιπο αν θυμάμαι καλά είναι από σουηδικό, αν το λέω σωστα Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2021 από emperor4her 1
Xejolontas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Ωραια κατασκευή Θα σου έλεγα να το αφήσεις όπως είναι και να το ντύσεις με αφρό και υφασμα για να ακουμπάς το κεφάλι σου
emperor4her Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, Xejolontas είπε Ωραια κατασκευή Θα σου έλεγα να το αφήσεις όπως είναι και να το ντύσεις με αφρό και υφασμα για να ακουμπάς το κεφάλι σου Σε ευχαριστω, να ερσασει η ωρα ξεκινησε ετσι μες την καραντινα, και βγηκε ωραιο αποτελεσμα. μου αρεσει αυτο πισω που φαινονται οι ταβλες ειναι η αληθεια, απλα ειχα απορια αν πρεπει να του περασω καποιο φαρμακο για μυκητες ή αλλου ειδους ζουζουνια που ζουν στο ξυλο..
Invader Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Ενα συντηρητικό ξύλου άχρωμο ή όχι , ματ ή γυαλιστερό μόνο καλό θα του έκανε. 1
lofter Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 ωραία δουλειά! επειδή πρόσφατα την έπαθα με σαράκι σε κατασκευή που έφτιαξε ο πατέρας μου προ τριετίας, τα στηρίγματα ήταν από πεύκο και είχαν προσβληθεί ,θα πρότεινα να ζητήσεις κάτι σχετικό από ένα χρωματοπωλείο. ( για την κατασκευή αν θέλεις μπορείς να περάσεις με ένα ρούτερ τις γωνίες της βάσης στις 45 μοίρες, γιατί το πεύκο είναι μαλακό ξύλο και με τον καιρό θα χτυπηθεί ) 2
bezan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 το ιδιο ακριβως επαθα και εγω με το σαρακι, περνα τα ενα βερνικι αχρωμο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, επιπλα π εκανα πριν 6-7 χρονια δεν εχουν παθει τπτ αφου ειχαν περαστει με βερνικι, ενω το αλλο που ηταν 2 χρονων επιασε σαρακι και δυστιχως τα σιχαθηκα και τα πεταξα 2
haris013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 και φινίρισμα με teak oil να προσθέσω, θα δώσει πολύ όμορφο φυσικό αποτέλεσμα 1
giannis2429 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα ρε παιδιά, πήρα πρόσφατα αυτήν την επιφάνεια https://www.leroymerlin.gr/gr/xuleia/takoi-sanides/kadronia/tavla-trapeziou-apo-peuko-m120xp60cm-pahous-33mm-61741092?category_rewrite=tavla-trapeziou-apo-peuko-m120xp60cm-pahous-33mm-61741092 Αν την περάσω με βερνίκι θα είμαι καλυμμένος η θέλει κάτι άλλο; Επίσης, θέλω να της αλλάξω χρώμα με teak oil, θα το βάλω πριν το βερνίκι η στο τέλος;
bezan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 φιλε μ πανε στα σιδηρικα, εκει εχει και απλα βερνικια, και αλλαγης χρωματος, δες ποιο σου ταιριαζει. εγω παραδειγμα χρησιμοποιω το παρακατω, με χει βγαλει ασπροπροσωπο, ολα τα ξυλα στις κατασκευες ειναι πευκο https://www.kousimitris.gr/0000384A.el.aspx https://gartenhaus-king.de/produkt/wilckens-holzlasur-25-l-gebinde/
zNikosz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Έχω την εντύπωση πως στα σημεία που έχει τους ρόζους θα σου βγάλει ρετσίνι. Γιαυτό θα θέλει βερνίκι.
bezan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, zNikosz είπε Έχω την εντύπωση πως στα σημεία που έχει τους ρόζους θα σου βγάλει ρετσίνι. Γιαυτό θα θέλει βερνίκι. βγαζει εαν δεν εχει στεγνωσει το ξυλο καλα συνηθως, μπορει να κανω λαθος, αλλα ετσι μ τα εβγαζε εμενα οταν ειχα κανει τους κορμους. οταν αγοραζεις απο μαγαζι ομως ξυλεια, συνηθως ειναι επεξεργασμενη και ξεραμενη, για αυτο και η διαφορα βαρους με τα ακατεργαστα και μη ξεραμενα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα