s98i Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Στις 15/11/2022 στις 12:05 ΜΜ, sourloulou είπε καλησπέρα! ήρθε και σε εσάς email για το απογραφικό δελτίο εξόδου που ενεργοποιήθηκε στο ΠΣΚΕ από την 1/11; Εμένα μου ήρθε χθες (!), αλλά δεν μου είναι ξεκάθαρο αν πρέπει να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά και το δελτίο εισόδου εκεί (είχα στείλει σκαν το χειρόγραφο κατά τον α' έλεγχο). Επιπλέον έχει και ντεντλάιν συμπλήρωσης τις 4 εβδομάδες από τη λήξη του 12μηνου που για μένα έχουν παρέλθει. Έχει κανένα άτομο αντίστοιχη εμπειρία; Το πρόγραμμα μας δεσμεύει μέχρι 31/12 άρα θεωρητικά δεν πέρασαν οι 4 εβδομάδες
sourloulou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Για το απογραφικό δελτίο εξόδου η περιγραφή στο ενημερωτικό ήταν ότι: συμπληρώνεται για να αποτυπώσει την κατάσταση του δικαιούχου έως 4 εβδομάδες από την λήξη του 12μήνου (από την έναρξη των εργασιών στη δου). Επομένως για κάθε δικαιούχο διαφέρει. Επειδή η διατύπωση του μηνύματος ήταν περίεργη, σε σχετική επιπλέον ερώτηση που έκανα στο ΚΠΑ2 μου απάντησαν -μετά από μέεερες- ότι δεν τους έχει διευκρινιστεί καταληκτική ημερομηνία για το δελτίο εξόδου [...] Το πρόγραμμα θεωρώ μας δεσμεύει να πληρούμε τους όρους του, για όσο χρόνο γράφει η προκήρυξη -12μηνο από την έναρξη στη ΔΟΥ. Τον παραπάνω χρόνο (ως 31/12/23) τον έχουν βάλει για να καλύψουν τους εαυτούς τους με τις καθυστερήσεις τους, όπως και συμβαίνει πχ. να μην έχει δοθεί 2η δόση παρά τη λήξη του 12μήνου. 1
alexiko Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Από τώρα; Χθες καθάρισα με τη 2η μετά κόπων και βασάνων...
fuzz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 θα μπει το 2023 για να ξεμπλεξουμε (με την τριτη δοση)
Sunlight-knight Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Στις 6/12/2022 στις 12:26 ΜΜ, KatVolos93 είπε Καλημέρα. Πληρώθηκε κανείς τη 3 δόση; Ρε είσαι καλά ή να βάλουμε τις φωνές; Εγώ Νοέμβρη πληρώθηκα την 1η δόση και ήμουν απο τους πρώτους που τα είχα όλα έτοιμα. Προσέχετε τι λέτε εδώ μέσα, γιατί πονάει το θέμα. Άιντε. Όποιος έχει πάρει ήδη την δεύτερη να πει και ευχαριστώ με το γμμνο μπρδελο τους που μπλέξαμε
Sunlight-knight Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, fuzz είπε δευτερη οκ...κανουμε χαρτια για τριτη!! Με το καλό να ξεμπερδευεις και γρήγορα!
KatVolos93 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Στις 12/12/2022 στις 6:10 ΠΜ, Sunlight-knight είπε Ρε είσαι καλά ή να βάλουμε τις φωνές; Εγώ Νοέμβρη πληρώθηκα την 1η δόση και ήμουν απο τους πρώτους που τα είχα όλα έτοιμα. Προσέχετε τι λέτε εδώ μέσα, γιατί πονάει το θέμα. Άιντε. Όποιος έχει πάρει ήδη την δεύτερη να πει και ευχαριστώ με το γμμνο μπρδελο τους που μπλέξαμε δεν σ φταιω εγω αν σ εχουν καθυστερήσει τις δόσεις. Μια ερώτηση εκανα γ ν δω π Βρίσκονται και τ υπόλοιπα παιδια. Υπομονή με το θεμα του προγράμματος. Μαθετε τρόπους ομωε παρακαλω πολυ! Με το καλο! Αντε να ξεμπερδεψουμε επιτελους με το πρόγραμμά! Στις 12/12/2022 στις 6:10 ΠΜ, Sunlight-knight είπε Ρε είσαι καλά ή να βάλουμε τις φωνές; Εγώ Νοέμβρη πληρώθηκα την 1η δόση και ήμουν απο τους πρώτους που τα είχα όλα έτοιμα. Προσέχετε τι λέτε εδώ μέσα, γιατί πονάει το θέμα. Άιντε. Όποιος έχει πάρει ήδη την δεύτερη να πει και ευχαριστώ με το γμμνο μπρδελο τους που μπλέξαμε 19 ώρες πριν, fuzz είπε δευτερη οκ...κανουμε χαρτια για τριτη!! Με το καλό! Αντε να ξεμπερδεψουμε με το πρόγραμμά! 1
venus500 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Έχει πληρωθεί κάνεις την τρίτη δόση?
alexiko Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Χθες είχα τον έλεγχο της 3ης δόσης. Σε κάνα δυο μήνες φαντάζομαι θα δω λεφτά.
venus500 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Εγώ πέρασα έλεγχο πριν ένα μήνα. Ακόμη τίποτα.
Sofia95 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Παιδιά καλή χρονιά με υγεία! Πριν δύο εβδομάδες πέρασε και ο 3 έλεγχος! Μέσα στο σύστημα μου γράφει σε τελική πιστοποίηση. Παρόλα αυτά η υπεύθυνη μου είπε πως και πάλι έχουν μπλοκάρει από την περιφέρεια οι πληρωμές οπότε εννοείτε πως δεν ξέρει για το πότε. Εγώ έχω κλείσει 1 χρ και 3 μήνες την ρώτησα μέχρι πότε δεσμευομαστε και μ είπε αν θέλω να αλλάξω τοποθεσία ή να κολλήσω ένσημα κάπου αλλού δεν θα έχω κάποιο θέμα. Αυτά! Καλή υπομονή!
s98i Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σας, εγώ πέρασα έλεγχο 2 Νοέμβρη όλα καλά τους έστειλα και τα δικαιολογητικά και με πήραν πριν τα Χριστούγεννα ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στην αίτηση και δεν μπορούν να την ολοκληρώσουν για να πάει για πληρωμή αλλά ούτε να την ακυρώσουν για να την ξανακάνω.. οπότε δεν ξέρουν ούτε αυτοί τι πρέπει να γίνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα