Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 11/5/2022 στις 12:32 ΠΜ, Themis Gs είπε

Σε εμένα ναι είχαν ζητήσει και τις δυο!

Να σε ρωτήσω εσύ που έχεις πληρωθεί. Έχεις κάνει αίτηση για β δόση;

• Απαντ. 954
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Βασίλης20 είπε

Καλημέρα, και στα στοιχεία τίτλου πληρωμής τι έγραψες; 

Την έκανε ο λογιστής δεν ξέρω

Δημοσ.
Στις 12/5/2022 στις 5:26 ΜΜ, Βασίλης20 είπε

Καλησπέρα σας, μου ζήτησαν φορολογική ενημερότητα αλλά υπάρχουν διαφορετικές επιλογές όσο αφορά την αιτία έκδοσης. 

Ξέρει κανείς πια είναι η σωστή από αυτές τις 3;

Αν βάλω την τρίτη μου ζητάει και στοιχεία τίτλου πληρωμής..

ΑΙΤΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ:

ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΠΛΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ)

Και εμένα το τελευταίο από αυτά μου είχαν ζητήσει να βάλω.

5 ώρες πριν, Sofia95 είπε

Να σε ρωτήσω εσύ που έχεις πληρωθεί. Έχεις κάνει αίτηση για β δόση;

Όχι ακόμη. Έπαιρνα τηλ να ρωτήσω αυτή την εβδομάδα στον ΟΑΕΔ αλλά δεν ήξεραν και μου είπαν να καλέσω από Δευτέρα.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά !! Οποίος δεν έχει δει το όνομα του στην τροποποιητική να ενημερώσω πως βγήκε σήμερα νέα λίστα !!

• Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα! Εγώ ακόμα να πλήρωθω. Εδώ κια μια εβδομάδα λέει υποβεβλημενη έκθεση πιστοποίησης στο ΠΣΚΕ και μ έχουν στείλει εδώ κ ενα μήνα σε email την έκθεση επαλήθευσης.. Και ακόμα τπτ. Μπαίνω και μέσα στο διαύγεια αλλά δεν βγάζω άκρη. Πφφ.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Helenaki93 είπε

Καλημέρα! Εγώ ακόμα να πλήρωθω. Εδώ κια μια εβδομάδα λέει υποβεβλημενη έκθεση πιστοποίησης στο ΠΣΚΕ και μ έχουν στείλει εδώ κ ενα μήνα σε email την έκθεση επαλήθευσης.. Και ακόμα τπτ. Μπαίνω και μέσα στο διαύγεια αλλά δεν βγάζω άκρη. Πφφ.

και εγώ ακριβώς στην ίδια κατάσταση είμαι.. ακριβώς όμως..

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Helenaki93 είπε

14 ώρες πριν, s98i είπε

και εγώ ακριβώς στην ίδια κατάσταση είμαι.. ακριβώς όμως..

Εμένα αυτό με την υποβεβλημενη έκθεση μου το γράφει τους τελευταίους δύο μήνες. Και πληρωμή τίποτα ακόμη 😑

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Helenaki93 είπε

Πάρτε τηλέφωνο στο λογιστήριο από την περιφέρεια σας να ρωτήσετε εάν έχουν σταλεί οι φάκελοι. Συνήθως με το που σταλούν στη περιφερειακή μετά από κάποιες μέρες πληρωνεσαι

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Sofia95 είπε

Πάρτε τηλέφωνο στο λογιστήριο από την περιφέρεια σας να ρωτήσετε εάν έχουν σταλεί οι φάκελοι. Συνήθως με το που σταλούν στη περιφερειακή μετά από κάποιες μέρες πληρωνεσαι

Δεν το σηκωνουν

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να σας πω κάτι αλλά δεν θέλω να τρομάξετε, ξέρω ότι θα σας ακουστεί εξωπραγματικό και γενικά σαν ψέμα, αλλά στα αλήθεια συμβαίνει.....

Μετα απο 3 μήνες και 10 ημέρες ακριβώς όπου έκανα το αίτημα για έλεγχο.......Σήμερα το απόγευμα θα έρθουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Έχω ανάμεικτα συναισθήματα...Απο την μια ανακουφίζομαι και από την άλλη θέλω απλά να τους πάρει και να τους σηκώσει. Όσο σκέφτομαι ότι νέα παιδιά χρεώθηκαν με δάνειο και εν τέλει έκλεισαν γιατί πολύ απλά ο ΟΑΕΔ ήταν στον κόσμο του, θέλω απλά να τους πάρω με τις κλωτσιές. Επιστρέφω σε λίγο με εντυπώσεις...

• Like 3
  • Confused 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Sunlight-knight είπε

Παιδιά θέλω να σας πω κάτι αλλά δεν θέλω να τρομάξετε, ξέρω ότι θα σας ακουστεί εξωπραγματικό και γενικά σαν ψέμα, αλλά στα αλήθεια συμβαίνει.....

Μετα απο 3 μήνες και 10 ημέρες ακριβώς όπου έκανα το αίτημα για έλεγχο.......Σήμερα το απόγευμα θα έρθουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Έχω ανάμεικτα συναισθήματα...Απο την μια ανακουφίζομαι και από την άλλη θέλω απλά να τους πάρει και να τους σηκώσει. Όσο σκέφτομαι ότι νέα παιδιά χρεώθηκαν με δάνειο και εν τέλει έκλεισαν γιατί πολύ απλά ο ΟΑΕΔ ήταν στον κόσμο του, θέλω απλά να τους πάρω με τις κλωτσιές. Επιστρέφω σε λίγο με εντυπώσεις...

Με το καλό !! 😁

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Sunlight-knight είπε

Στάθηκα στο ύψος μου. Σε κάνα μήνα λογικά θα γίνει η πληρωμή μου. + - 

Έτσι είπαν και σε μένα στις 16/3 που με έλεγξαν. Ακόμα περιμένω...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexiko είπε

Έτσι είπαν και σε μένα στις 16/3 που με έλεγξαν. Ακόμα περιμένω...

Υπομονή αδερφέ...

Άλλο λίγο και θα βγεί....Υπομονή.Δεν υπάρχει και κάτι άλλο να κάνουμε... 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Sunlight-knight είπε

Υπομονή αδερφέ...

Άλλο λίγο και θα βγεί....Υπομονή.Δεν υπάρχει και κάτι άλλο να κάνουμε... 

Από υπομονή και κουράγιο άλλο τίποτα… Από τους ανθρώπους της υπηρεσίας που μίλησα δεν έχω παράπονο. Απλά το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος δεν έχει τηρηθεί ούτε κατά διάνοια…

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...