Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, alexiko είπε

Σε μένα άνοιξε η πλατφόρμα για τη 2η δόση λίγες μέρες μετά την πληρωμή της 1ης. Άντε να δούμε αν μέχρι Σεπτέμβρη θα πληρωθεί και αυτή, ώστε να έχω να ασχοληθώ μόνο με την 3η στο 12μηνο από την έναρξη.

Εμένα δεν άνοιξε ακόμα 

• Απαντ. 954
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, s98i είπε

Σου είχε ανοίξει η πλατφόρμα για αίτηση;

Ναι, πληρώθηκα 10 Μαΐου  την α δοση και μου την άνοιξαν στις 25 Μαΐου. Έκανα την αίτηση 3 Ιουνίου και 8 Ιουνίου ήρθαν για έλεγχο και μόλις χθες πληρώθηκα,  γενικά για την Β δόση έτρεξε πολύ γρήγορα η διαδικασία 

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Sofia95 είπε

Ναι, πληρώθηκα 10 Μαΐου  την α δοση και μου την άνοιξαν στις 25 Μαΐου. Έκανα την αίτηση 3 Ιουνίου και 8 Ιουνίου ήρθαν για έλεγχο και μόλις χθες πληρώθηκα,  γενικά για την Β δόση έτρεξε πολύ γρήγορα η διαδικασία 

Μακάρι να περπατήσει αντίστοιχα και σε μένα. Τον Αύγουστο τον βγάζω απέξω για προφανείς λόγους οπότε αν ξεμπερδέψω με την πληρωμή Σεπτέμβρη θα είμαι ικανοποιημένος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexiko είπε

Μακάρι να περπατήσει αντίστοιχα και σε μένα. Τον Αύγουστο τον βγάζω απέξω για προφανείς λόγους οπότε αν ξεμπερδέψω με την πληρωμή Σεπτέμβρη θα είμαι ικανοποιημένος.

Θεωρώ πως για ολους έτσι θα πάει... είναι αρκετοί αυτοί που έχουν πληρωθεί και την Β δοση

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Sofia95 είπε

Εμάς τίποτα...

Δημοσ.

παιδια καλησπέρα.. έχει ανοίξει σε κάποιον που πληρώθηκε τον ιούνιο η πλατφόρμα για 2η δόση;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, s98i είπε

παιδια καλησπέρα.. έχει ανοίξει σε κάποιον που πληρώθηκε τον ιούνιο η πλατφόρμα για 2η δόση;

Εγώ Ιούλιο και άνοιξε για 2η δόση. Την έχω υποβάλλει την αίτηση και περιμένω. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexiko είπε

Εγώ Ιούλιο και άνοιξε για 2η δόση. Την έχω υποβάλλει την αίτηση και περιμένω. 

Εμένα δεν άνοιξε ακόμα.. 🥺

Δημοσ.

Κανα προγραμμα να μπουμε στον Οαεδ εχει βγει να μας κανουν καμια μια προσληψη??? Γιατι 10-10 πληρωμες την ημερα και καμια προμηθεια τονερ να ζητησεις δεν με χαλαει χαχαχαχα!!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mastoro είπε

Κανα προγραμμα να μπουμε στον Οαεδ εχει βγει να μας κανουν καμια μια προσληψη??? Γιατι 10-10 πληρωμες την ημερα και καμια προμηθεια τονερ να ζητησεις δεν με χαλαει χαχαχαχα!!!!

Δεν ξέρω αλλά στο συγκεκριμένο θρεντ είμαστε ήδη σε πρόγραμμα.. οπότε δεν μπορούμε να δούμε κάτι άλλο 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, s98i είπε

Δεν ξέρω αλλά στο συγκεκριμένο θρεντ είμαστε ήδη σε πρόγραμμα.. οπότε δεν μπορούμε να δούμε κάτι άλλο 

Εγώ προσωπικά πάω και ως εξωτερικός συνεργάτης και κόβω τιμολόγιο χαχαχαχα.

Να μου λείπει η πρόσληψη τους.

Δημοσ.

Με πήραν τηλ από τον ΟΑΕΔ και μου είπαν ότι υπάρχει πιθανότητα να χάσω τα χρήματα γιατί, για την πρώτη δόση, έχω κάνει λιγότερα έξοδα. Εσείς για την πρώτη δόση προσκομίσατε τιμολόγια 4.000€; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει και να μου πει πως να κινηθώ;

Δημοσ.

Δεν ξερω προσωπικα αν πρεπει να δηλωσεις στα εξοδα σου μεχρι καποια λεφτα για να παρεις την 1η δοση...εμενα δεν μου ζητησαν βιβλιο εσοδων εξοδων για την 1η δοση αρα πολυ πιθανον ο/η υπαλληλος να τα εχει μπερδεψει με την 2η δοση που οντως ζητουν να φαινονται εξοδα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...