s98i Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 25 λεπτά πριν, Sofia95 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλησπέρα, σήμερα μου έστειλαν από τον οαεδ με κουριερ την έκθεση Επαλήθευσης ελέγχου... τον έχουν στείλει και σε εσάς η μόνο εμένα είναι ότι ναναι Εγώ δεν έχω ιδέα για κάτι τέτοιο
Mastoro Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 28 λεπτά πριν, Sofia95 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Καλησπέρα, σήμερα μου έστειλαν από τον οαεδ με κουριερ την έκθεση Επαλήθευσης ελέγχου... τον έχουν στείλει και σε εσάς η μόνο εμένα είναι ότι ναναι 1η φορα το ακουω...περιφερεια?
Sofia95 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Όχι, από τον τοπικό οαεδ... ουσιαστικά όμως είναι αχρείαστο αυτό που έκαναν γτ μπορώ να το εκτυπώσω και από το επενδύσεις. Παιδιά ότι νάναι μιλάμε για στόκους. Έχω αγανακτήσει.
Sofiasor Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 11 ώρες πριν, Sofia95 είπε Όχι, από τον τοπικό οαεδ... ουσιαστικά όμως είναι αχρείαστο αυτό που έκαναν γτ μπορώ να το εκτυπώσω και από το επενδύσεις. Παιδιά ότι νάναι μιλάμε για στόκους. Έχω αγανακτήσει. Αθήνα είσαι ;
Sofia95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, Sofiasor είπε Αθήνα είσαι ; Θεσσαλονίκη. Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας
iamN Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Καλησπερα κ απο μενα! Μια ερωτησουλα για διευκρινηση: ακουω για ασφαλιστικη ενημεροτητα, που σημαινει οτι ειτε θα πρεπει να εχουμε εξοφλησει τον ΕΦΚΑ μας ειτε να εχουμε κανει ρυθμιση. για την 1η δοση ειναι απαραιτητη;; εγω ρε παιδια εχω κοψει μια αποδειξη εδω κ 7 μηνες αφου δεν μπορω να δουλεψω λογω ελλειψης χρηματων (εξοπλισμου, υλικα κ διαφημιση). εαν μπει η 1η δοση, τοτε μπορω να εξοφλησω τα χρωστουμενα μου κ απο την 2η δοση κ μετα ελπιζω να ειμαι οκ. για την 1η ομως υπαρχει προβλημα; γνωριζει καποιος; 1
s98i Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, iamN είπε Καλησπερα κ απο μενα! Μια ερωτησουλα για διευκρινηση: ακουω για ασφαλιστικη ενημεροτητα, που σημαινει οτι ειτε θα πρεπει να εχουμε εξοφλησει τον ΕΦΚΑ μας ειτε να εχουμε κανει ρυθμιση. για την 1η δοση ειναι απαραιτητη;; εγω ρε παιδια εχω κοψει μια αποδειξη εδω κ 7 μηνες αφου δεν μπορω να δουλεψω λογω ελλειψης χρηματων (εξοπλισμου, υλικα κ διαφημιση). εαν μπει η 1η δοση, τοτε μπορω να εξοφλησω τα χρωστουμενα μου κ απο την 2η δοση κ μετα ελπιζω να ειμαι οκ. για την 1η ομως υπαρχει προβλημα; γνωριζει καποιος; Ναι θα πρέπει να μην χρωστάς στον εφκα.. γι'αυτό ζητάνε και ασφαλιστική ενημερότητα.. εγώ εκεί την πάτησα.. 1
Themis Gs Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Στις 3/5/2022 στις 3:49 ΜΜ, Sunlight-knight είπε Καλή ανάσα φιλαράκι! Να είσαι καλά! Σε ποια πόλη αν επιτρέπεται; Κρήτη που;; Σε ποια πόλη; Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Στην Λάρισα είμαι εγώ αν ρωτάς για εμένα. Απ ότι άκουσα πληρώθηκαν και άλλοι εδώ στην Λάρισα. 1 1
Sofia95 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, iamN είπε Καλησπερα κ απο μενα! Μια ερωτησουλα για διευκρινηση: ακουω για ασφαλιστικη ενημεροτητα, που σημαινει οτι ειτε θα πρεπει να εχουμε εξοφλησει τον ΕΦΚΑ μας ειτε να εχουμε κανει ρυθμιση. για την 1η δοση ειναι απαραιτητη;; εγω ρε παιδια εχω κοψει μια αποδειξη εδω κ 7 μηνες αφου δεν μπορω να δουλεψω λογω ελλειψης χρηματων (εξοπλισμου, υλικα κ διαφημιση). εαν μπει η 1η δοση, τοτε μπορω να εξοφλησω τα χρωστουμενα μου κ απο την 2η δοση κ μετα ελπιζω να ειμαι οκ. για την 1η ομως υπαρχει προβλημα; γνωριζει καποιος; Θα κάνεις ρύθμιση... και στο τέλος του προγράμματος εάν χρωστάς θα σου κάνουν παρακράτηση. 1 ώρα πριν, s98i είπε Ναι θα πρέπει να μην χρωστάς στον εφκα.. γι'αυτό ζητάνε και ασφαλιστική ενημερότητα.. εγώ εκεί την πάτησα.. Το έλυσες το θέμα; 2
s98i Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 32 λεπτά πριν, Sofia95 είπε Το έλυσες το θέμα; Το προσπαθώ ακόμα.. θα δείξει
iamN Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 Δημοσ. 5 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Sofia95 είπε Θα κάνεις ρύθμιση... και στο τέλος του προγράμματος εάν χρωστάς θα σου κάνουν παρακράτηση. Το έλυσες το θέμα; ελπιζω να τα καταφερω κ να βγαλω ακρη, ευχαριστω πολυ!! 1
fuzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Αρτα...κόλαση...ακόμα!!!! ρωταω κ ξαναρωταω στο περιμενε με εχουν!!! 1
s98i Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, iamN είπε ελπιζω να τα καταφερω κ να βγαλω ακρη, ευχαριστω πολυ!! Θα το λύσεις.. υπομονή να έχεις όμως να ξέρεις ☺️ 54 λεπτά πριν, fuzz είπε Αρτα...κόλαση...ακόμα!!!! ρωταω κ ξαναρωταω στο περιμενε με εχουν!!! Συμπάσχω.. 1 1
Sofia95 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις βγήκε εντολή πληρωμής στο ξνομα μου... δεν φαίνονται ακόμα στο iban... ελπίζω μέχρι το μεσημέρι να φανούν και να μην μ βγάλουν την πίστη και σε αυτο. Καλή υπομονή ελπίζω να έχετε γρήγορα νέα! 2
alexiko Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Sofia95 είπε Καλησπέρα παιδιά. Μόλις βγήκε εντολή πληρωμής στο ξνομα μου... δεν φαίνονται ακόμα στο iban... ελπίζω μέχρι το μεσημέρι να φανούν και να μην μ βγάλουν την πίστη και σε αυτο. Καλή υπομονή ελπίζω να έχετε γρήγορα νέα! Καλημέρα, άντε με το καλό! Που το είδες ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα