Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την πρωτη δοση τους νοιαζει οτι εχεις κανει εναρξη, εισαι ασφαλισμενος, εχεις αναρτηνενη την αφισα σε εμφανες σημειο, ραμπα για αναπηρους ξερω οτι ειναι must( εκτος κι αν βρεις παραθυρακι να το παρακαμψεις) και η επιχειρηση σου να μην συστεγαζεται μαζι με καποια αλλη ...στην δευτερη δοση μπορει να σου ζητησουν τιμολογια...Παντως σημερα πληρωμες εγιναν στην Αριδαια...

• Like 1
  • Απαντ. 954
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mastoro είπε

Για την πρωτη δοση τους νοιαζει οτι εχεις κανει εναρξη, εισαι ασφαλισμενος, εχεις αναρτηνενη την αφισα σε εμφανες σημειο, ραμπα για αναπηρους ξερω οτι ειναι must( εκτος κι αν βρεις παραθυρακι να το παρακαμψεις) και η επιχειρηση σου να μην συστεγαζεται μαζι με καποια αλλη ...στην δευτερη δοση μπορει να σου ζητησουν τιμολογια...Παντως σημερα πληρωμες εγιναν στην Αριδαια...

Και στο κιλκις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mastoro είπε

Ευχαριστώ ! 

Σε εμένα ήρθαν στο 1° έλεγχο  και μου είπαν να είναι έτοιμο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mastoro είπε

Απο σημερα τετραημερο ξεκουρασης για τους υπαλληλους του ΟΑΕΔ

ναι γιατί τις άλλες μέρες πεθαίνουν στην δουλειά

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mastoro είπε

Ναι σωστα ξεχασα να βαλω τα "...Απο σημερα τετραημερο "ξεκουρασης" για τους υπαλληλους του ΟΑΕΔ

αυτό ακριβώς!

Δημοσ.

Ελπίζω να προχωρήσουν και οι δικές σας πληρωμές όσο πιο γρήγορα. Έχω πάρει τεράστια ανάσα αυτή την στιγμή. Παιδιά αλήθεια λίγο υπομονή κάνετε. Ήμουν απογοητευμένος τις τελευταίες ημέρες. Ελπίζω όσο πιο γρήγορα γίνεται για όλους σας!

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Themis Gs είπε

ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ!!!!

Καλή ανάσα φιλαράκι! Να είσαι καλά! 

2 ώρες πριν, Themis Gs είπε

ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ!!!!

Σε ποια πόλη αν επιτρέπεται;

Στις 26/4/2022 στις 7:36 ΜΜ, Sofia95 είπε

Κατάλαβα, τι να πω βρε παιδιά με μια κοπέλα που μίλησα από Κρήτη. Πληρώθηκε την μεγάλη Πέμπτη. Και περάσαμε και οι δύο έλεγχο την ίδια εβδομάδα. 

Κρήτη που;; Σε ποια πόλη;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Sunlight-knight είπε

Καλή ανάσα φιλαράκι! Να είσαι καλά! 

Σε ποια πόλη αν επιτρέπεται;

Κρήτη που;; Σε ποια πόλη;

Ηράκλειο 

• Like 1
Δημοσ.
Spoiler

Spoiler
Spoiler

Καλησπέρα,  σήμερα μου έστειλαν από τον οαεδ με κουριερ την έκθεση Επαλήθευσης ελέγχου... τον έχουν στείλει και σε εσάς η μόνο εμένα είναι ότι ναναι 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεμη σε καλή μεριά !!!

Εμένα  με πήραν από τον ΟΑΕΔ που μένω Αθήνα ! Μου είπαν ότι εάν δεν έχεις μπει στην απόφαση ένταξης και να έχεις κάνει το αίτημα καταβολής δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία! 
το λέω γιατί και εγώ όπως και αλλά παιδιά δεν μας έχει στην τροποποιητική και ας κάναμε την αίτηση καταβολής … μου είπαν υπομονή μέσα στον Μάιο θα βγει και η επόμενη τροποποιητική !

Επεξ/σία από Sofiasor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...