Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις τι δαπάνες δήλωσες στην Αίτηση καταβολής της 1ης δόσης;

• Απαντ. 954
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, EIRINIO είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως ξέρεις τι δαπάνες δήλωσες στην Αίτηση καταβολής της 1ης δόσης;

Ως αιτιολογια εννοεις? Εβαλα αγορα εξοπλισμου για την εναρξη της επιχειρησης

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mastoro είπε

Ως αιτιολογια εννοεις? Εβαλα αγορα εξοπλισμου για την εναρξη της επιχειρησης

Στο αίτημα ελέγχου που κάναμε στο πσκε έπρεπε να γράψουμε τι δαπάνες έχουμε κάνει και να βάλουμε και τα παραστατικά. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, EIRINIO είπε

Στο αίτημα ελέγχου που κάναμε στο πσκε έπρεπε να γράψουμε τι δαπάνες έχουμε κάνει και να βάλουμε και τα παραστατικά. 

Δεν θυμαμαι καθολου δυστυχως

Δημοσ.
5 ώρες πριν, EIRINIO είπε

Εγώ ούτε στην πρώτη τα δήλωσα.. ούτε και τώρα.. μιλάμε για καμιά χιλιοστή τιμολόγια που να κάτσεις να τα περάσεις.. 

Δημοσ.
Στις 20/7/2022 στις 4:28 ΜΜ, EIRINIO είπε

Με πήραν τηλ από τον ΟΑΕΔ και μου είπαν ότι υπάρχει πιθανότητα να χάσω τα χρήματα γιατί, για την πρώτη δόση, έχω κάνει λιγότερα έξοδα. Εσείς για την πρώτη δόση προσκομίσατε τιμολόγια 4.000€; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει και να μου πει πως να κινηθώ;

Να ρωτήσω κάτι ; Πες του κύριε που έγραφε κάτι τέτοιο για την πρώτη δόση ; Δεν το αναφέρει κάπου ; Από ποια πόλη είσαι ;

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 21/7/2022 στις 4:14 ΜΜ, s98i είπε

Εγώ ούτε στην πρώτη τα δήλωσα.. ούτε και τώρα.. μιλάμε για καμιά χιλιοστή τιμολόγια που να κάτσεις να τα περάσεις.. 

O λογιστής σου δεν κρατάει βιβλία εσόδων εξόδων; φαντάζομαι εκεί φαίνονται οι δαπάνες σου αυτό έπρεπε να επισυναπτει, επιπλέον νομίζω τραβάνε και πληροφορίες από το mydata

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Sofia95 είπε

O λογιστής σου δεν κρατάει βιβλία εσόδων εξόδων; φαντάζομαι εκεί φαίνονται οι δαπάνες σου αυτό έπρεπε να επισυναπτει, επιπλέον νομίζω τραβάνε και πληροφορίες από το mydata

Ναι αυτό στο ζητάει στα δικαιολογητικά.. εννοώ στην αίτηση εκεί που λέει δαπάνες ότι δεν γίνεται να περάσεις κάθε τιμολόγιο ξεχωριστά 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, s98i είπε

Ναι αυτό στο ζητάει στα δικαιολογητικά.. εννοώ στην αίτηση εκεί που λέει δαπάνες ότι δεν γίνεται να περάσεις κάθε τιμολόγιο ξεχωριστά 

Ουσιαστικά νομίζω βλέπουν τις δαπάνες σου μέσα από τα βιβλία εσόδων εξόδων 

Δημοσ.

το τρεχουν πολυυυυυ αργα....μαλλον οφείλεται στα κατα τοπους γραφεια.

Αν εχεις ιστοσελιδα γλυτωνεις την ραμπα?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fuzz είπε

το τρεχουν πολυυυυυ αργα....μαλλον οφείλεται στα κατα τοπους γραφεια.

Αν εχεις ιστοσελιδα γλυτωνεις την ραμπα?

Ισχύει. Ανάλογα το ΚΠΑ πάει!

Αν οι υπηρεσίες σου μπορούν να εξυπηρετηθούν απο eshop (προϊόντα) ή online ραντεβού πχ για παροχή υπηρεσιών ή εξυπηρετείς κατοικον δεν θέλεις ράμπα. Αυτό τουλάχιστον έχουν πει σε εμένα. 

Δημοσ.

Τελικά για το θέμα των εξόδων —δαπανών μίλησα ξανά με το τοπικό ΟΑΕΔ και μου είπε ότι τους ήρθε ενημερωτικό ότι τα χρήματα είναι ΚΑΤ αποκοπή και δεν χρειάζεται να δείξεις δαπάνες για να τα πάρεις….γνωρίζει κανείς κάτι τέτοιο ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mitsos2321 είπε

Τελικά για το θέμα των εξόδων —δαπανών μίλησα ξανά με το τοπικό ΟΑΕΔ και μου είπε ότι τους ήρθε ενημερωτικό ότι τα χρήματα είναι ΚΑΤ αποκοπή και δεν χρειάζεται να δείξεις δαπάνες για να τα πάρεις….γνωρίζει κανείς κάτι τέτοιο ?

Και εγώ αυτό γνωρίζω (και σίγουρα ισχύει για την Α' δόση).

Δημοσ.

εμας δεν μας ζητησαν τιμολογια αγορων , μονο ασφαλιστικη κ φορολογικη ενημερωτητα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, fuzz είπε

εμας δεν μας ζητησαν τιμολογια αγορων , μονο ασφαλιστικη κ φορολογικη ενημερωτητα

Στην πρώτη δεν ζητάνε.. στην δεύτερη ζητάν έσοδα και έξοδα.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...