Brashida Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα παιδιά.υπαρχει ένα πρόβλημα.Διαγραφτηκαν καταλάθος οι φωτό τα βίντεο και διάφορα άλλα αρχεία.πως γίνεται να τα επαναφέρει με κάποιο τρόπο έχει περάσει μια μέρα μόνο μεχρι σήμερα.το κινητό της για κάποιο περίεργο λόγο ενώ δεν έχει καμία εφαρμογή πέρα από φβ και μεσσεντζερ όλος ο χώρος είναι ποιασμενος..δοκίμασα να κάνω εκκαθάριση,να διαγράψω μνήμη κασ τπτ...της είπα να κατεβάσει μια εφαρμογή του ενός κάτι μβ και τις ζητάει να κάνει εκκαθάριση 127 μβ για κάποιο λόγο.ειμαστε μακρυά και δεν μπορώ να κάνω κάτι τουλάχιστον αυτές τις μέρες και αυτή δεν γνωρίζει κάτι αλλά ούτε κάνεις άλλος.Μπορει να βρεθεί κάποια λύση.Δεν μπορώ ούτε εγώ να συνδεθώ στο κινητό μέσω τιμβιουερ γιατί δεν μπορεί να κατεβάσει τπτ.Το κινητό της είναι ένα σαμσουνγκ γαλαξυ (δεν ξέρω μοντέλο)
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Συγχρονισμός με google photos να φανταστώ δεν;;;;
Brashida Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 34 minutes ago, Ukforthemoment said: Συγχρονισμός με google photos να φανταστώ δεν;;;; Όχι να μην φανταστείς φυσικά και έγινε το πρώτο πράγμα που τις είπα αλλά όταν το άνοιξε ήταν αργά είχαν ήδη διαγράφει και επίσης όταν το άνοιξε τις ζήτησε να κάνει αντίγραφα ασφαλείας αλλά για τις υπάρχον φωτό.Δεν νομίζω να γίνεται συγχρονισμός αφού τζαμπα θα γίνει μιας και έχουν διαγραφεί
Brashida Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 11 hours ago, poulinos said: λαθος κατηγορια.μεταφερθηκε Tο γνωρίζω φίλε γι'αυτό έγραψε σημαντικό και το έβαλα στην δημοφιλέστερη στήλη/κατηγορία όπως λέγεται για να το δουν όσοι περισσότεροι γίνεται μήπως και με βοηθήσουν
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 7 hours ago, Brashida said: Tο γνωρίζω φίλε γι'αυτό έγραψε σημαντικό και το έβαλα στην δημοφιλέστερη στήλη/κατηγορία όπως λέγεται για να το δουν όσοι περισσότεροι γίνεται μήπως και με βοηθήσουν να τα ανοιγουμε τοτε ολα στο μπλα μπλα να καταργησουμε και τις κατηγοριες για να το βλεπουν περισσοτεροι. 2
Tsilitheo2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Στις 7/6/2021 στις 8:53 ΜΜ, Brashida είπε Καλησπέρα παιδιά.υπαρχει ένα πρόβλημα.Διαγραφτηκαν καταλάθος οι φωτό τα βίντεο και διάφορα άλλα αρχεία.πως γίνεται να τα επαναφέρει με κάποιο τρόπο έχει περάσει μια μέρα μόνο μεχρι σήμερα.το κινητό της για κάποιο περίεργο λόγο ενώ δεν έχει καμία εφαρμογή πέρα από φβ και μεσσεντζερ όλος ο χώρος είναι ποιασμενος..δοκίμασα να κάνω εκκαθάριση,να διαγράψω μνήμη κασ τπτ...της είπα να κατεβάσει μια εφαρμογή του ενός κάτι μβ και τις ζητάει να κάνει εκκαθάριση 127 μβ για κάποιο λόγο.ειμαστε μακρυά και δεν μπορώ να κάνω κάτι τουλάχιστον αυτές τις μέρες και αυτή δεν γνωρίζει κάτι αλλά ούτε κάνεις άλλος.Μπορει να βρεθεί κάποια λύση.Δεν μπορώ ούτε εγώ να συνδεθώ στο κινητό μέσω τιμβιουερ γιατί δεν μπορεί να κατεβάσει τπτ.Το κινητό της είναι ένα σαμσουνγκ γαλαξυ (δεν ξέρω μοντέλο) Ανοιξε την συλλογή... Πατα τις 3 τελειτσες πανω δεξια. Επιλεξε καδο σκουπιδιων... Τωρα επιλεξε επαναφορα..... Το συγχρονο ανδροιδ εχει καδο σκουπιδιων οπως τα windows... Μετα 7 ή 14 μερες (ή ο.τι εχει ορισει ο κατασκευαστης) ,διαγραφονται οριστικα. Μεχρι τοτε υπαρχουν στο κινητο γι'αυτο και βλεπεις γεματη μνημη
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Aν έχει google photos δεν υπάρχουν τελίτσες.Κατω κάτω που γραφει library θα πατήσει και θα δει το bin πάνω δεξιά.
Tsilitheo2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Aν έχει google photos δεν υπάρχουν τελίτσες.Κατω κάτω που γραφει library θα πατήσει και θα δει το bin πάνω δεξιά. 1ον: ολα τα κινητα εχουν συλλογη 2ον: το Google photos ειναι cloud. Δεν χρησιμοποιεί μνημη κινητου εκτος καποιων προσωρινων αρχειων.Η μνημη του λεει πως ειναι γεματη. 3ον: δες την απαντηση του στο μνμ σου. Καπως ασυντακτη βεβαια και δυσνοητη,αλλα στην τελευταια προταση κατι βγαζει νοημα 1
Brashida Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 On 09/06/2021 at 01:37, Tsilitheo2 said: 1ον: ολα τα κινητα εχουν συλλογη 2ον: το Google photos ειναι cloud. Δεν χρησιμοποιεί μνημη κινητου εκτος καποιων προσωρινων αρχειων.Η μνημη του λεει πως ειναι γεματη. 3ον: δες την απαντηση του στο μνμ σου. Καπως ασυντακτη βεβαια και δυσνοητη,αλλα στην τελευταια προταση κατι βγαζει νοημα Να ρωτήσω κάτι..Αν έχουν περάσει κάμποσες μέρες περίπου ένας μήνας μπορεί να τις επαναφέρει με τον τρόπο που είπες? Επίσης εγω αυτό που θέλω ουσιαστικά είναι να βρω κάποιον τρόπο να κάνω εγκατάσταση μιας εφαρμογής που επαναφέρει αρχεία φωτό κ.λ.π..Αλλα δεν γίνεται αυτό διότι ο χώρος είναι γεμάτος ενώ όπως είπα το πολύ να έχει 5-6 εφαρμογές και τίποτε άλλο ουσιαστικά.
Tsilitheo2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Αν περασε μηνας ,χλωμο... Σου εγραψα πιο πανω οτι ο καδος αδειαζει αυτοματα αν δεν γινει επαναφορα , σε 7 ή 14 μερες ,αναλογα τον κατασκευαστη... Αν υπαρχει κατασκευαστης που διατηρει καδο για 1 μηνα δεν γνωριζω. Οι εφαρμογές επαναφορας θελουν root για να δουλεψουν Τελος,τωρα που μιλαμε ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο αποθηκευτικός χωρος εχει αρκετα gb ελευθερα
Brashida Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 3 hours ago, Tsilitheo2 said: Αν περασε μηνας ,χλωμο... Σου εγραψα πιο πανω οτι ο καδος αδειαζει αυτοματα αν δεν γινει επαναφορα , σε 7 ή 14 μερες ,αναλογα τον κατασκευαστη... Αν υπαρχει κατασκευαστης που διατηρει καδο για 1 μηνα δεν γνωριζω. Οι εφαρμογές επαναφορας θελουν root για να δουλεψουν Τελος,τωρα που μιλαμε ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο αποθηκευτικός χωρος εχει αρκετα gb ελευθερα Ρ φίλε εγώ πάντως που κατέβασα μια εφαρμογή από το πλάι στορε ντισκ ντιγκερ νομίζω λέγεται μια χαρά δούλεψε και χωρίς ροοτ..Μ έβγαλε πάρα πολλές φωτό που είχα διαγράψει στο παρελθόν τουλάχιστον το 80% μπορώ να πω..Εδώ πάντως δεν μιλάμε για συλλογή αλλά για δυο τρεις φωτό και άλλα τόσα βίντεο και ηχητικά,δεν μπορεί να μην γίνεται..Εγώ αυτό που ψάχνω είναι κάποιον τρόπο να εγκαταστήσω την εφαρμογή στο κινητό της με κάποιον τρόπο αυτό μόνο..
Tsilitheo2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 11 ώρες πριν, Brashida είπε Ρ φίλε εγώ πάντως που κατέβασα μια εφαρμογή από το πλάι στορε ντισκ ντιγκερ νομίζω λέγεται μια χαρά δούλεψε και χωρίς ροοτ..Μ έβγαλε πάρα πολλές φωτό που είχα διαγράψει στο παρελθόν τουλάχιστον το 80% μπορώ να πω..Εδώ πάντως δεν μιλάμε για συλλογή αλλά για δυο τρεις φωτό και άλλα τόσα βίντεο και ηχητικά,δεν μπορεί να μην γίνεται..Εγώ αυτό που ψάχνω είναι κάποιον τρόπο να εγκαταστήσω την εφαρμογή στο κινητό της με κάποιον τρόπο αυτό μόνο.. Διαβαζεις ποτε την περιγραφη μιας εφαρμογής ή και τα σχολια κατω??. Γιατι το diskdigger που αναφερεις γραφει οτι σε rooted συσκευες σκαναρει ολον τον χωρο αλλα σε μη rooted σκαναρει μονο την cache και τα thumbnails και αν. Ελπίζω γνωριζεις τι σημαίνει thumbnails... Στην καλυτερη 240×320. Αν αυτο ειναι η φωτο των 18 ,40 ,50 μεγκαπιξελς που τραβηξες και σε ικανοποιει ,παω πασο.... Αλλα ξεφυγαμε και απ'το θεμα. Αν το μεγαλο προβλημα ειναι να εγκαταστησεις αυτην την εφαρμογή, και δεν εχεις χωρο,πηγαινε ρυθμισεις εφαρμογες βρες τις μεγαλες εφαρμογες και σβησε χειροκινητα cache και data.
Brashida Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 55 minutes ago, Tsilitheo2 said: Διαβαζεις ποτε την περιγραφη μιας εφαρμογής ή και τα σχολια κατω??. Γιατι το diskdigger που αναφερεις γραφει οτι σε rooted συσκευες σκαναρει ολον τον χωρο αλλα σε μη rooted σκαναρει μονο την cache και τα thumbnails και αν. Ελπίζω γνωριζεις τι σημαίνει thumbnails... Στην καλυτερη 240×320. Αν αυτο ειναι η φωτο των 18 ,40 ,50 μεγκαπιξελς που τραβηξες και σε ικανοποιει ,παω πασο.... Αλλα ξεφυγαμε και απ'το θεμα. Αν το μεγαλο προβλημα ειναι να εγκαταστησεις αυτην την εφαρμογή, και δεν εχεις χωρο,πηγαινε ρυθμισεις εφαρμογες βρες τις μεγαλες εφαρμογες και σβησε χειροκινητα cache και data. Σου ξαναλέω εγώ που το δοκίμασα έμεινα ικανοποιημένος για τν δουλειά που κάνει..Και ξαναλέω μιλάω για δυο τρεις φωτογραφίες απλές,δεν ενδιαφέρει αν θα έχει καλή ανάλυση όπως πρώτα.εγω που το δοκίμασα βρήκα τουλάχιστον 20 φωτογραφίες που είχα διαγράψει εδώ και καιρό οπότε πιστεύω ότι κάτι θα γίνει..αν δεν γίνει δεν πειράζει.. επίσης το τελευταίο που είπες το έκανα δεν έγινε κάτι από αλλού είναι το πρόβλημα
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, Brashida είπε Σου ξαναλέω εγώ που το δοκίμασα έμεινα ικανοποιημένος για τν δουλειά που κάνει..Και ξαναλέω μιλάω για δυο τρεις φωτογραφίες απλές,δεν ενδιαφέρει αν θα έχει καλή ανάλυση όπως πρώτα.εγω που το δοκίμασα βρήκα τουλάχιστον 20 φωτογραφίες που είχα διαγράψει εδώ και καιρό οπότε πιστεύω ότι κάτι θα γίνει..αν δεν γίνει δεν πειράζει.. επίσης το τελευταίο που είπες το έκανα δεν έγινε κάτι από αλλού είναι το πρόβλημα Τι ειδες τις φωτό σε κανονικό μέγεθος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα