sp2106925235 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ..ΕΧΩ ΕΝΑ GALAXY NOTE 9. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΩ COVID ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΓΡΑ ( ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ,ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ Κ.Α) ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ & ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΚΑΘΑΡΙΣΩ..ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΑΙΟ??
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 22 λεπτά πριν, sp2106925235 είπε ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ..ΕΧΩ ΕΝΑ GALAXY NOTE 9. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΩ COVID ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΓΡΑ ( ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ,ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ Κ.Α) ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ & ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΚΑΘΑΡΙΣΩ..ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΑΙΟ?? Βαλε τζαμακι να καθαρίζεις αυτό.Αν εχει γίνει ζημιά δεν νομίζω ότι επανέρχεται .
sp2106925235 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΖΗΜΙΑ..ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ..
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Mην γραφεις κεφαλαια. Δεν νομιζω πως μπορει ευκολα να γινει ζημια απο κατι τετοιο, εκτος κι αν το πνιγεις ξερωγω. Δοκιμασε να αλλαξεις τη ρυθμιση της αποκρισηςς απο τα settings της συσκευης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα