Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..Άλλαξα σκληρό δίσκο στο ps4 slim που έχω,έκανα επανεγκατάσταση του λογισμικού και ενώ όλα φάνηκαν να δουλεύουν σωστά ξαφνικά μου έβγαλε ένδειξη ότι ανέβασε θερμοκρασία και έσβησε..Σημείωση δεν είχα κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες μέχρι τώρα..Μετά από μερικές προσπάθειες και ενώ έκανε το ίδιο πράγμα διαπίστωσα ότι δεν δουλεύει το ανεμιστηρακι καθόλου.. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να έχει συμβεί.. Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Δημοσ.

Υπολογιζω ανταλλακτικο και εργασια κανα 50αρι.Αν παρεις απο κινα τον ανεμιστηρα και τον αλλαξεις μονος θα σου βγει πολυ φθηνα.Αν ειναι προβλημα η ασφαλεια θες ηλεκτρονικο να στο κανει.Και για τις 2 περιπτωσεις υπολογιζω μεχρι 50 ευρω τιμες Ελλαδας.

• Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Tuka13 είπε

Καλησπέρα..Άλλαξα σκληρό δίσκο στο ps4 slim που έχω,έκανα επανεγκατάσταση του λογισμικού και ενώ όλα φάνηκαν να δουλεύουν σωστά ξαφνικά μου έβγαλε ένδειξη ότι ανέβασε θερμοκρασία και έσβησε..Σημείωση δεν είχα κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες μέχρι τώρα..Μετά από μερικές προσπάθειες και ενώ έκανε το ίδιο πράγμα διαπίστωσα ότι δεν δουλεύει το ανεμιστηρακι καθόλου.. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να έχει συμβεί.. Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Με ποιο τρόπο διαπίστωσες ότι όντως ο ανεμιστήρας δεν δουλεύει?

Δεν έχει τύχει ποτέ σε κονσόλα ps4 να χαλάσει το ίδιο το fan, και μου ακούγεται ολίγον "περίεργο"....

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άνοιξα από πάνω το πλαστικό καπάκι και άναψα το ps4..Είδα ότι το ανεμιστηρακι δεν περιστρέφεται καθόλου ενώ το ps4 αρχίζει και ζεσταίνεται..Για ποιο λόγο δηλαδή μπορεί να μην δουλεύει το ανεμιστηρακι;Δεν γνωρίζω πέρα από τα βασικά αν μπορείς να με βοηθήσεις..

Επεξ/σία από Tuka13
Δημοσ.

Γιατί δεν δοκιμάζεις την παραδοσιακή μέθοδο. Ριχτου μια σφαλιάρα και μπορει να ξεκολλήσει το ανεμιστηράκη και να παρει μπρός.....

• Thanks 1
Δημοσ.

Το ότι του έδωσα ώθηση εγώ με το χέρι να αρχίσει να γυρίζει θεωρείς ότι δεν είναι αρκετό;Θέλει χτύπημα μπας και ξυπνήσει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tuka13 είπε

Άνοιξα από πάνω το πλαστικό καπάκι και άναψα το ps4..Είδα ότι το ανεμιστηρακι δεν περιστρέφεται καθόλου ενώ το ps4 αρχίζει και ζεσταίνεται..Για ποιο λόγο δηλαδή μπορεί να μην δουλεύει το ανεμιστηρακι;Δεν γνωρίζω πέρα από τα βασικά αν μπορείς να με βοηθήσεις..

Οκ εφόσον το είδες με τά μάτια σου ότι δεν γυρνάει, πάω πάσο.

Πρέπει να είσαι ο πρώτος με τέτοιο πρόβλημα.

Τσεκαρε το φις του fan που κουμπώνει στην μητρική μπας και...

Αλλιώς μετά το πας σε τεχνικό, μπορεί να είναι το ίδιο το fan, μπορεί και θέμα ανταλλακτικού στην μητρική.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mikele13- είπε

Οκ εφόσον το είδες με τά μάτια σου ότι δεν γυρνάει, πάω πάσο.

Πρέπει να είσαι ο πρώτος με τέτοιο πρόβλημα.

Τσεκαρε το φις του fan που κουμπώνει στην μητρική μπας και...

Αλλιώς μετά το πας σε τεχνικό, μπορεί να είναι το ίδιο το fan, μπορεί και θέμα ανταλλακτικού στην μητρική.

Η αλήθεια είναι ότι ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο είδα ότι σε αρκετούς έχει τύχει το ίδιο πρόβλημα ειδικά κάτω από βίντεο που δείχνουν πως να καθαρίζεις ένα ps4 άπειρα τα μηνύματα με περιπτώσεις που σταμάτησε να δουλεύει το ανεμιστηρακι..Σήμερα πήγα σε τεχνικό και δεν του φάνηκε τόσο απίθανο να χαλασε..Θα το πάω από εκεί αύριο το ps4 και θα δείξει απλά ελπίζω μήπως βρω μια άκρη με κάτι που μπορούσα να κάνω εγώ και να είναι πιο οικονομικά..

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Tuka13 είπε

Η αλήθεια είναι ότι ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο είδα ότι σε αρκετούς έχει τύχει το ίδιο πρόβλημα ειδικά κάτω από βίντεο που δείχνουν πως να καθαρίζεις ένα ps4 άπειρα τα μηνύματα με περιπτώσεις που σταμάτησε να δουλεύει το ανεμιστηρακι..Σήμερα πήγα σε τεχνικό και δεν του φάνηκε τόσο απίθανο να χαλασε..Θα το πάω από εκεί αύριο το ps4 και θα δείξει απλά ελπίζω μήπως βρω μια άκρη με κάτι που μπορούσα να κάνω εγώ και να είναι πιο οικονομικά..

Άλλο να κλείνει η κονσόλα από υπερθέρμανση λόγω σκόνης και ξεραμενης θερμαγωγιμης το οποίο συμβαίνει σε πολλά ps4, και άλλο να σταματήσει το ίδιο το fan...

Εγώ προσωπικά που ασχολούμαι,δεν μου έχει τύχει ποτέ τέτοια περίπτωση.

Μακάρι να είναι το fan....

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Άλλο να κλείνει η κονσόλα από υπερθέρμανση λόγω σκόνης και ξεραμενης θερμαγωγιμης το οποίο συμβαίνει σε πολλά ps4, και άλλο να σταματήσει το ίδιο το fan...

Εγώ προσωπικά που ασχολούμαι,δεν μου έχει τύχει ποτέ τέτοια περίπτωση.

Μακάρι να είναι το fan....

Μακάρι..Αν εξαιρέσεις αυτό το ps4 δουλεύει άψογα και με τον καινούργιο σκληρό δίσκο τρέχει σφαίρα..Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου φίλε..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...