DownUNDERground Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, nikx είπε Ξανα διαθεσιμο. Μάντεψε γιατί...😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μα γιατί ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Φαινεται ακυρωσαν αρκετοι τις παραγγελιες τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Φαινεται ακυρωσαν αρκετοι τις παραγγελιες τους. το μαγαζι εριξε τα ακυρα. τωρα, πως το βγαλε για λιγο διαθεσιμο (γιατι τωρα ειναι εξαντλημενο παλι), δεν εξηγειται διαφορετικα απο το τρεχει αυτοματος αλγοριθμος περιοδικης αναδημοσιευσης ιδιου κραχτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kefalonitis2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου On 08/06/2021 at 12:54, georgeps21 said: εχε στο νου , διαβαζω για πολυ αργες ταχυτητες μεταφορας απο κινητο, αν και μαλλον εχει μεσα αυτον https://www.disctech.com/Western-Digital-AV-25-WD10JUCT-1TB-SATA-Hard-Drive πάρα πολύ αργό, ισχύει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FatMan Δημοσ. 8 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου Έλεος βρε παιδιά, 3 χρόνια μετά και έχουμε νέο πόστ!!! Δικό μου το θέμα, οπότε έχω δικαίωμα να γκρινιάζω 😉 Έχω προτείνει στην ομάδα διαχείρησης να κλειδώνουν αυτόματα θέματα προσφορών μετά απο κάποια χρόνια (ή να οριστούν κάποιοι βοηθοί που θατα κλειδώνουν), αλλά φευ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 12 λεπτά πριν, FatMan είπε Έλεος βρε παιδιά, 3 χρόνια μετά και έχουμε νέο πόστ!!! Ένα σπαμ μποτ έκανε τη "λαδιά", δεν πρόλαβες να το δεις μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Ιουλίου Share Δημοσ. 8 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ειπα και εγω οτι ειχαμε αναβιωση προσφορας η καποιος ρωταει τωρα πως δουλευει γιατι τοσα χρονια ουτε που το εχω συνδεσει στη κολοcanon Επεξ/σία 8 Ιουλίου από Mhlogiatros 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα