jim_p Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Καλησπερα σε ολους. Εχω καρτοσυμβολαιο τα τελευταια ~10 χρονια, απο τοτε που εδινε 1500 προς cosmote, ελαχιστα λεπτα σε ολους, 0 ΜB data, 0 sms και 6ε υπολοιπο στην καρτα καθε μηνα (το μικροτερο προγραμμα παντα). Πλεον μου δινει 900 προς cosmote, 200 προς ολους, 200MB data, 0 sms και 1 ολοκληρο ευρω υπολοιπο καθε μηνα. Ολα αυτα τα χρονια εχω εξαντλησει το υπολοιπο της καρτας 2 φορες το πολυ και μια μονο φορα εχει χρειαστει να βαλω καρτα επειδη επρεπε να παρω τηλεφωνο εκτος cosmote και ειχα ξεμεινει απο δωρεαν λεπτα. Τα sms που στελνω καθε μηνα ειναι μετρημενα στα δαχτυλα. Να το θεσω απλα, σπανια εως ποτε με ενοιαζε για το υπολοιπο που ειχα. Πριν ~10 μερες λοιπον, χρειαστηκε να στειλω ενα sms, ισως το 4ο ή 5ο για αυτο το μηνα, και αμεσως μετα ηρθε η ειδοποιηση πως το υπολοιπο μου ειναι κατω απο 1,5ε και πρεπει να το ανανεωσω! Εστειλα Υ στο 1330 για να δω τι μου εχει απομεινει, και οντως ειχα υπολοιπο λιγο λιγοτερο απο 1,5ε! Αρα, οτι ειχα σαν στοκ μεχρι τοτε ειχε διαγραφει! Περασα λοιπον μια βολτα απο την cosmote και η υπαλληλος μου ειπε πως απο 14/6/21 θα γινεται διαγραφη χρηματικου υπολοιπου και στα καρτοσυμβολαια! Γιατι ομως σε μενα ισχυσε αναδρομικα? Η υπαλληλος στο καταστημα δεν ηξερε να μου πει και επικοινωνησε με το 13888, αλλα δεν το σηκωσαν. Εχω παρει 3 φορες στο 13888 αλλα η αναμονη εινια μεγαλη και εγω οξυθυμος, οποτε τα παραταω μετα απο ~15 λεπτα. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο? Εχει ακουσει κανεις κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Ανασυρω το θεμα μου 2,5 μηνες μετα. Καποια στιγμη μεσα σε αυτο το διαστημα ειχα επικοινωνησει με το 13888 και μου ειχανε πει πως κατι τετοιο δεν ισχυει και οτι η υπαλληλος μαλλον εκανε λαθος. Μου ειπε επισης πως η χρεωση ενος sms ειναι πλεον 0,25ε, οποτε το υπολοιπο καθε μηνα επαρκει για 4 μονο sms! Ζητησα επισης να μου στειλουν αναλυτικο λογαριασμο στο email μου, αλλα δεν τον ελαβα ποτε. Ολο αυτο τον καιρο δεν εδωσα καμια απολυτως σημασια στο υπολοιπο μου, ουτε ελαβα καποιο sms οτι εξαντλειται Και την προηγουμενη Δευτερα μου ηρθε το μηνυμα στην πρωτη εικονα που λεει οντως οτι καποια στιγμη θα διαγραφει το υπολοιπο που εχω! Λιγες μερες αργοτερα εστειλα μηνυμα στο 1330 για να μαθω το υπολοιπο μου και ηταν 1,03ε (δευτερη εικονα), παρολο που ολο αυτο τον καιρο εστειλα 2 ή 3 μηνυματα το πολυ. Και σημερα, 4 μερες μετα, μου ερχεται νεο μηνυμα πως το υπολοιπο μου εινια 3 ΛΕΠΤΑ, χωρις να εχω στειλει τιποτα αυτες τις μερες! Ξερει κανεις αν μπορω να ζητησω διακοπη του συμβολαιου μου απο το 13888? Εχω ακομα περιπου ενα εξαμηνο για να ληξη και, με αυτα τα χαλια, σιγουρα θα κανω διακοπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Στην cosmote εφαρμογή αν δεν κάνω λάθος σου λέει κάθε πότε λήγει το χρηματικό σου υπόλοιπο. Ναι ισχύει ότι πλέον δεν μένει για πάντα αλλά έχει ημερομηνία λήξης. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση το 1.5€ να λήξει σε ένα μήνα και τα υπόλοιπα 3€ πχ που μπορεί να έχεις να λήγουν σε 3 μήνες η 2 μήνες. Ναι μπορείς να ζητήσεις διακοπή μέσω του 13888, θα υπάρχει βέβαια ποινή αποδέσμευσης λόγω πρόωρης διακοπής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Για να μην ανοιγω νεο θεμα και μιας και ειναι πλεον βεβαιο οτι θα σταματησω το καρτοσυμβολαιο μετα απο αυτη την ηλιθιοτητα. Με πηρανε νωριτερα απο τη vodafone και μου προτεινανε ενα προγραμμα με 1000 λεπτα το μηνα, προς ολους (συν mb και μηνυματα που για μενα δεν εχουν ιδιαιτερη σημασια), με χρεωση ανα δευτερολεπτο, δεσμευση 2 χρονων και με λιγο λιγοτερο απο λεφτα που δινω τωρα. Ποιο εινια το the catch ομως που δεν το ξερω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα