Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, alexiko είπε

Από υπομονή και κουράγιο άλλο τίποτα… Από τους ανθρώπους της υπηρεσίας που μίλησα δεν έχω παράπονο. Απλά το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος δεν έχει τηρηθεί ούτε κατά διάνοια…

κακως , επρεπε να εχεις παράπονο...σε άλλες υπηρεσίες (νομούς) εχουν πληρωθει σε άλλες δεν εχουν παει ακομα για έλεγχο.Ποιος ευθύνεται ?

• Απαντ. 954
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fuzz είπε

κακως , επρεπε να εχεις παράπονο...σε άλλες υπηρεσίες (νομούς) εχουν πληρωθει σε άλλες δεν εχουν παει ακομα για έλεγχο.Ποιος ευθύνεται ?

Κάθε υπάλληλος έχει διαφορετικό κομμάτι της διαδικασίας. Με τους 1-2 ανθρώπους που μίλησα για το κομμάτι του ελέγχου, είχα εξαιρετική συνεργασία. Άμα μου βρείτε αυτόν που βγάζει τις εντολές πληρωμής θα είναι άλλη η συζήτηση... 😀

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια κι γω δεν ξερω τι αλλο να κανω πια. Μου ζητησαν κ μενα φορολογικη κ ασφαλιστικη ενημεροτητα (μια μια με μεγαλη χρονικη διαφορα! να καθυστερισει οσο γινεται περισσοτερο η διαδικασια πληρωμης!) κ με την ασφαλιστικη εχω προβλημα αφου δεν εχω δωσει τπτ στον εφκα 8 μηνες τωρα! πρεπει να πληρωσω τους 2 τελεηταιους μηνες (136+136) κ για τα υπολοιπα που πανε στο κεαο να κανω ρυθμιση κ να πληρωσω την 1η δοση της ρυθμισης. οποτε ενα καπελο 330€ καπου. εχω δανειστει απο παντου κ δεν εχω αλλον πια. ξερει καποιος που αλλου μπορουμε να επικοινωνησουμε για το θεμα;; εχω απελπιστει κ εχω χασει καθε ορεξη που ειχα να εργαστω.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, iamN είπε

Παιδια κι γω δεν ξερω τι αλλο να κανω πια. Μου ζητησαν κ μενα φορολογικη κ ασφαλιστικη ενημεροτητα (μια μια με μεγαλη χρονικη διαφορα! να καθυστερισει οσο γινεται περισσοτερο η διαδικασια πληρωμης!) κ με την ασφαλιστικη εχω προβλημα αφου δεν εχω δωσει τπτ στον εφκα 8 μηνες τωρα! πρεπει να πληρωσω τους 2 τελεηταιους μηνες (136+136) κ για τα υπολοιπα που πανε στο κεαο να κανω ρυθμιση κ να πληρωσω την 1η δοση της ρυθμισης. οποτε ενα καπελο 330€ καπου. εχω δανειστει απο παντου κ δεν εχω αλλον πια. ξερει καποιος που αλλου μπορουμε να επικοινωνησουμε για το θεμα;; εχω απελπιστει κ εχω χασει καθε ορεξη που ειχα να εργαστω.

Πόσο διάστημα έκαναν να ζητήσουν την ασφαλιστική μεταξύ της φορολογικής περίπου;

Δημοσ.
Στις 28/5/2022 στις 10:22 ΠΜ, alexiko είπε

Κάθε υπάλληλος έχει διαφορετικό κομμάτι της διαδικασίας. Με τους 1-2 ανθρώπους που μίλησα για το κομμάτι του ελέγχου, είχα εξαιρετική συνεργασία. Άμα μου βρείτε αυτόν που βγάζει τις εντολές πληρωμής θα είναι άλλη η συζήτηση... 😀

3 ώρες πριν, iamN είπε

Παιδιά δεν ξέρω πόσα άτομα είμαστε εδώ... τι θα λέγατε να βάλουνε όσοι μπορούμε ένα ποσό των 5 ευρώ έκαστος να βοηθήσουμε τουλάχιστον ένα δύο παιδιά που είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση να ξεκολλήσουν έστω με την χαρτουρα και τις ενημεροτητες ίσως με 100 200 ευρώ κάποιος να σωθεί. Ξέρω ότι όλοι ζορίζομαστε, ίσως υπάρχουν κάποιοι που μπορούμε να δώσουμε από 5, 10 ευρώ. Το αφήνω σαν ιδέα 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Sofia95 είπε

Παιδιά δεν ξέρω πόσα άτομα είμαστε εδώ... τι θα λέγατε να βάλουνε όσοι μπορούμε ένα ποσό των 5 ευρώ έκαστος να βοηθήσουμε τουλάχιστον ένα δύο παιδιά που είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση να ξεκολλήσουν έστω με την χαρτουρα και τις ενημεροτητες ίσως με 100 200 ευρώ κάποιος να σωθεί. Ξέρω ότι όλοι ζορίζομαστε, ίσως υπάρχουν κάποιοι που μπορούμε να δώσουμε από 5, 10 ευρώ. Το αφήνω σαν ιδέα 

κακη ιδεα δεν ειναι....δυσκολο να πραγματοποιηθει...νομιζω να ειμαστε καμμια 15αρια ενεργοι εδω?εγω μεσα.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, iamN είπε

τον εφκα δυστυχώς δεν μπορείς να τον προσπεράσεις.. εγώ δανείστηκα και τα πλήρωσα όλα κανένα 800αρι..

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Βασίλης20 είπε

Πόσο διάστημα έκαναν να ζητήσουν την ασφαλιστική μεταξύ της φορολογικής περίπου;

μπορει να εφτασε κ 2 εβδομαδες, αν οχι κανα 10ημερο σιγουρα

1 ώρα πριν, s98i είπε

τον εφκα δυστυχώς δεν μπορείς να τον προσπεράσεις.. εγώ δανείστηκα και τα πλήρωσα όλα κανένα 800αρι..

μα ειναι ντροπη! απ τον οκτωβρη εχω που πληρωνω με δανεικα τα νοικια μου κ τωρα παλι πιεζουν τα ποσα. νομιζω εχω μετανιωσει για την επιλογη μου δυστυχως..

12 ώρες πριν, Sofia95 είπε

Ειναι συγκινητικο μονο που το αναφερεις για οσους εχουμε προβλημα. παρολα αυτα νομιζω πως ειναι αρκετα τα ατομα που δυσκολευονται.. μην θεωρηθει κ αδικια για τους υπολοιπους. αν καποιος ειναι στο αμην φυσικα κ να το πει! αλλα ας ελπισουμε πως δεν θα αργησει αλλο ο οαεδ.. Καλο μηνα! Μπηκε Ιουνιος!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, iamN είπε

μπορει να εφτασε κ 2 εβδομαδες, αν οχι κανα 10ημερο σιγουρα

μα ειναι ντροπη! απ τον οκτωβρη εχω που πληρωνω με δανεικα τα νοικια μου κ τωρα παλι πιεζουν τα ποσα. νομιζω εχω μετανιωσει για την επιλογη μου δυστυχως..

2 εβδομάδες έκαναν να μου ζητήσουν και εμένα.. και μετά ήθελα άλλη μια εβδομάδα για να βγει η φορολογική.. Ντροπή δεν λες τίποτα.. Σε καταλαβαίνω απόλυτα

• Like 1
Δημοσ.

Το θρασος σε ολο αυτο ειναι οτι σου λενε " η 2η δοση θα μπει πιο γρηγορα"...Τι τους λες μετα για πειτε...αμα παω και τους ανοιξω το κεφαλι στα δυο εγω θα φταιω μετα..

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mastoro είπε

Το θρασος σε ολο αυτο ειναι οτι σου λενε " η 2η δοση θα μπει πιο γρηγορα"...Τι τους λες μετα για πειτε...αμα παω και τους ανοιξω το κεφαλι στα δυο εγω θα φταιω μετα..

στη δικη μου περιπτωση εγινε κ λαθος απο τον λογιστη. ειχα ρωτησει για την ασφαλιστικη, μου ειπαν πως θα χρειαστει να δωσω μονο μια δοση της ρυθμισης κ ολα οκ, ενω τωρα μου τα γυρισαν λεγοντας μου οτι θα βρουν τροπο να με βοηθησουν κ προφανως αποφευγουν τα τηλεφωνηματα μου. παλι πρεπει να παω απο κοντα να συζητησω κατι που πλεον μου ειναι πολυ ψυχοφθορο. οχι οτι ειναι κατι, αλλα οι αντοχες μου ειναι μηδενικες οριακα. στο τσαφ ειμαι να βγω απ το προγραμμα. εχω αρρωστησει με τους ηλιθιους, αλλα την παλευω οσο μπορω ακομη..

Δημοσ.

Εμένα έχουν περάσει πάνω από δύο εβδομάδες που μου ζητήθηκε η φορολογική ενημερότητα αλλά για ασφαλιστική τίποτα ακόμα...

3 ώρες πριν, Mastoro είπε

Μακάρι να μπει η δεύτερη πιο γρήγορα αλλά ούτε την πρώτη δεν πήραμε ακόμα τι να συζητάμε για την δεύτερη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη Νεάπολη

σήμερα  άλλαξε σε κατάσταση ενδιάμεσου ελέγχου 

ξέρει κανείς ποτέ περίπου πληρώνουν;

Επεξ/σία από georgexrisanthi
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά..μόλις μπήκα διαύγεια και βάζουν και την 2η δόση σε κάποιους...εμείς ούτε την 1η δεν έχουμε πάρει !

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, member12345 είπε

Καλημέρα παιδιά..μόλις μπήκα διαύγεια και βάζουν και την 2η δόση σε κάποιους...εμείς ούτε την 1η δεν έχουμε πάρει !

Καλημέρα, έχει κάποιο λινκ εύκαιρο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...