CoNt Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 καλησπέρα. εδώ και καιρό αναζητώ κουτάβι λαμπραντόρ αλλά έχω δυσκολευτεί πολύ στο να βρω κάποιο. θέλω να το πάρω κουτάβι για να το μάθω εγώ πράγματα αλλά οι πιο πολλές αγγελίες δίνουν ενήλικα. γνωρίζει κάποιος προς τα που να κατευθυνθώ?
dionisis1925 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 30 λεπτά πριν, CoNt είπε καλησπέρα. εδώ και καιρό αναζητώ κουτάβι λαμπραντόρ αλλά έχω δυσκολευτεί πολύ στο να βρω κάποιο. θέλω να το πάρω κουτάβι για να το μάθω εγώ πράγματα αλλά οι πιο πολλές αγγελίες δίνουν ενήλικα. γνωρίζει κάποιος προς τα που να κατευθυνθώ? https://www.getpet.gr/Αγγελίες/Ζώα/Δίνονται-για-υιοθεσία-Χαρίζονται/107697/Δίνεται-για-υιοθεσία-χαρίζεται-ημίαιμη-σκυλίτσα-Labrador-Retriever-Λαμπραντόρ-Ριτρίβερ 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 18 ώρες πριν, CoNt είπε καλησπέρα. εδώ και καιρό αναζητώ κουτάβι λαμπραντόρ αλλά έχω δυσκολευτεί πολύ στο να βρω κάποιο. θέλω να το πάρω κουτάβι για να το μάθω εγώ πράγματα αλλά οι πιο πολλές αγγελίες δίνουν ενήλικα. γνωρίζει κάποιος προς τα που να κατευθυνθώ? Και λαμπραντορ, και κουταβι, και δωρεαν, νομιζω δεν θα βρεις... 1
CoNt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δεν με πειράζει αν δεν βρω κάποιο που να χαρίζεται απλά δεν ξέρω κάποιον επίσημο εκτροφέα και πως πρέπει να ψάξω. Γι αυτό ρώτησα μήπως γνωρίζει κάποιος να με κατευθύνει.
vagos789 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Τι εννοεις,δεν ξερεις να κανεις ερευνα στο google οπου θα βαλεις επισημος εκτροφεας λαμπραντορ ελλαδα ; Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2021 από vagos789
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, CoNt είπε Δεν με πειράζει αν δεν βρω κάποιο που να χαρίζεται απλά δεν ξέρω κάποιον επίσημο εκτροφέα και πως πρέπει να ψάξω. Γι αυτό ρώτησα μήπως γνωρίζει κάποιος να με κατευθύνει. Ψάξε στο google, υπάρχουν εκτροφεία για πολλες ράτσες σκυλιών, δεν γίνεται να μην βρίσκεις για Λαμπραντόρ.
StamTheMan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Το λεμε αλλη μια φορα,δεν επιτρεπεται η αγορα ζωων μεσω fb πχ. Το τονιζω,χωρις να θελω να θιξω κανεναν,απλα εχει βρεθει κοσμος μπλεγμενος ετσι. Μονο απο εκτροφεις. 3
planetX Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Γιατί οι εκτροφείς δεν κάνουν ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΩΩΝ; Επειδή το βάφτισαν και καλά εκτροφή λεφτά δεν παίρνουν κάθε φορά που αποχωρίζονται (με πόνο ψυχής πάντα δεν το συζητώ) ένα κουτάβι; Έχω βαρεθεί να ακούω για δωρεά κουταβιού κανείς όμως δεν απέκτησε από αυτούς ζώο δωρεάν παρά έσκασε κυριολεκτικά από 500€ και ανέβα. Αρκετά με την υποκρισία λοιπόν κουτάβια πουλάν οι κουταβάδες του διαδικτύου κουτάβια πουλάν και οι εκτροφείς. 1 3
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, planetX είπε Γιατί οι εκτροφείς δεν κάνουν ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΩΩΝ; Επειδή το βάφτισαν και καλά εκτροφή λεφτά δεν παίρνουν κάθε φορά που αποχωρίζονται (με πόνο ψυχής πάντα δεν το συζητώ) ένα κουτάβι; Έχω βαρεθεί να ακούω για δωρεά κουταβιού κανείς όμως δεν απέκτησε από αυτούς ζώο δωρεάν παρά έσκασε κυριολεκτικά από 500€ και ανέβα. Αρκετά με την υποκρισία λοιπόν κουτάβια πουλάν οι κουταβάδες του διαδικτύου κουτάβια πουλάν και οι εκτροφείς. Καλό θα είναι αν δεν έχεις ψάξει κάποια ελάχιστα πράγματα για τα εκτροφεία σκύλων/γατών να μην γράφεις ότι να ναι. Πρώτον η διαφορά από το να πάρεις σκύλο μεταξύ εκτροφείου και τυχάρπαστου μέσω internet είναι κολοσσιαία. Τα εκτροφεία έχουν ζώα ελεγμένα με όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και πιστοποιημένα με pedigree, γνωρίζουν το γενεαλογικό δέντρο του κάθε ζώου και τους γονείς του. Ελέγχονται τα κριτήρια που έχουν τεθεί διεθνώς για την ράτσα, δηλαδή αν το ζώο είναι καθαρή ράτσα ή οι γονείς του ήταν μίξη της ράτσα με άσχετη ράτσα. Το εκτροφείο σου παρέχει τα μέγιστα εχέγγυα για την υγεία του σκύλου ανάλογα την ράτσα πάντα. Προφανώς και το εκτροφείο κάνει εμπόριο ζώων, δεν είπε κάποιος κάτι αντίθετο. Αλλά μάθε ακόμα πως το εκτροφείο δεν θα δώσει το ζώο του σε οποιονδήποτε έτσι αέρα πατέρα, θα τον περάσει ένα μίνι test όπως κάνουν μερικές φιλοζωικές, αν θες ένα σκυλί μπορεί να σου πουν πέρνα από εδώ να δεις τα ζώα να έρθεις σε επαφή μαζί τους, πέρνα όσες φορές θέλεις, κι αν δεις οτι σου κάνει η ράτσα και έχετε "χημεία" και φυσικά αν περάσεις το test που είπα πριν, αγοράζεις το ζώο. Έρχονται σε επικοινωνία μαζί σου και ζητάνε να στείλεις φωτογραφίες το σκύλου και να τους πεις άμα αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα. Τώρα άμα θες να μπλέξεις με τυχάρπαστους μέσω διαδικτύου, το κάνεις με δική σου ευθύνη φυσικά. Μπορείς να πάρεις σκύλο και αν σου πεθάνει σε λίγες μέρες, δεν γνωρίζεις κατά πόσο καθαρός είναι σαν ράτσα, μάλλον θα είναι μίξη το πιθανότερο. Δεν γνωρίζεις τις συνθήκες ζευγαρώματος και αναπαραγωγής αυτού του ζώου. Για όλους τους παραπάνω λόγους, το εμπόριο και η αγοραπωλησία ζώων πέραν των εκτροφείων απαγορεύεται και ορθώς. Άντε να κλείσουν και τα petshop τα οποία δεν είναι αυτά εκτροφεία, σαν τους τυχάρπαστους του διαδικτύου είναι αλλά με πιο επαγγελματικό και καμουφλαρισμένο τρόπο. 1
StamTheMan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 10 ώρες πριν, planetX είπε Γιατί οι εκτροφείς δεν κάνουν ΕΜΠΟΡΙΟ ΖΩΩΝ; Επειδή το βάφτισαν και καλά εκτροφή λεφτά δεν παίρνουν κάθε φορά που αποχωρίζονται (με πόνο ψυχής πάντα δεν το συζητώ) ένα κουτάβι; Έχω βαρεθεί να ακούω για δωρεά κουταβιού κανείς όμως δεν απέκτησε από αυτούς ζώο δωρεάν παρά έσκασε κυριολεκτικά από 500€ και ανέβα. Αρκετά με την υποκρισία λοιπόν κουτάβια πουλάν οι κουταβάδες του διαδικτύου κουτάβια πουλάν και οι εκτροφείς. Ηρεμησε λιγο. Δε μπορουν να ειναι ολα δωρεαν επειδη δε σου αρεσει εσενα. Οσο και να αγαπαμε τα ζωα,παραμενουν..ζωα,και επιτρεπεται το εμποριο τους. Ειναι ενας κλαδος και αυτος, ο οποιος φροντιζει πανω απο ολα για υγιεις και καθαρες γεννες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις