Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω  αυτο αλλα εχασα τον μετααλικο του πατο καπου 6cm

Με τι μπορω να τον αντικαταστησω ?

Μπαινει  σε βαση "φορετο" στο ταμπλο του αυτοκινητου

Τα περι μη καπνισματος στο αυτοκινητο γνωστα αλλα δεν αφορουν το θεμα .

10.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Εχω  αυτο αλλα εχασα τον μετααλικο του πατο καπου 6cm

Με τι μπορω να τον αντικαταστησω ?

Μπαινει  σε βαση "φορετο" στο ταμπλο του αυτοκινητου

Τα περι μη καπνισματος στο αυτοκινητο γνωστα αλλα δεν αφορουν το θεμα .

10.jpg

Πιθανόν να σε καλύψει και κάποιο απο αυτά:

https://www.skroutz.gr/c/3229/axesouar-esoterikou-xwrou-autokinitou/f/919778/stachtodocheia.html

Δύσκολο να βρεις το ανταλλακτικό που θέλεις.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Πιθανόν να σε καλύψει και κάποιο απο αυτά:

https://www.skroutz.gr/c/3229/axesouar-esoterikou-xwrou-autokinitou/f/919778/stachtodocheia.html

Δύσκολο να βρεις το ανταλλακτικό που θέλεις.

Σε ευχαριστώ πολύ 

Δεν ξέρω πόσο εύκολα θα βγει η βάση που είναι κολλημένη με ταινία διπλής όψης στο ταμπλο από το υπάρχον 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Σε ευχαριστώ πολύ 

Δεν ξέρω πόσο εύκολα θα βγει η βάση που είναι κολλημένη με ταινία διπλής όψης στο ταμπλο από το υπάρχον 

Δες διαστάσεις για να πάρεις κάτι που θα ταιριάζει, γενικά όλα έχουν το μέγεθος ποτηριού, οπότε θα χώνεται και αυτό μέσα.

Αν η βάση σου είναι μαγνητική, είδα υπάρχουν και μαγνητικά ποτηράκια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Δες διαστάσεις για να πάρεις κάτι που θα ταιριάζει, γενικά όλα έχουν το μέγεθος ποτηριού, οπότε θα χώνεται και αυτό μέσα.

Αν η βάση σου είναι μαγνητική, είδα υπάρχουν και μαγνητικά ποτηράκια.

13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

5570-3-600x600.jpg

Το αυτοκινητο (Honda CRV) εχει ποτηροθηκη /τασακι αλλα για να σταξεις σταχτη παθαινεις "κραμπα" στο χερι κια χανεις οπτικη επαφη με τον δρομο εκει που το εχουν.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

5570-3-600x600.jpg

Το αυτοκινητο (Honda CRV) εχει ποτηροθηκη /τασακι αλλα για να σταξεις σταχτη παθαινεις "κραμπα" στο χερι κια χανεις οπτικη επαφη με τον δρομο εκει που το εχουν.

Δεν θα το συνιστούσα πάντως αυτό στο ταμπλό ή στον αεραγωγο. Μπορεί σε μια λακκούβα ή λάθος κίνηση να σου πέσει καφτρα κάτω ή όλο το σταχτοδοχειο και άντε ψάξε την ώρα που οδηγείς.

Εμένα έχει το τασάκι ακριβώς μπροστά από τον λεβιέ χαμηλά. Δεν είναι τύπου ποτήρι σε ποτηροθηκη . Έχω συνηθίσει πλέον και δεν κοιτάω σχεδόν ποτέ άμεσα το που θα ρίξω την στάχτη. Υπολογίζω την απόσταση με βάση τον λεβιέ.

Στο Yaris της αδελφής μου, έχει ποτηροθηκη ακριβώς κάτω από τον αριστερό αεραγωγο , δίπλα στο τιμόνι και δίπλα στο παράθυρο. Εκεί βολεύει απίστευτα το κάπνισμα 🚬 .

Δημοσ.

αν εισαι Αττικη μια βολτα απο τις μαντρες ασπροπυργο (Λεωφ Νατο) ειναι η λυση στο θεμα σου.

εχω βρει απιστευτα ανταλλακτικα (π.χ κλιπ για σκιαδιο, αεραγωγος πισω) για ακομα πιο απιθανα αυτοκινητα (fiat marea, lancia y κτλ)

εναλλακτικα ebay

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

αν εισαι Αττικη μια βολτα απο τις μαντρες ασπροπυργο (Λεωφ Νατο) ειναι η λυση στο θεμα σου.

εχω βρει απιστευτα ανταλλακτικα (π.χ κλιπ για σκιαδιο, αεραγωγος πισω) για ακομα πιο απιθανα αυτοκινητα (fiat marea, lancia y κτλ)

εναλλακτικα ebay

Δεν ψαχνω ανταλλακιτκο αλλα προσθετο μιας και το "γνησιο" δεν ειναι καθολου λειτουργικο

Τελικα πηρα αυτο 

https://www.ctd.gr/προϊόντα/είδη-αυτοκινήτου/εσωτερικό-αυτοκινήτου/θήκες-διάφορες-βάσεις-μπρελόκ-organizers-διάφορα/τασάκια-σταχτοδοχεία/φορητο-σταχτοδοχειο-αεραγωγου-ταμπλο-smoky-αποσπωμενο-τασακι.html?gclid=CjwKCAjwwqaGBhBKEiwAMk-FtFmEWFmh7ecAxZB1n_-NkTCDunIdBlVOfautbD6IoYsXte5o3alhrBoCK4sQAvD_BwE

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...