lsk1977 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, billdanos είπε Βρισκόμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ που λίγο/πολύ είμαστε όλοι τρελαμένοι (με την καλή έννοια) με τα λειτουργικά και το hardware και στην είδηση για μια νέα έκδοση του λειτουργικού, έχουμε κόσμο που μας λέει πως προτιμά μια έκδοση που βγήκε το ...2009! Δηλαδή 12 χρόνια πριν... 🤔 είναι τα ίδια άτομα που κράζανε τα 7 και έλεγαν τα καλύτερα για τα ΧΡ. Τα ΧΡ που είχαν 3TB update από την αρχική ver.! Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από lsk1977 13
Panagiotis_s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Με τα 11 θα σας πάρω και τα τελευταία personal data. 3
Python_Master Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 15 λεπτά πριν, GreekLegend2 είπε Έχει γίνει ήδη leak η αλλαγή στα settings. Προσωπικά μου φαίνεται αρκετά καλύτερο απο το τωρινό, μακάρι να δούμε και άλλες ωραίες αλλαγές στο UI. Εγώ ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα τόσα χρόνια με w10, και updates day 1. 15 λεπτά πριν, GreekLegend2 είπε Έχει γίνει ήδη leak η αλλαγή στα settings. Προσωπικά μου φαίνεται αρκετά καλύτερο απο το τωρινό, μακάρι να δούμε και άλλες ωραίες αλλαγές στο UI. Εγώ ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα τόσα χρόνια με w10, και updates day 1. Θυμίζει android 2
liakinen Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Ειλικρινά με τα 10 άρια ούτε ένα θέμα από την πρώτη μέρα που τα έβαλα και χωρίς να κάνω τις ρυθμίσεις που έκανα με τα παλαιότερα λειτουργικά (disable services etc). Στην ουσία τα έχω μαμά. Updates τα έχω pause έτσι ώστε να έχω έναν έλεγχο αν διαβάσω ότι κάτι βγήκε και δημιουργεί πρόβλημα αλλά μέσα σε ένα μήνα τα κάνω. Μπήκε και η πρόσφατη ενημέρωση 21H1 χωρίς κανένα πρόβλημα. Ήμουν και εγώ φανατικός των 7 (τα έχω ακόμα στον φορητό) αλλά η αλήθεια είναι ότι κακός το καθυστέρησα. 11
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 1 hour ago, Architekt said: ελπίζω να ΜΗΝ διατεθούν δωρεάν ώστε να ΜΗΝ μπουν αυτόματα στα pc μας! Κατά 99% θα είναι τσάμπα η αναβάθμιση, την οποία θα πρέπει να κάνουν με το ζόρι ακόμα κι αυτοί που θέλουν να κάνουν clean installation ώστε να γίνει "upgrade" το key για να τα έχουν νόμιμα. 😛 2 1
Python_Master Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 15 λεπτά πριν, billdanos είπε Βρισκόμαστε σε τεχνολογικό φόρουμ που λίγο/πολύ είμαστε όλοι τρελαμένοι (με την καλή έννοια) με τα λειτουργικά και το hardware και στην είδηση για μια νέα έκδοση του λειτουργικού, έχουμε κόσμο που μας λέει πως προτιμά μια έκδοση που βγήκε το ...2009! Δηλαδή 12 χρόνια πριν... 🤔 Ναι. Κακό είναι αυτό; Δεν μπορεί κάποιος να προτιμάει το διαφορετικό; Προσωπικά ανάμεσα σε 7 και 10 τα 7 προτιμώ, αλλά λόγω λογισμικού αναγκάζομαι και χρησιμοποιώ τα 10. 1 3 1
onpcgr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Είπανε τα 10 θα είναι το τελευταίο λειτουργικό.... Άντε πάλι...το μπελά μας θα βρούμε. Ας βγάλουν τα Win25 να ξεμπερδεύουμε Υποψιάζομαι πως δεν τους αρέσει το ότι τα 10άρια παίζανε και σε παλιά μηχανήματα. Τι όχι? 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, Python_Master είπε Θυμίζει android Θυμίζεις μέλος forum
fmarkos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 19 λεπτά πριν, GreekLegend2 είπε Έχει γίνει ήδη leak η αλλαγή στα settings. Προσωπικά μου φαίνεται αρκετά καλύτερο απο το τωρινό, μακάρι να δούμε και άλλες ωραίες αλλαγές στο UI. Εγώ ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα τόσα χρόνια με w10, και updates day 1. windows 11 android edition.
Python_Master Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, ChownTuen είπε Θυμίζεις μέλος forum Ισχυρίζεσαι
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Ανηκω στους θαρραλεους. Εγκατασταση day 1😁 Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2021 από Επισκέπτης
jack124 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Σίγουρα θα είναι δωρεάν μπορεί και να μην λέγεται και 11, αποκλείεται να πετάξουν τους 1.3 δις που έκαναν τα παντα να αποκτήσουν στα Windows 10
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 9 minutes ago, Python_Master said: Ναι. Κακό είναι αυτό; Δεν μπορεί κάποιος να προτιμάει το διαφορετικό; Προσωπικά ανάμεσα σε 7 και 10 τα 7 προτιμώ, αλλά λόγω λογισμικού αναγκάζομαι και χρησιμοποιώ τα 10. Για λειτουργικό σύστημα μιλάμε που πρέπει να ακολουθεί και την εξέλιξη του hardware/software... όχι για vintage Alfa Romeo! 😛 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα