nikx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Μολις μου την ακυρωσανε . . . . Και την ξαναπαραγγειλα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Τελικά άνθρακες ο φτηνός δισκος....ηρθε ακύρωση λόγω μη υπαρξης προιόντος...καλά όταν περνάνε στο σύστημα 1 trigger δεν υπάρχει να δει το διαθέσιμο υπόλοιπο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, masteripper said: Τελικά άνθρακες ο φτηνός δισκος....ηρθε ακύρωση λόγω μη υπαρξης προιόντος...καλά όταν περνάνε στο σύστημα 1 trigger δεν υπάρχει να δει το διαθέσιμο υπόλοιπο Public είσαι... Μανούλα στις ακυρώσεις. Το ίδιο και τα media markt. Όποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί, ας κάνει καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Όχι ότι θα βγει κάτι αλλά για το γμτ και μόνο. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από d_gkal 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 26 λεπτά πριν, d_gkal είπε Όποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί, ας κάνει καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Όχι ότι θα βγει κάτι αλλά για το γμτ και μόνο. Ο λόγος; 😛 Δε στέκει καταγγελία -- απλά δεν έχουν το προϊόν. Τα εργαλεία αυτά ας χρησιμοποιούνται όπου πρέπει, όχι "για το γαμώτο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 54 λεπτά πριν, Innersense είπε Επίσης, ενώ ακύρωσα, ήρθε email από το Public "το προϊόν CANON CONNECT STATION CS100EU22 της παραγγελίας δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο." Έτη φωτός μπροστά στο Public... "Πριν από εσάς, για εσάς". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, georgeps21 είπε Εχω ενα κρατημενο στο Συνταγμα για οποιον θέλει το ξαναγραφω για οσους στεναχωρηθηκαν και το ηθελαν Εγώ έφτασα χθες συνταγμα, εκανα μια βολτα στους οροφους και τελικά κατέληξα οτι ειναι τσαμπα λεφτα, έστω για το δισκο, εστω για reselling ebay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 30 λεπτά πριν, georgeps21 είπε το ξαναγραφω για οσους στεναχωρηθηκαν και το ηθελαν Εγώ έφτασα χθες συνταγμα, εκανα μια βολτα στους οροφους και τελικά κατέληξα οτι ειναι τσαμπα λεφτα, έστω για το δισκο, εστω για reselling ebay Καλησπέρα, θα με ενδιέφερε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 57 minutes ago, Haldol said: Ο λόγος; 😛 Δε στέκει καταγγελία -- απλά δεν έχουν το προϊόν. Τα εργαλεία αυτά ας χρησιμοποιούνται όπου πρέπει, όχι "για το γαμώτο". Νόμιζα έπαιξε ακύρωση λόγω τιμής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 plot twist είδαν πως είχε κίνηση το προιόν καιθα το ξαναβγάλουν σε υψηλότερη τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Ακομη το δειχνει διαθεσιμο, ωρες μετα τα ακυρα. Δεν εχει σκεφτει κανεις εκει να κατεβασουν την διαθεσιμοτητα, οεο? Πρεπει να εχουν πολυ πολυπλοκο συστημα για να ζοριζονται ετσι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Οτι να ναι το Public ενω εκανα ακυρωση..... μου εστειλαν email οτι το προιον ΔΕΝ ειναι διαθεσιμο..... πριν μου ηρθε sms οτι η παραγγελλια μου εχει τιμολογηθει και εχει παραδοθει σε εταιρια κουριερ...... Ενας Θεος ξερει τι θα μου στειλουν..... Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από Zengar Zombolt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Έγινε τσακ μπαμ ακύρωση και επιστροφή χρημάτων στο Paypal παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akollias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Παραγγελία 8/6 και και στο συστημα τους φαινεται αποστολή την ιδια ημέρα. Δεν εχει σταλει ομως tracking... Μου ηρθε ενα sms που λεει οτι θα στηλει η εταιρία courrier νεο μηνυμα. Μηπως ειναι ακυρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2021 Μου ήρθε να παραλάβω από Athens Metro Mall. Με αυτά που διαβάζω, με προβληματίσατε. Έλεγα στην τελική να βγάλω το δίσκο και να τον κάνω εξωτερικό. Θα δω τι θα κάνω...Το πολύ πολύ να ακυρωθεί η παραγγελία μόνη της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Ξανα διαθεσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα