Zengar Zombolt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 με αυτα που διαβαζω εδω εριξα και εγω ακυρωση γιατι ο χρηστης ειναι πολυ basic και θελει user friendly πραγματα
Innersense Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Την ακύρωση ρε παιδιά πως την κάνετε; Στο site του Public δεν βλέπω κάτι;
Haldol Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Innersense είπε Την ακύρωση ρε παιδιά πως την κάνετε; Στο site του Public δεν βλέπω κάτι; Τηλέφωνο, ή e-mail.
nikx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Aφαιρεση HDD. (3) Canon Cs100 Disassembly - YouTube Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από nikx 2
dchatz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 10 ώρες πριν, Innersense είπε Απορώ πως δεν έχουν καταφέρει ακόμα να το κάνουν έστω file server... Και γω νόμιζα ότι θα μπορούσα... Λογικά επειδή με ένα (ακριβότερο) raspberry και ένα φλασακι κάνεις την ίδια δουλειά, πιο εύκολα και με επιπλέον πολλές δυνατότητες (torrent, SSH, teamviewer ....) κανείς δεν μπει στον κόπο να ασχοληθεί σοβαρά. Έστειλα ακύρωση μέσω της φόρμας επικοινωνίας του public. Έχω πληρώσει με paypal, αντε να δούμε τι θα γίνει.
georgeps21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Εχω ενα κρατημενο στο Συνταγμα για οποιον θέλει
Innersense Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, dchatz είπε Έστειλα ακύρωση μέσω της φόρμας επικοινωνίας του public. Έχω πληρώσει με paypal, αντε να δούμε τι θα γίνει. Παρομοίως. Είναι ενδεικτικό ότι τα link για συζητήσεις που ασχολούντουσαν με development είναι εδώ και χρόνια νεκρά. Κρίμα γιατί το hardware είχε δυνατότητες. Κρίμα να γεμίζουμε σκουπίδια τον πλανήτη... 2
dchatz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) λαθος Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από dchatz
SeverousJet13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Άρα το συμπέρασμα είναι ότι ούτε ο δίσκος του αξίζει για back up?
Zengar Zombolt Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Ενω εκανα ακυρωση το πρωι μου ηρθε και ακυρο μαλλον μοιράζει ακυρα το public
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Α ok μας βγάλανε από τον κοπο παλι .... Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο δίκτυο των προμηθευτών μας, το προϊόν CANON CONNECT STATION CS100EU22 της παραγγελίας 3πουτσ δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο. Το προϊόν θα αφαιρεθεί από την παραγγελία σας και ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα στο μέλλον. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από Mhlogiatros
dchatz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 εγω ακύρωσα αλλά τώρα που έμαθα ότι ακυρώνει το ίδιο το public το ξαναθέλω 😁 1
nikx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 To εχει διαθεσιμο ακομη . Εγω θα το κρατησω, 300$ ειχε αρχικη τιμη λολ.
Innersense Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Επίσης, ενώ ακύρωσα, ήρθε email από το Public "το προϊόν CANON CONNECT STATION CS100EU22 της παραγγελίας δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο." Έτη φωτός μπροστά στο Public...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα