Mastoro Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Για την πρωτη δοση τους νοιαζει οτι εχεις κανει εναρξη, εισαι ασφαλισμενος, εχεις αναρτηνενη την αφισα σε εμφανες σημειο, ραμπα για αναπηρους ξερω οτι ειναι must( εκτος κι αν βρεις παραθυρακι να το παρακαμψεις) και η επιχειρηση σου να μην συστεγαζεται μαζι με καποια αλλη ...στην δευτερη δοση μπορει να σου ζητησουν τιμολογια...Παντως σημερα πληρωμες εγιναν στην Αριδαια... 1
Sofia95 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Mastoro είπε Για την πρωτη δοση τους νοιαζει οτι εχεις κανει εναρξη, εισαι ασφαλισμενος, εχεις αναρτηνενη την αφισα σε εμφανες σημειο, ραμπα για αναπηρους ξερω οτι ειναι must( εκτος κι αν βρεις παραθυρακι να το παρακαμψεις) και η επιχειρηση σου να μην συστεγαζεται μαζι με καποια αλλη ...στην δευτερη δοση μπορει να σου ζητησουν τιμολογια...Παντως σημερα πληρωμες εγιναν στην Αριδαια... Και στο κιλκις
Alexmartz Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Mastoro είπε Για την πρωτη δοση τους νοιαζει οτι εχεις κανει εναρξη, εισαι ασφαλισμενος, εχεις αναρτηνενη την αφισα σε εμφανες σημειο, ραμπα για αναπηρους ξερω οτι ειναι must( εκτος κι αν βρεις παραθυρακι να το παρακαμψεις) και η επιχειρηση σου να μην συστεγαζεται μαζι με καποια αλλη ...στην δευτερη δοση μπορει να σου ζητησουν τιμολογια...Παντως σημερα πληρωμες εγιναν στην Αριδαια... Ευχαριστώ ! Σε εμένα ήρθαν στο 1° έλεγχο και μου είπαν να είναι έτοιμο.
Mastoro Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Απο σημερα τετραημερο ξεκουρασης για τους υπαλληλους του ΟΑΕΔ 2 1
s98i Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Mastoro είπε Απο σημερα τετραημερο ξεκουρασης για τους υπαλληλους του ΟΑΕΔ ναι γιατί τις άλλες μέρες πεθαίνουν στην δουλειά 1 1
Mastoro Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Ναι σωστα ξεχασα να βαλω τα "...Απο σημερα τετραημερο "ξεκουρασης" για τους υπαλληλους του ΟΑΕΔ 1 1
s98i Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Mastoro είπε Ναι σωστα ξεχασα να βαλω τα "...Απο σημερα τετραημερο "ξεκουρασης" για τους υπαλληλους του ΟΑΕΔ αυτό ακριβώς!
Themis Gs Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Ελπίζω να προχωρήσουν και οι δικές σας πληρωμές όσο πιο γρήγορα. Έχω πάρει τεράστια ανάσα αυτή την στιγμή. Παιδιά αλήθεια λίγο υπομονή κάνετε. Ήμουν απογοητευμένος τις τελευταίες ημέρες. Ελπίζω όσο πιο γρήγορα γίνεται για όλους σας! 3 1
Sunlight-knight Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Themis Gs είπε ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ!!!! Καλή ανάσα φιλαράκι! Να είσαι καλά! 2 ώρες πριν, Themis Gs είπε ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ!!!! Σε ποια πόλη αν επιτρέπεται; Στις 26/4/2022 στις 7:36 ΜΜ, Sofia95 είπε Κατάλαβα, τι να πω βρε παιδιά με μια κοπέλα που μίλησα από Κρήτη. Πληρώθηκε την μεγάλη Πέμπτη. Και περάσαμε και οι δύο έλεγχο την ίδια εβδομάδα. Κρήτη που;; Σε ποια πόλη;
Sofia95 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 17 ώρες πριν, Sunlight-knight είπε Καλή ανάσα φιλαράκι! Να είσαι καλά! Σε ποια πόλη αν επιτρέπεται; Κρήτη που;; Σε ποια πόλη; Ηράκλειο 1
Sofia95 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Spoiler Spoiler Spoiler Καλησπέρα, σήμερα μου έστειλαν από τον οαεδ με κουριερ την έκθεση Επαλήθευσης ελέγχου... τον έχουν στείλει και σε εσάς η μόνο εμένα είναι ότι ναναι 1
Sofiasor Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Θεμη σε καλή μεριά !!! Εμένα με πήραν από τον ΟΑΕΔ που μένω Αθήνα ! Μου είπαν ότι εάν δεν έχεις μπει στην απόφαση ένταξης και να έχεις κάνει το αίτημα καταβολής δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία! το λέω γιατί και εγώ όπως και αλλά παιδιά δεν μας έχει στην τροποποιητική και ας κάναμε την αίτηση καταβολής … μου είπαν υπομονή μέσα στον Μάιο θα βγει και η επόμενη τροποποιητική ! Επεξ/σία 4 Μαΐου 2022 από Sofiasor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα