DogElon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Χρησιμοποιειτε το DSR στο gaming ή οχι; Εχω μια 27αρα οθονη 1440p και πριν λιγες ημερες εμαθα την λειτουργια DSR που προσφερουν οι Nvidia καρτες. Το θεμα ειναι οτι δε μπορω να καταλαβω εαν οντως υπαρχει διαφορα στο τελικο αποτελεσμα.. Βαζω multiplier x4, που σημαινει 5k αναλυση και smoothness 0%. Επισης απο αυτα που διαβαζω πρεπει να απενεργοποιω το AA, γιατι ειναι περιττο.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δεν το χω ενεργοποιήσει και δεν βρισκω και τον λογο να το κανω.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μόνο σε 1080p 4x factors αξίζει. Σε οποιαδήποτε άλλη ανάλυση δημιουργείται blurriness γιατί το scaling των pixel δεν είναι τέλειο όπως στο 1080p-->4K. Για παλιά παιχνίδια που δεν έχουν και τόσο καλό AA είναι χρήσιμο..
DogElon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Οποτε να το εχω απενεργοποιημενο; Βασικα στο netflix ειναι καλη φαση, γιατι μου κανει streaming σε 4k ultra ποιοτητα, αντι για 1080.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα