mogsub Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Βάζοντας το κουπόνι GWW525H7 στο checkout σας βγάζει δωρεάν το 2ο δηλαδή και τα 2 μαζί 16€ Ισχύει και για 2+2, 3+3 1
Warezzly Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα! Έχεις ξαναψωνισει απο εκεί; Από ποιότητα, άνεση τι λέει; Ευχαριστώ!!
mogsub Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Warezzly είπε Καλησπέρα! Έχεις ξαναψωνισει απο εκεί; Από ποιότητα, άνεση τι λέει; Ευχαριστώ!! Δες και αυτό το thread Γενικά είναι αρκετά καλή η ποιότητα, το μόνο αρνητικό στην προηγούμενη προσφορά ήταν ότι άργησαν πάρα πολύ (αλλά ήταν και εν μέσω καραντίνας και Χριστουγέννων). Ελπίζω αυτή την φορά να τα φορέσω αυτό το καλοκαίρι
Socratis_g Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 αυτοί δεν είναι αγγλία? πρέπει να παίζει και τελωνείο πλεόν.
Flockyy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Παιδια μολις εκανα παραγγελια. Ισχυει αυτο που λεει το παιδι απο πανω; Υπαρχει προβλημα με τελωνειο; Επειδη παραγγελνω απο myprotein που και αυτοι ειναι based in UK και δεν εχω καποιο προβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Τελωνειο δεν υπαρχει προβλημα αλλα αποστολη στις 26/02 και ακομα δεν εχω παραλαβει.
fou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Αποστολη σε παραγγελια που εκανα, 25-5. Σημερα εφτασε στο ταχυδρομειο της περιοχης. Σπιτι δεν ξερω ποτε θα μου τα φερουν βεβαια. Ειχα βαλει αποστολη με tracking.
Neural_handshake Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 ποιοτητα, ανεση, ποιοτητα εκτυπωσεων ολα μετρια
fytotech Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Παιδιά, έχω αγοράσει πάνω από 50 μπλουζάκια από εκεί. Είναι όλα μια χαρά. Το 16€ τα δύο δεν είναι ούτε κατά διάνοια προσφορά για το συγκεκριμένο μαγαζί. Επίσης, στα 6 μόνο έχει δωρεάν αποστολή, οπότε μιλάμε για 48€ αν θέλετε δωρεάν αποστολή. Λίγο υπομονή και βγάζει πάντα καλύτερες προσφορές. 4
gambitgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, fytotech είπε Παιδιά, έχω αγοράσει πάνω από 50 μπλουζάκια από εκεί. Είναι όλα μια χαρά. Το 16€ τα δύο δεν είναι ούτε κατά διάνοια προσφορά για το συγκεκριμένο μαγαζί. Επίσης, στα 6 μόνο έχει δωρεάν αποστολή, οπότε μιλάμε για 48€ αν θέλετε δωρεάν αποστολή. Λίγο υπομονή και βγάζει πάντα καλύτερες προσφορές. και εγώ μια από τα ίδια. Συμφώνω με τον προλαλήσαντα για το θέμα προσφοράς. Γενικά μαζί με μεταφορικά να υπολογίζετε κάνα 9-10€ το μπλουζάκι όταν έχουν προσφορές. Ποιότητα καλή στάμπες ωραίες και ιδιαίτερες.
greek738 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Για 1.85 90 κιλα τι νουμερο να παρω? Τα φοραω σχετικα εφαρμοστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα