s98i Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, alexiko είπε 16/3 έγινε ο έλεγχος και τέλος Απρίλη με φώναξαν να ξαναυπογράψω κάτι αλλά χαρτιά Εγώ δεν υπέγραψα τίποτα.. σου ζήτησαν ενημερωτικές;
alexiko Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, s98i είπε Εγώ δεν υπέγραψα τίποτα.. σου ζήτησαν ενημερωτικές; Ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα εννοείς; Όχι, αλλά όποτε ζητήσουν τις στέλνω, ενήμερος είμαι εξάλλου.
s98i Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, alexiko είπε Ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα εννοείς; Όχι, αλλά όποτε ζητήσουν τις στέλνω, ενήμερος είμαι εξάλλου. Ναι αυτά είναι τα τελευταία βήματα..
alexiko Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, s98i είπε Ναι αυτά είναι τα τελευταία βήματα.. Αν και έχω σκαλώσει σε πιο πίσω στάδιο, τα ζήτησα να βγουν, θα στείλω και φρέσκια βεβαίωση τήρησης λογαριασμού και βλέπουμε... Απεικόνιση των ηλεκτρονικών βιβλίων της ΑΑΔΕ σας ζήτησαν; 1
s98i Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, alexiko είπε Αν και έχω σκαλώσει σε πιο πίσω στάδιο, τα ζήτησα να βγουν, θα στείλω και φρέσκια βεβαίωση τήρησης λογαριασμού και βλέπουμε... Απεικόνιση των ηλεκτρονικών βιβλίων της ΑΑΔΕ σας ζήτησαν; Όχι. Για τα πρώτα λεφτά νομίζω δεν ζητάν βιβλία.. εμένα μόνο ενημερωτητες ήθελαν
alexiko Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, s98i είπε Όχι. Για τα πρώτα λεφτά νομίζω δεν ζητάν βιβλία.. εμένα μόνο ενημερωτητες ήθελαν Εγώ το ξέρω ότι στην πρώτη δόση δε ζητάν, αλλά είναι είναι απείρως ευκολότερο να τους στείλω ότι θέλουν προκειμένου να ξεμπερδεύω. 1
s98i Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, alexiko είπε Εγώ το ξέρω ότι στην πρώτη δόση δε ζητάν, αλλά είναι είναι απείρως ευκολότερο να τους στείλω ότι θέλουν προκειμένου να ξεμπερδεύω. ούτε αυτοί δεν ξέρουν τι θέλουν..
Helenaki93 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Καλημέρα. Επιτέλους μπήκαν χθες το μεσημέρι!! Να ξεχρεωσω τους προμηθευτές μου γτ άρχισαν να με κοιταν με μισό μάτι.🤣 Ενα 8μηνο κάναμε να παρουμε τη πρώτη δόση. Αντε να δουμε ποτε θα πάμε για τη δεύτερη. 2
alexiko Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Να δω εντέλει αν η 12μηνη διάρκεια υλοποίησης θα γίνει 18μηνη ή 24μηνη με δαύτους που μπλέξαμε... 1
Cocomel Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 μετα απο 2-3 μηνες η δευτερη αλλα οαιδια προσοχη πρεπει να εχεις χρηματα μην πονταρετε μονο στο προγραμμα 1
s98i Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Helenaki93 είπε Καλημέρα. Επιτέλους μπήκαν χθες το μεσημέρι!! Να ξεχρεωσω τους προμηθευτές μου γτ άρχισαν να με κοιταν με μισό μάτι.🤣 Ενα 8μηνο κάναμε να παρουμε τη πρώτη δόση. Αντε να δουμε ποτε θα πάμε για τη δεύτερη. Καλοφάγωταα.. 45 λεπτά πριν, alexiko είπε Να δω εντέλει αν η 12μηνη διάρκεια υλοποίησης θα γίνει 18μηνη ή 24μηνη με δαύτους που μπλέξαμε... μέχρι 12ο του 23 θα είμαστε εδώ 21 λεπτά πριν, Cocomel είπε μετα απο 2-3 μηνες η δευτερη αλλα οαιδια προσοχη πρεπει να εχεις χρηματα μην πονταρετε μονο στο προγραμμα θέλει μεγάλο κεφάλαιο από πίσω.. δυστυχώς..
Mastoro Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Αντε να παρουν μπρος!!!! Μπραβο ρε παιδια σε καλη μερια!!!!! Να ρωτησω...Τι γνωμη εχετε για ΕΦΚΑ και πληρωμες? Εννοω οτι πληρωνετε και φαινονται κατευθειαν? Αργει? Εχετε αναλογη εμπειρια? 1
Sunlight-knight Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Mastoro είπε Αντε να παρουν μπρος!!!! Μπραβο ρε παιδια σε καλη μερια!!!!! Να ρωτησω...Τι γνωμη εχετε για ΕΦΚΑ και πληρωμες? Εννοω οτι πληρωνετε και φαινονται κατευθειαν? Αργει? Εχετε αναλογη εμπειρια? Αν θες να φαίνονται κατευθείαν να πληρώνεις 5 μέρες πριν την έκδοση με τον κωδικό rf που έχεις ήδη. Αυτός δεν αλλάζει.. μόνο έτσι δεν θα έχεις θέμα για να τρέχεις μετά σε κεαο κλπ . Κάθε 20 του μήνα θα κάνεις πληρωμή και όλα καλά.. 2
Mastoro Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Εχεις απολυτο δικιο γιατι πληρωσα πριν απο 4 μερες και δεν ειχαν φανει και λεω εδω ειμαστε σαν καλος μπιπ πληρωσα τιποτα αλλο αλλα οκ φανηκε σημερα 1
s98i Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Mastoro είπε Εχεις απολυτο δικιο γιατι πληρωσα πριν απο 4 μερες και δεν ειχαν φανει και λεω εδω ειμαστε σαν καλος μπιπ πληρωσα τιποτα αλλο αλλα οκ φανηκε σημερα εμένα έκανε κανένας μήνας να φανούν οι πληρωμές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα