s98i Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, alexiko είπε Σε μένα άνοιξε η πλατφόρμα για τη 2η δόση λίγες μέρες μετά την πληρωμή της 1ης. Άντε να δούμε αν μέχρι Σεπτέμβρη θα πληρωθεί και αυτή, ώστε να έχω να ασχοληθώ μόνο με την 3η στο 12μηνο από την έναρξη. Εμένα δεν άνοιξε ακόμα
Sofia95 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, s98i είπε Σου είχε ανοίξει η πλατφόρμα για αίτηση; Ναι, πληρώθηκα 10 Μαΐου την α δοση και μου την άνοιξαν στις 25 Μαΐου. Έκανα την αίτηση 3 Ιουνίου και 8 Ιουνίου ήρθαν για έλεγχο και μόλις χθες πληρώθηκα, γενικά για την Β δόση έτρεξε πολύ γρήγορα η διαδικασία 1
alexiko Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 32 λεπτά πριν, Sofia95 είπε Ναι, πληρώθηκα 10 Μαΐου την α δοση και μου την άνοιξαν στις 25 Μαΐου. Έκανα την αίτηση 3 Ιουνίου και 8 Ιουνίου ήρθαν για έλεγχο και μόλις χθες πληρώθηκα, γενικά για την Β δόση έτρεξε πολύ γρήγορα η διαδικασία Μακάρι να περπατήσει αντίστοιχα και σε μένα. Τον Αύγουστο τον βγάζω απέξω για προφανείς λόγους οπότε αν ξεμπερδέψω με την πληρωμή Σεπτέμβρη θα είμαι ικανοποιημένος.
Sofia95 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, alexiko είπε Μακάρι να περπατήσει αντίστοιχα και σε μένα. Τον Αύγουστο τον βγάζω απέξω για προφανείς λόγους οπότε αν ξεμπερδέψω με την πληρωμή Σεπτέμβρη θα είμαι ικανοποιημένος. Θεωρώ πως για ολους έτσι θα πάει... είναι αρκετοί αυτοί που έχουν πληρωθεί και την Β δοση
s98i Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 13 ώρες πριν, Sofia95 είπε Ναι, πληρώθηκα 10 Μαΐου την α δοση και μου την άνοιξαν στις 25 Μαΐου. Έκανα την αίτηση 3 Ιουνίου και 8 Ιουνίου ήρθαν για έλεγχο και μόλις χθες πληρώθηκα, γενικά για την Β δόση έτρεξε πολύ γρήγορα η διαδικασία Εμάς τίποτα...
Sunlight-knight Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, EIRINIO είπε Εγώ ακόμα ούτε την πρώτη😞 Μην αγχώνεσαι. Μια από τα ίδια και εδώ! Απο ποια πόλη είσαι;
s98i Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 παιδια καλησπέρα.. έχει ανοίξει σε κάποιον που πληρώθηκε τον ιούνιο η πλατφόρμα για 2η δόση;
alexiko Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, s98i είπε παιδια καλησπέρα.. έχει ανοίξει σε κάποιον που πληρώθηκε τον ιούνιο η πλατφόρμα για 2η δόση; Εγώ Ιούλιο και άνοιξε για 2η δόση. Την έχω υποβάλλει την αίτηση και περιμένω.
s98i Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, alexiko είπε Εγώ Ιούλιο και άνοιξε για 2η δόση. Την έχω υποβάλλει την αίτηση και περιμένω. Εμένα δεν άνοιξε ακόμα.. 🥺
Mastoro Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Κανα προγραμμα να μπουμε στον Οαεδ εχει βγει να μας κανουν καμια μια προσληψη??? Γιατι 10-10 πληρωμες την ημερα και καμια προμηθεια τονερ να ζητησεις δεν με χαλαει χαχαχαχα!!!!
s98i Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Mastoro είπε Κανα προγραμμα να μπουμε στον Οαεδ εχει βγει να μας κανουν καμια μια προσληψη??? Γιατι 10-10 πληρωμες την ημερα και καμια προμηθεια τονερ να ζητησεις δεν με χαλαει χαχαχαχα!!!! Δεν ξέρω αλλά στο συγκεκριμένο θρεντ είμαστε ήδη σε πρόγραμμα.. οπότε δεν μπορούμε να δούμε κάτι άλλο
alexiko Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, s98i είπε Δεν ξέρω αλλά στο συγκεκριμένο θρεντ είμαστε ήδη σε πρόγραμμα.. οπότε δεν μπορούμε να δούμε κάτι άλλο Εγώ προσωπικά πάω και ως εξωτερικός συνεργάτης και κόβω τιμολόγιο χαχαχαχα. Να μου λείπει η πρόσληψη τους.
EIRINIO Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Με πήραν τηλ από τον ΟΑΕΔ και μου είπαν ότι υπάρχει πιθανότητα να χάσω τα χρήματα γιατί, για την πρώτη δόση, έχω κάνει λιγότερα έξοδα. Εσείς για την πρώτη δόση προσκομίσατε τιμολόγια 4.000€; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει και να μου πει πως να κινηθώ;
Mastoro Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δεν ξερω προσωπικα αν πρεπει να δηλωσεις στα εξοδα σου μεχρι καποια λεφτα για να παρεις την 1η δοση...εμενα δεν μου ζητησαν βιβλιο εσοδων εξοδων για την 1η δοση αρα πολυ πιθανον ο/η υπαλληλος να τα εχει μπερδεψει με την 2η δοση που οντως ζητουν να φαινονται εξοδα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα