Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Sofia95 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Καλησπέρα,  σήμερα μου έστειλαν από τον οαεδ με κουριερ την έκθεση Επαλήθευσης ελέγχου... τον έχουν στείλει και σε εσάς η μόνο εμένα είναι ότι ναναι 

Εγώ δεν έχω ιδέα για κάτι τέτοιο 

• Απαντ. 954
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Sofia95 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων

Καλησπέρα,  σήμερα μου έστειλαν από τον οαεδ με κουριερ την έκθεση Επαλήθευσης ελέγχου... τον έχουν στείλει και σε εσάς η μόνο εμένα είναι ότι ναναι 

1η φορα το ακουω...περιφερεια?

Δημοσ.

Όχι, από τον τοπικό οαεδ... ουσιαστικά όμως είναι αχρείαστο αυτό που έκαναν γτ μπορώ να το εκτυπώσω και από το επενδύσεις. Παιδιά ότι νάναι μιλάμε για στόκους. Έχω αγανακτήσει.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Sofia95 είπε

Όχι, από τον τοπικό οαεδ... ουσιαστικά όμως είναι αχρείαστο αυτό που έκαναν γτ μπορώ να το εκτυπώσω και από το επενδύσεις. Παιδιά ότι νάναι μιλάμε για στόκους. Έχω αγανακτήσει.

Αθήνα είσαι ;

Δημοσ.

Καλησπερα κ απο μενα! Μια ερωτησουλα για διευκρινηση: ακουω για ασφαλιστικη ενημεροτητα, που σημαινει οτι ειτε θα πρεπει να εχουμε εξοφλησει τον ΕΦΚΑ μας ειτε να εχουμε κανει ρυθμιση. για την 1η δοση ειναι απαραιτητη;; εγω ρε παιδια εχω κοψει μια αποδειξη εδω κ 7 μηνες αφου δεν μπορω να δουλεψω λογω ελλειψης χρηματων (εξοπλισμου, υλικα κ διαφημιση). εαν μπει η 1η δοση, τοτε μπορω να εξοφλησω τα χρωστουμενα μου κ απο την 2η δοση κ μετα ελπιζω να ειμαι οκ. για την 1η ομως υπαρχει προβλημα; γνωριζει καποιος;

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, iamN είπε

Καλησπερα κ απο μενα! Μια ερωτησουλα για διευκρινηση: ακουω για ασφαλιστικη ενημεροτητα, που σημαινει οτι ειτε θα πρεπει να εχουμε εξοφλησει τον ΕΦΚΑ μας ειτε να εχουμε κανει ρυθμιση. για την 1η δοση ειναι απαραιτητη;; εγω ρε παιδια εχω κοψει μια αποδειξη εδω κ 7 μηνες αφου δεν μπορω να δουλεψω λογω ελλειψης χρηματων (εξοπλισμου, υλικα κ διαφημιση). εαν μπει η 1η δοση, τοτε μπορω να εξοφλησω τα χρωστουμενα μου κ απο την 2η δοση κ μετα ελπιζω να ειμαι οκ. για την 1η ομως υπαρχει προβλημα; γνωριζει καποιος;

Ναι θα πρέπει να μην χρωστάς στον εφκα.. γι'αυτό ζητάνε και ασφαλιστική ενημερότητα.. εγώ εκεί την πάτησα..

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/5/2022 στις 3:49 ΜΜ, Sunlight-knight είπε

Καλή ανάσα φιλαράκι! Να είσαι καλά! 

Σε ποια πόλη αν επιτρέπεται;

Κρήτη που;; Σε ποια πόλη;

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά.
Στην Λάρισα είμαι εγώ αν ρωτάς για εμένα.

Απ ότι άκουσα πληρώθηκαν και άλλοι εδώ στην Λάρισα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, iamN είπε

Θα κάνεις ρύθμιση... και στο τέλος του προγράμματος εάν χρωστάς θα σου κάνουν παρακράτηση.

1 ώρα πριν, s98i είπε

Ναι θα πρέπει να μην χρωστάς στον εφκα.. γι'αυτό ζητάνε και ασφαλιστική ενημερότητα.. εγώ εκεί την πάτησα..

Το έλυσες το θέμα;

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sofia95 είπε

Θα κάνεις ρύθμιση... και στο τέλος του προγράμματος εάν χρωστάς θα σου κάνουν παρακράτηση.

Το έλυσες το θέμα;

ελπιζω να τα καταφερω κ να βγαλω ακρη, ευχαριστω πολυ!!

• Like 1
Δημοσ.

Αρτα...κόλαση...ακόμα!!!!

ρωταω κ ξαναρωταω στο περιμενε με εχουν!!!

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, iamN είπε

ελπιζω να τα καταφερω κ να βγαλω ακρη, ευχαριστω πολυ!!

Θα το λύσεις.. υπομονή να έχεις όμως να ξέρεις ☺️

54 λεπτά πριν, fuzz είπε

Αρτα...κόλαση...ακόμα!!!!

ρωταω κ ξαναρωταω στο περιμενε με εχουν!!!

Συμπάσχω..

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις βγήκε εντολή πληρωμής στο ξνομα μου... δεν φαίνονται ακόμα στο iban... ελπίζω μέχρι το μεσημέρι να φανούν και να μην μ βγάλουν την πίστη και σε αυτο. Καλή υπομονή ελπίζω να έχετε γρήγορα νέα!

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sofia95 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις βγήκε εντολή πληρωμής στο ξνομα μου... δεν φαίνονται ακόμα στο iban... ελπίζω μέχρι το μεσημέρι να φανούν και να μην μ βγάλουν την πίστη και σε αυτο. Καλή υπομονή ελπίζω να έχετε γρήγορα νέα!

Καλημέρα, άντε με το καλό!

Που το είδες ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...