Dragonlordcv2002 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σε όλους ! Θέλω μέσα στον Ιούλιο να αγοράσω 2 σετ υδρόψυξης AIO. Η 1η θα μπει σε έναν Ι7-4770κ (HAF932) Η 2η θα μπει σε έναν Phenom II x6 1090t AM3 μητρική (σε midi κουτι που θα έχει τουλάχιστον ένα ανεμιστήρα μπρος και πλάι) που καίει τον τόπο όλο χωρίς OC Το 2ο σύστημα θα πάει χωριό για καλοκαιρινούς μήνες χρήση, επέλεξα υδρόψυξη μιας και το κουτί που θα μπεί δεν χωράει άνετα πύργους αερόψυξης (εκτός αν υπάρχει κάποια για ΑΜ3 που είναι σχετικά κοντή και αποδωτική για τα 126 watt του). Έχω την καλύτερη εμπειρία απο H80 σε Ι7 2600κ προς το παρόν και θα ήθελα τις προτάσεις σας για τους 2 cpu. Τελευταίο για το midi προφανώς θα είναι single radiator (αν το λεω καλά) όπως η H80. Αν κάποιος έχει και κατ ιδίαν άποψη και εμπειρία για αυτή που θα προτείνει ακόμα καλύτερα. Το διαθέσιμο Budget έιναι έως 200 ευρώ. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!!
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 29 λεπτά πριν, Dragonlordcv2002 είπε Καλησπέρα σε όλους ! Θέλω μέσα στον Ιούλιο να αγοράσω 2 σετ υδρόψυξης AIO. Η 1η θα μπει σε έναν Ι7-4770κ (HAF932) Η 2η θα μπει σε έναν Phenom II x6 1090t AM3 μητρική (σε midi κουτι που θα έχει τουλάχιστον ένα ανεμιστήρα μπρος και πλάι) που καίει τον τόπο όλο χωρίς OC Το 2ο σύστημα θα πάει χωριό για καλοκαιρινούς μήνες χρήση, επέλεξα υδρόψυξη μιας και το κουτί που θα μπεί δεν χωράει άνετα πύργους αερόψυξης (εκτός αν υπάρχει κάποια για ΑΜ3 που είναι σχετικά κοντή και αποδωτική για τα 126 watt του). Έχω την καλύτερη εμπειρία απο H80 σε Ι7 2600κ προς το παρόν και θα ήθελα τις προτάσεις σας για τους 2 cpu. Τελευταίο για το midi προφανώς θα είναι single radiator (αν το λεω καλά) όπως η H80. Αν κάποιος έχει και κατ ιδίαν άποψη και εμπειρία για αυτή που θα προτείνει ακόμα καλύτερα. Το διαθέσιμο Budget έιναι έως 200 ευρώ. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!! Καλησπέρα, ότι χωράει απο την σειρά Artic cooling freezer II. 2
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Sheo σε ευχαριστώ πολύ μου έκοψε και κοίταξα τι χωράει και στο haf... και από ότι βλέπω (για να μην κάνω πειράματα) πάω για Arctic Liquid Freezer II 120. 1
leros2004 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, Dragonlordcv2002 είπε Sheo σε ευχαριστώ πολύ μου έκοψε και κοίταξα τι χωράει και στο haf... και από ότι βλέπω (για να μην κάνω πειράματα) πάω για Arctic Liquid Freezer II 120. Μονού ψυγείο μην πάρεις, δεν αξίζουν. Πόσο είναι το μέγιστο ύψος ψύκτρας που χωράει ? 2
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, leros2004 είπε Μονού ψυγείο μην πάρεις, δεν αξίζουν. Πόσο είναι το μέγιστο ύψος ψύκτρας που χωράει ? Παίδες συγγνώμη κάτι είχε κολλήσει στις επιλογές που τσέκαρα για υδρόψυξη στο compatibility list του 932 και χθες το βράδυ που το ξαναδοκίμασα (μου την έδινε που δεν έβγαζε διπλού ) μου έβγαλε και την Arctic Liquid Freezer II 240. (Cooler Master HAF 932 ATX Full Tower Case Compatible CPU Coolers - PCPartPicker). Το μόνο θέμα (δεν ξέρω αν είναι παράλειψη της Arctic), είναι ότι δεν αναφέρει socket AM3 συμβατότητα για το 120 που θα πήγαινε στον Phenom... Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δυο σας !!! Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από Dragonlordcv2002 1
triplex1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 7 ώρες πριν, Dragonlordcv2002 είπε Παίδες συγγνώμη κάτι είχε κολλήσει στις επιλογές που τσέκαρα για υδρόψυξη στο compatibility list του 932 και χθες το βράδυ που το ξαναδοκίμασα (μου την έδινε που δεν έβγαζε διπλού ) μου έβγαλε και την Arctic Liquid Freezer II 240. (Cooler Master HAF 932 ATX Full Tower Case Compatible CPU Coolers - PCPartPicker). Το μόνο θέμα (δεν ξέρω αν είναι παράλειψη της Arctic), είναι ότι δεν αναφέρει socket AM3 συμβατότητα για το 120 που θα πήγαινε στον Phenom... Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δυο σας !!! Συγνωμη φιλε μου αλλα να σε κανω μια ερωτηση Εχεις case με υψος cooler 172 και βαζεις υδροψυξη; 1
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα Cases μετακινούνται δυστυχώς συχνά και μετά από ένα στράβωμα σε μητρική απο πυργάκι αερόψυξης είπα απλά μακριά. Ναι ήταν βιδωμένη ναι ήταν σταθερή ναι μετακινήθηκε με προσοχή αλλά μάλλον το βάρος έκανε την δουλειά από μόνο του. και επειδή την θυμάμαι ακόμα την ρημάδα ήταν η scythe ninja plus. Με ΑΙΟ είμαι τέλεια εδώ και χρόνια ούτε OC κάνω πλέον, ούτε συντήρηση (πέρα από μια αλλαγή πάστας) - σε σχέση με custom loop που είχα δοκιμάσει στο παρελθόν. Είναι αυτό που λένε όταν καείς φυσάς και το γιαούρτι. Προφανώς δεν δίνω άδικο στην παρατήρησή σου είναι λογική απλά στο προσωπικό μου ζύγισμα έχασε by default. 🙃 Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2021 από Dragonlordcv2002 2
triplex1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 11 ώρες πριν, Dragonlordcv2002 είπε ήταν η scythe ninja plus. Με ΑΙΟ είμαι τέλεια εδώ και χρόνια ούτε OC κάνω πλέον, ούτε συντήρηση (πέρα από μια αλλαγή πάστας) - σε σχέση με custom loop που είχα δοκιμάσει στο παρελθόν. Είναι αυτό που λένε όταν καείς φυσάς και το γιαούρτι. ninja πραγματικο τουβλο , οσο για aio που λες , προτιμω εγω να στραβωσει λαμαρινα παρα να μαζεψω με τη σφουγγαριστρα μια μερα τα υγρα και να πεταξω καμια gpu γιατι απλα της εκανε κεφι της aio να ξερασει. 2 1
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεράσει η AIO εκτός αν είσαι εντελώς κουλός στην τοποθέτησή της (ή ελαττωματικό προϊόν) . Ο καθένας βέβαια με τις προτιμήσεις του εννοείται. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2021 από Dragonlordcv2002
ICE-T Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dragonlordcv2002 είπε Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεράσει η AIO εκτός αν είσαι εντελώς κουλός στην τοποθέτησή της (ή ελαττωματικό προϊόν) . Ο καθένας βέβαια με τις προτιμήσεις του εννοείται. λίγες Corsair έχουν σκάσει από ελαττωμα😂να ήταν κουλοι όπως λες δεν νομίζω,δεν έχω κάτι με τις υδροψυξεις αλλά περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να πάθεις ζημιά με την υδρόψυξη παρά με αεροψυξη αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2021 από ICE-T 5
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Μην παίρνεις της μετρητής αυτά που γράφονται ακόμα και σε βίντεο που είχα δει ο τυπάς είχε σφίξει τις βίδες τόσο πολύ που ράγισε το μπλοκ. Αν δεν είναι ελαττωματικό δεν θα πάθεις τπτ. Αν δεν την εμπιστεύεσαι δικαίωμα σου σαφώς. Για μένα όπως έχουν γίνει οι αεροοψύξεις είναι πολύ πιο επικίνδυνες από υδρόψυξη ειδικά σε συστήματα που μετακινούνται. Δεν είναι παράξενο, ούτε τυχαίο ότι όποιος έβαλε AIO δεν ξαναέβαλε αερόψυξη μετά.
ICE-T Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Dragonlordcv2002 είπε Μην παίρνεις της μετρητής αυτά που γράφονται ακόμα και σε βίντεο που είχα δει ο τυπάς είχε σφίξει τις βίδες τόσο πολύ που ράγισε το μπλοκ. Αν δεν είναι ελαττωματικό δεν θα πάθεις τπτ. Αν δεν την εμπιστεύεσαι δικαίωμα σου σαφώς. Για μένα όπως έχουν γίνει οι αεροοψύξεις είναι πολύ πιο επικίνδυνες από υδρόψυξη ειδικά σε συστήματα που μετακινούνται. Δεν είναι παράξενο, ούτε τυχαίο ότι όποιος έβαλε AIO δεν ξαναέβαλε αερόψυξη μετά. φίλε έχω αλλάξει αρκετές AIO και αεροψυξεις και αλλάζω hardware αρκετά συχνά ,αυτό για την θεωρία οποίος βάζει υδρόψυξη δεν ξαναβάζει αεροψυξη,δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι νομίζεις βέβαια θέμα γούστου είναι(έχω ενεργη αγγελία με υδρόψυξη καινούργια επι την ευκαιρία)😂 Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2021 από ICE-T
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν θες να το πάμε στατιστικά 20 άτομα από την παρέα μου, έχουμε υδρόψυξη και δεν τις αλλάζουμε. Τέλος ψάξε να βρείς στο ιντερνετ reserator 1 για να έχεις μια εικόνα στο απο πότε ασχολούμαι. Μεταχειρισμένες δεν βάζω σρυ όσο και να την βαφτίζεις καινούργια. Και κλείνει το θέμα εδώ μιας και καλύφθηκα για το λόγο που το άνοιξα. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2021 από Dragonlordcv2002
Προτεινόμενες αναρτήσεις