Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

..επειδη αυτην την εποχη ειμαι σε διαρκεs ψαξιμο για smartphone..θα ειθελα παρακαλω να μου πειτε τι παιζεται με αυτα τα μαγαζια..?...

..ειναι εμπιστοσυνηs στο θεμα αγοραs καινουργιου σφραγισμενο κουτι smartphone..?

..μου δινει εναs απο αυτα τα μαγαζια εκει πανω στα 260 ευρω τα 10 pro στα 6/64..και με 10 ευρω επανω στα 270 το 6/128....ειτε στο θαλλασι χρωμα ειτε στο μπρονζε...

..σφραγισμενο μου λεει καινουργιο με 2 χρονια εγγυηση σε αυτον... το στελνει service αντιπροσωπεια σε τυχον προβλημα....

τα κουτια με τα κινητα μου τα εδειξε..εχουν τιs ταινιεs ασφαλειαs κανονικα κολλημενεs επανω σφραγισμενο...

στο γενικα ειμαι του bangood αγορεs..αλλα δεν θελω αυτη την εποχη να τα στελνω τα λεφτα Κινα και να περιμενω ενα μηνα αναμονη να ερθει στην πορτα μου...και οι τιμεs με παζαρι σε αυτα τα μαγαζια παει μια η αλλη..οποτε αξιζει απο τα πακιστανομαγαζα αγορα σφραγισμενου?...

Στο γενικα παιζειs παζαρια με αυτουs και την φερνειs την τιμη εκει που σε βολευει....

..απο bangood δεν τα φερνουν και αυτοι..?

Επεξ/σία από Christos_Tz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποκλείεται να έχει εγγύηση Infoquest. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα κάποιο γνωστό κατάστημα. Στο skroutz αυτή την στιγμή ξεκινάει από 270€ (64GB). Η διαφορά τιμής δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Αν όμως γενικά έχεις αμφιβολίες ως προς την εγγύηση των σκρουτζομάγαζων μπορείς να το βρεις και στο Amazon με τελική τιμή 276€.

https://www.amazon.fr/Xiaomi-Redmi-Note-Pro-Exclusivité/dp/B08XKJTP7L

Επεξ/σία από intruder99
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αχα...δηλαδη και αυτοι bangooγκιαρηδεs ειναι οποτε τρεχα γυρευε δηλαδη αν κατι μου κανει νερα και γενικα θελει να παει service...?...και εγω με μισο ματι τουs κοιταω..(μην νομιζειs...)..απλα στα 270...καλα αν του πεταξω και 260 μπροστα του και του πω η το δινειs η χαιρετε ναι θα πει...αλλα λεμε τωρα..ειναι δελεαστικο το 128αρι σε αυτα τα λεφτα....σου δινω δωρο και πορτοφολακι θηκη μου λεει.....το θεμα ειναι μην μεινω με το πορτοφολι θηκη στο χερι.....χα...

Επεξ/σία από Christos_Tz
Δημοσ.

Παμε αλλη μια φορα σε οτι εχει να κανει με Xiaomi συσκευες.

Επισημη αντιπροσωπεια στην χωρα μας για Xiaomi κινητα δεν υπαρχει.

Η Infoquest εισαγει και καλυπτει με εγγυηση xiaomi κινητα που πουλαει η ιδια στις μεγαλες αλυσιδες.

Εαν σε απασχολει η εγγυηση,αγοραζεις ειτε απο μεγαλες αλυσιδες(αν σου βγαλει προβλημα το πας και μονος σου στην Infoquest)απο Ελλαδα ή απο Amazon απο εξωτερικο.

Απλα τα πραγματα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...