Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, alexiko είπε

16/3 έγινε ο έλεγχος και τέλος Απρίλη με φώναξαν να ξαναυπογράψω κάτι αλλά χαρτιά 

Εγώ δεν υπέγραψα τίποτα.. σου ζήτησαν ενημερωτικές;

• Απαντ. 954
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, s98i είπε

Εγώ δεν υπέγραψα τίποτα.. σου ζήτησαν ενημερωτικές;

Ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα εννοείς; Όχι, αλλά όποτε ζητήσουν τις στέλνω, ενήμερος είμαι εξάλλου.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, alexiko είπε

Ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα εννοείς; Όχι, αλλά όποτε ζητήσουν τις στέλνω, ενήμερος είμαι εξάλλου.

Ναι αυτά είναι τα τελευταία βήματα.. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, s98i είπε

Ναι αυτά είναι τα τελευταία βήματα.. 

Αν και έχω σκαλώσει σε πιο πίσω στάδιο, τα ζήτησα να βγουν, θα στείλω και φρέσκια βεβαίωση τήρησης λογαριασμού και βλέπουμε...

Απεικόνιση των ηλεκτρονικών βιβλίων της ΑΑΔΕ σας ζήτησαν;

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, alexiko είπε

Αν και έχω σκαλώσει σε πιο πίσω στάδιο, τα ζήτησα να βγουν, θα στείλω και φρέσκια βεβαίωση τήρησης λογαριασμού και βλέπουμε...

Απεικόνιση των ηλεκτρονικών βιβλίων της ΑΑΔΕ σας ζήτησαν;

Όχι. Για τα πρώτα λεφτά νομίζω δεν ζητάν βιβλία.. εμένα μόνο ενημερωτητες ήθελαν 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, s98i είπε

Όχι. Για τα πρώτα λεφτά νομίζω δεν ζητάν βιβλία.. εμένα μόνο ενημερωτητες ήθελαν 

Εγώ το ξέρω ότι στην πρώτη δόση δε ζητάν, αλλά είναι είναι απείρως ευκολότερο να τους στείλω ότι θέλουν προκειμένου να ξεμπερδεύω.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, alexiko είπε

Εγώ το ξέρω ότι στην πρώτη δόση δε ζητάν, αλλά είναι είναι απείρως ευκολότερο να τους στείλω ότι θέλουν προκειμένου να ξεμπερδεύω.

ούτε αυτοί δεν ξέρουν τι θέλουν..

Δημοσ.

Καλημέρα. Επιτέλους μπήκαν χθες το μεσημέρι!! Να ξεχρεωσω τους προμηθευτές μου γτ άρχισαν να με κοιταν με μισό μάτι.🤣 Ενα 8μηνο κάναμε να παρουμε τη πρώτη δόση. Αντε να δουμε ποτε θα πάμε για τη δεύτερη.

• Like 2
Δημοσ.

Να δω εντέλει αν η 12μηνη διάρκεια υλοποίησης θα γίνει 18μηνη ή 24μηνη με δαύτους που μπλέξαμε...

• Like 1
Δημοσ.

μετα απο 2-3 μηνες η δευτερη

αλλα οαιδια προσοχη πρεπει να εχεις χρηματα μην πονταρετε μονο στο προγραμμα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Helenaki93 είπε

Καλημέρα. Επιτέλους μπήκαν χθες το μεσημέρι!! Να ξεχρεωσω τους προμηθευτές μου γτ άρχισαν να με κοιταν με μισό μάτι.🤣 Ενα 8μηνο κάναμε να παρουμε τη πρώτη δόση. Αντε να δουμε ποτε θα πάμε για τη δεύτερη.

Καλοφάγωταα.. 

45 λεπτά πριν, alexiko είπε

Να δω εντέλει αν η 12μηνη διάρκεια υλοποίησης θα γίνει 18μηνη ή 24μηνη με δαύτους που μπλέξαμε...

μέχρι 12ο του 23 θα είμαστε εδώ

21 λεπτά πριν, Cocomel είπε

μετα απο 2-3 μηνες η δευτερη

αλλα οαιδια προσοχη πρεπει να εχεις χρηματα μην πονταρετε μονο στο προγραμμα

θέλει μεγάλο κεφάλαιο από πίσω.. δυστυχώς..

Δημοσ.

Αντε να παρουν μπρος!!!! Μπραβο ρε παιδια σε καλη μερια!!!!! Να ρωτησω...Τι γνωμη εχετε για ΕΦΚΑ και πληρωμες? Εννοω οτι πληρωνετε και φαινονται κατευθειαν? Αργει? Εχετε αναλογη εμπειρια?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mastoro είπε

Αντε να παρουν μπρος!!!! Μπραβο ρε παιδια σε καλη μερια!!!!! Να ρωτησω...Τι γνωμη εχετε για ΕΦΚΑ και πληρωμες? Εννοω οτι πληρωνετε και φαινονται κατευθειαν? Αργει? Εχετε αναλογη εμπειρια?

Αν θες να φαίνονται κατευθείαν να πληρώνεις 5 μέρες πριν την έκδοση με τον κωδικό rf που έχεις ήδη. Αυτός δεν αλλάζει.. μόνο έτσι δεν θα έχεις θέμα για να τρέχεις μετά σε κεαο κλπ . Κάθε 20 του μήνα θα κάνεις πληρωμή και όλα καλά..

• Like 2
Δημοσ.

Εχεις απολυτο δικιο γιατι πληρωσα πριν απο 4 μερες και δεν ειχαν φανει και λεω εδω ειμαστε σαν καλος μπιπ πληρωσα τιποτα αλλο αλλα οκ φανηκε σημερα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mastoro είπε

Εχεις απολυτο δικιο γιατι πληρωσα πριν απο 4 μερες και δεν ειχαν φανει και λεω εδω ειμαστε σαν καλος μπιπ πληρωσα τιποτα αλλο αλλα οκ φανηκε σημερα

εμένα έκανε κανένας μήνας να φανούν οι πληρωμές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...