alexiko Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, s98i είπε γιατί εγώ πληρώθηκα 6 και σήμερα μου άνοιξε Φαντάζομαι πληρώθηκες την 1η σωστά; Αν έχει περάσει το 6μηνο από την έναρξη κάνε κατευθείαν την αίτηση γιατί γύρευε πόσο καιρό θα μας φαν πάλι μέχρι να πληρωθούμε. 1
s98i Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, alexiko είπε Φαντάζομαι πληρώθηκες την 1η σωστά; Αν έχει περάσει το 6μηνο από την έναρξη κάνε κατευθείαν την αίτηση γιατί γύρευε πόσο καιρό θα μας φαν πάλι μέχρι να πληρωθούμε. Την δεύτερη πληρώθηκα τώρα... 1μιση μήνα κάπου μου πήρε εμένα και τις 2 φορές
alexiko Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, s98i είπε Την δεύτερη πληρώθηκα τώρα... 1μιση μήνα κάπου μου πήρε εμένα και τις 2 φορές Τυχερός είσαι. Έκλεισες και 12 μήνες από την έναρξη; Αν ναι σύμφωνα με τον οδηγό του προγράμματος κάνεις κανονικά την αίτηση για την τρίτη δόση.
s98i Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 21 του μήνα έκανα την έναρξη.. απλά το σύστημα με αφήνει να κάνω και τώρα την αίτηση και δεν ξέρω τι να κάνω
alexiko Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, s98i είπε 21 του μήνα έκανα την έναρξη.. απλά το σύστημα με αφήνει να κάνω και τώρα την αίτηση και δεν ξέρω τι να κάνω Ίσως να περίμενα να κάνω την αίτηση στις 22…. Δε θυμάμαι όμως τώρα την ακριβή διατύπωση της φράσης γι αυτό προτείνω τη safe επιλογή.
s98i Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, alexiko είπε Ίσως να περίμενα να κάνω την αίτηση στις 22…. Δε θυμάμαι όμως τώρα την ακριβή διατύπωση της φράσης γι αυτό προτείνω τη safe επιλογή. Θα το αφήσω τότε προς το παρόν
alexiko Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, s98i είπε Θα το αφήσω τότε προς το παρόν Δεν ξέρω κατά πόσο είναι απόλυτα σωστό αυτό που λέω, απλά πάω με βάση το worst case scenario.
member12345 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα..να κάνω μια ερώτηση; Μετά τον έλεγχο πόσο καιρό θέλει για να πληρωθούμε την 1η δόση ; Επίσης να σημειώσω ότι σε 9 μέρες κλείνουμε χρόνο από την έναρξη.
alexiko Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, member12345 είπε Καλησπέρα..να κάνω μια ερώτηση; Μετά τον έλεγχο πόσο καιρό θέλει για να πληρωθούμε την 1η δόση ; Επίσης να σημειώσω ότι σε 9 μέρες κλείνουμε χρόνο από την έναρξη. Εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θα προχωρήσει το φάκελο σου ο τοπικός ΟΑΕΔ και μετά η περιφερειακή σε 2-3 εβδομάδες συνήθως δίνει εντολή πληρωμής.
s98i Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα.. μάθαμε τελικά μέχρι πότε είναι το πρόγραμμα;
iamN Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Καλημερα! Υπαρχει καποιος απο ενσταση; Στον 2ο ελεγχο ελειπα κ αναγκαστηκα να κανω ενσταση. Την εκανα τον προηγουμενο μηνα κ μου ειπε ο λογιστης οτι θελει καμια 2-3 μηνες να βγουν αποτελεσματα. Ο οαεδ φυσικα το αφησε ανοιχτο. Όοοοοποτε... και βλεπουμε.... Εχει κανεις καποιο νεο; Στις 13/10/2022 στις 5:19 ΜΜ, s98i είπε Καλησπέρα.. μάθαμε τελικά μέχρι πότε είναι το πρόγραμμα; Στο ΚΠΑ μου, μου ειπαν πως στους πινακες εβαλαν σε ολους ληξη 31/12/2023 γτ λεει ηξεραν οτι θα εχουν καθυστερισεις. Οτι να ναι. Ο υπευθυνος παντως του προγραμματος μ ειπε πως απ την στιγμη που εχεις κλεισει 12μηνο κ εχειε παρει ολα τα χρηματα, αποδεσμευεσαι. Κρατηστε ομως καλυτερα τους 15μηνες λειτουργιας γτ εχω ακουσει κ αλλα περιεργα. Οποιος ξερει περισσοτερα να μας πει!
fuzz Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 εμεις περιμένουμε ακομα να πληρωθούμε τη δευτερη δόση.... 1
Sofiasor Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Στις 3/11/2022 στις 9:00 ΠΜ, fuzz είπε εμεις περιμένουμε ακομα να πληρωθούμε τη δευτερη δόση.... Μι του 😒 1
sourloulou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπέρα! ήρθε και σε εσάς email για το απογραφικό δελτίο εξόδου που ενεργοποιήθηκε στο ΠΣΚΕ από την 1/11; Εμένα μου ήρθε χθες (!), αλλά δεν μου είναι ξεκάθαρο αν πρέπει να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά και το δελτίο εισόδου εκεί (είχα στείλει σκαν το χειρόγραφο κατά τον α' έλεγχο). Επιπλέον έχει και ντεντλάιν συμπλήρωσης τις 4 εβδομάδες από τη λήξη του 12μηνου που για μένα έχουν παρέλθει. Έχει κανένα άτομο αντίστοιχη εμπειρία; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2022 από sourloulou
Sofia95 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Ήρθε και σε εμένα email και μας επισημαίνει ότι πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά! Και εισόδου και εξοδου ΚΑΛΗΜΕΡΑ, κατόπιν επικοινωνίας με κάποιους από εσάς αντιλήφθηκα ότι δεν έγινε αντιληπτό ότι τα απογραφικά δελτία πρέπει να γίνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω του συστήματος επενδύσεις. Προβείτε άμεσα στην υποβολή τους. Υπενθυμίζω ότι όσοι έχουν κλείσει 12 μηνο από την έναρξή τους, είτε έχουν καταθέσει αίτημα καταβολής είτε όχι θα πρέπει να προβούν στην κατάθεση και των 2 απογραφικών (εισόδου και μετά εξόδου). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα