Sofia95 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, alexiko είπε Καλημέρα, άντε με το καλό! Που το είδες ; Στο διαυγεια. Μπαίνω κάθε μέρα 🤣 1
alexiko Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Sofia95 είπε Στο διαυγεια. Μπαίνω κάθε μέρα 🤣 Να σου στείλω τα στοιχεία μου να κοιτάς και για μένα που δεν προλαβαίνω; 🤣🤣
Sofia95 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, alexiko είπε Να σου στείλω τα στοιχεία μου να κοιτάς και για μένα που δεν προλαβαίνω; 🤣🤣 Χαχαχαχ... σε ποια περιφέρεια είσαι;
alexiko Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 51 λεπτά πριν, Sofia95 είπε Χαχαχαχ... σε ποια περιφέρεια είσαι; Δυτικής Ελλάδας
miltiadis1989 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Άντε άντε, να ξεκινήσουν κάποιοι να πληρόνονται για να έρθει και εμάς η σειρά μας.. Εμάς ο έλεγχος ήρθε την προηγούμενη βδομάδα( Αθήνα)
s98i Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Παιδιά σας ζήτησαν και εσάς φορολογική εκτός από ασφαλιστική ενημερότητα?
Themis Gs Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, s98i είπε Παιδιά σας ζήτησαν και εσάς φορολογική εκτός από ασφαλιστική ενημερότητα? Σε εμένα ναι είχαν ζητήσει και τις δυο! 1
alexiko Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Καλημέρα σε όλους! Να ανησυχήσω που έχω υπογράψει για έλεγχο κλπ κλπ αλλά δε μου τα έχουν ζητήσει; Ή να χαρώ ότι έχω κούτελο; 1
s98i Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Sofia95 είπε Ναι και εμένα και τα δυο εμένα τώρα μου το ζήτησαν, όχι από την αρχή
Qumi Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Σοφια-Sofia95 καλησπερα . Μπορω να σε ρωτησω 2 πραγματα? Τι ημερομηνια γραφει η υποβεβλημενη εκθεση πιστοποιησης σου? Επισης στο διαυγεια τι γραφεις στην αναζητηση και το βρισκεις ? το αφμ σου? Τα χρηματα σου μπηκαν την ιδια μερα με την ανακοινωση?
Sofia95 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 28 λεπτά πριν, Qumi είπε Σοφια-Sofia95 καλησπερα . Μπορω να σε ρωτησω 2 πραγματα? Τι ημερομηνια γραφει η υποβεβλημενη εκθεση πιστοποιησης σου? Επισης στο διαυγεια τι γραφεις στην αναζητηση και το βρισκεις ? το αφμ σου? Τα χρηματα σου μπηκαν την ιδια μερα με την ανακοινωση? Τα χρήματα μου μπήκαν μετά από κάποιες ώρες. ημερομηνία Επαλήθευσης δεν αναφέρει. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι πέρασα έλεγχο 7/3/22. Αν γυρίσεις δύο τρεις σελίδες πίσω υπάρχει ακριβώς το Λίνκ το έχει επισυνάψει ένα παιδί. Η γραψε διαυγεια οαεδ καινθα σ βγάλει όλες τις αναρτήσεις που έχουν σχέση με τον οαεδ. Αν και δεν νομίζω να έχει να κάνει με τις ημερομηνίες γτ υπάρχουν παιδιά που πέρασαν πιο αργά έλεγχο από εμένα και πληρώθηκαν νωρίτερα. Έχει να κάνει κατά πόσο αργοσχολει ο εκάστοτε οαεδ. Εγώ μέχρι και που μαλωσα. Και μετά από μια εβδομάδα με πλήρωσαν. 2 ώρες πριν, s98i είπε εμένα τώρα μου το ζήτησαν, όχι από την αρχή Καλά ο καθένας ότι ναναι κάνει. Έχεις εκκρεμότητα με την φορολογική σου ; αν το κάνεις ρύθμιση δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα στην εκταμίευση
Βασίλης20 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σας, μου ζήτησαν φορολογική ενημερότητα αλλά υπάρχουν διαφορετικές επιλογές όσο αφορά την αιτία έκδοσης. Ξέρει κανείς πια είναι η σωστή από αυτές τις 3; Αν βάλω την τρίτη μου ζητάει και στοιχεία τίτλου πληρωμής.. ΑΙΤΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΠΛΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ)
s98i Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, Βασίλης20 είπε Καλησπέρα σας, μου ζήτησαν φορολογική ενημερότητα αλλά υπάρχουν διαφορετικές επιλογές όσο αφορά την αιτία έκδοσης. Ξέρει κανείς πια είναι η σωστή από αυτές τις 3; Αν βάλω την τρίτη μου ζητάει και στοιχεία τίτλου πληρωμής.. ΑΙΤΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΠΛΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ) Το τελευταίο μου ζήτησαν εμένα 1
Βασίλης20 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, s98i είπε Το τελευταίο μου ζήτησαν εμένα Καλημέρα, και στα στοιχεία τίτλου πληρωμής τι έγραψες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα