Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω να κανω την φορολογικη δηλωση για το φορολογικο ετος 2020. Κατα την διαρκεια του 2020, εχω εργασθει 4 μηνες με συμβαση και 8 μηνες με εργοσημο. Ενω οι αμοιβες απο την συμβαση ειναι συμπληρωμενα στο κωδικο 301 απο μονα τους και ειναι σωστα, οι αμοιβες με εργοσημο δεν εμφανιζονται καθολου στο κωδικο 309 " Αθροισμα καθαρων ποσων απο παροχη εργασιων με εργοσημο". Προσπαθω να βαλω χειροκινητα το ποσο, αλλα δεν με αφηνει, ειναι με πορτοκαλι χρωμα. Απο οσο καταλαβα τα πεδια με αυτο το χρωμα συμπληρωνονται αυτοματα. Γνωριζει κανεις πως μπορω να επεξεργαστω αυτο το πεδιο και να βαλω τις αμοιβες μου?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, vergogc είπε

Προσπαθω να κανω την φορολογικη δηλωση για το φορολογικο ετος 2020. Κατα την διαρκεια του 2020, εχω εργασθει 4 μηνες με συμβαση και 8 μηνες με εργοσημο. Ενω οι αμοιβες απο την συμβαση ειναι συμπληρωμενα στο κωδικο 301 απο μονα τους και ειναι σωστα, οι αμοιβες με εργοσημο δεν εμφανιζονται καθολου στο κωδικο 309 " Αθροισμα καθαρων ποσων απο παροχη εργασιων με εργοσημο". Προσπαθω να βαλω χειροκινητα το ποσο, αλλα δεν με αφηνει, ειναι με πορτοκαλι χρωμα. Απο οσο καταλαβα τα πεδια με αυτο το χρωμα συμπληρωνονται αυτοματα. Γνωριζει κανεις πως μπορω να επεξεργαστω αυτο το πεδιο και να βαλω τις αμοιβες μου?

ΕΝΑΡΞΗ στον ΟΓΑ, έχεις κάνει ?

18 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Και εγώ την ιδια απορία έχω 

Έναρξη στον ΟΓΑ ?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Τι σχέση έχει ο ΟΓΑ με το εργοσημο? Σαν ηθοποιός είχα παίξει σε διαφημίσεις 

Άρα, μιλάς για εργοσημο ΙΚΑ ?

Σίγουρα ΟΧΙ στον ΟΓΑ αλλά κάπου δεν έπρεπε να το δηλώσεις ?

ΠΟΥ ασφαλίζεσαι ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Εργοσημο ΙΚΑ ναι στο ΙΚΑ ασφαλιζομαι.

Τα εργοσημα το εξαργυρωσα στην τράπεζα 

Ένας συμφουριτης έγραψε ότι μπορείς να τα καταχώρησεις χειροκίνητα και τα ανεβάζεις στο σύστημα.

Το δοκίμασες ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...