Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω πληρωσει μεσω της ιστοσελιδας Freelancer.com σε μια ομαδα προγραμματιστων να μου δημιουργησουν εφαρμογη για Ios Και Android.

Εχουν περασει πανω απο 3 μηνες και την εχουν φτιαξει. Μεσα στο συμβολαιο ηταν να την ανεβασουν στα stores και να φτιαξουν τα παντα. Απο το Site και την εφαρμογη μεχρι και το ανεβασμα στα stores.

Η αληθεια ειναι, οτι η τιμη που με ζητησαν ηταν 1χιλιαρικο σχεδον πιο χαμηλα , απο τις αλλες προσφορες που ειχα .

Αφου ολοκληρωσαν την εφαρμογη υστερα απο 2+ μηνες περιπου, τους ζητησα να ανεβασουν την εφαρμογη στα stores και εκει καπου αρχισαν να κανουν ''χουνερια'' , οτι ηθελαν επιπλεον 500ε για να την ανεβασουν κτλ. Μολις τους εδειξα το συμβολαιο, και τους ειπα οτι ολα ηταν στο συμβολαιο, συμφωνησαν να το ανεβασουν αλλα εχει 2 εβδομαδες που με το πανε απο εβδομαδα σε εβδομαδα, λεγοντας μου οτι χρειαζεται 1εβδομαδα+ για να εγγριθει απο την APPLE και την Google.

Αν και δεν εχω απολυτως καμια ιδεα, μπηκα στο play.console να δω την κατασταση της εφαρμογης και γραφει οτι η κατασταση εφαρμογης ειναι ''Προχειρο'' , απο οτι συμπερανα σημαινει οτι δεν την εχουν στειλει καν για εγκριση, σωστα?

Στην apple που μπηκα, ειδα οτι δεν εχει ανεβει καν η εφαρμογη, αλλα δεν ξερω σιγουρα. Μπορει καποιος που γνωριζει να με πει πως μπορω να δω?

Επειδη , η πληρωμη στην Freelancer Εχει γινει μεσω Paypal, ΠΙΣΤΕΥΩ πως περιμενουν να τελειωσει το 3μηνο για να μην μπορω να κανω refund τα λεφτα μου , το οποιο 3μηνο τελειωνει σε 1 εβδομαδα περιπου (δεν ξερω τι γινετε σε περιπτωση που γινει refund απο την paypal στην freelancer, θελει να το ψαξω)

Η συγκεκριμενη ομαδα εχει πανω απο 700 κριτικες και ειναι ολες 4,8αστερια, για αυτο τον λογο και τους διαλεξα, αλλα αρχισα να γινομαι λιγο καχυποπτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...