Mastoro Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Φιλε εκανα την καταγγελια αλλα οπως ηταν προφανες " ναι ναι θα το δουμε και θα σε ενημερωσουμε"... τα συστημικα ΜΜΕ δεν προκειται να χαλασουν την εικονα του Κυριακου και του Κρατους...
Alexmartz Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας ! εχω εγκριθεί και εγώ από τον ΟΑΕΔ έχουμε κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα !Μας πήραν τηλέφωνο από το ΟΑΕΔ και θα περάσουν για έλεγχο μετά το Πάσχα και μου είπαν αν το μαγαζί είναι έτοιμο αν δουλεύει κτλπ ! Σας είπαν και εσάς τέτοια πράγματα πως γίνεται να δουλεύει το μαγαζί αν δούλευε το μαγαζί δεν θα φτιάχναμε αίτηση για να πάρουμε την επιδότηση ! Επεξ/σία 21 Απριλίου 2022 από Alexmartz
s98i Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Alexmartz είπε Καλημέρα σας ! εχω εγκριθεί και εγώ από τον ΟΑΕΔ έχουμε κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα !Μας πήραν τηλέφωνο από το ΟΑΕΔ και θα περάσουν για έλεγχο μετά το Πάσχα και μου είπαν αν το μαγαζί είναι έτοιμο αν δουλεύει κτλπ ! Σας είπαν και εσάς τέτοια πράγματα πως γίνεται να δουλεύει το μαγαζί αν δούλευε το μαγαζί δεν θα φτιάχναμε αίτηση για να πάρουμε την επιδότηση ! Σχετικό είναι αυτό.. Εγώ το δουλεύω κανονικά το μαγαζί απο τον Νοέμβρη. Και το γράφει μέσα στην προκύρηξη ότι θα έρθουν να ελέγξουν την επιχείρηση αν λειτουργεί και αν όντως είναι αυτήν που δήλωσες Επεξ/σία 21 Απριλίου 2022 από s98i
Alexmartz Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, s98i είπε Σχετικό είναι αυτό.. Εγώ το δουλεύω κανονικά το μαγαζί απο τον Νοέμβρη. Και το γράφει μέσα στην προκύρηξη ότι θα έρθουν να ελέγξουν την επιχείρηση αν λειτουργεί και αν όντως είναι αυτήν που δήλωσες Ευχαριστώ για την απάντηση ! 2 ώρες πριν, Alexmartz είπε Για να μου δώσουν τα χρήματα την 1ή δόση πρέπει να εχω τα μηχανήματα όλα έτοιμα ;Καλό θα ήταν βέβαια να έχω το μαγαζί έτοιμο Αλλά δεν υπάρχουν τα άτιμα τα χρήματα ! Έτσι και αλλιως για αυτό δεν δίνουν τα χρήματα να ανοίξει κάποιος νέος μια νέα επιχείρηση; Πως γίνετε να είναι λειτουργικό όπως το θέλουν αυτοί ; Και ποιος θα δωσει τα μηχανήματα αν δε του δωσεις Τα λεφτά; Επεξ/σία 21 Απριλίου 2022 από Alexmartz
Alexmartz Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Alexmartz είπε Επεξ/σία 21 Απριλίου 2022 από Alexmartz
s98i Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Alexmartz είπε Ευχαριστώ για την απάντηση ! Για να μου δώσουν τα χρήματα την 1ή δόση πρέπει να εχω τα μηχανήματα όλα έτοιμα ;Καλό θα ήταν βέβαια να έχω το μαγαζί έτοιμο Αλλά δεν υπάρχουν τα άτιμα τα χρήματα ! Έτσι και αλλιως για αυτό δεν δίνουν τα χρήματα να ανοίξει κάποιος νέος μια νέα επιχείρηση; Πως γίνετε να είναι λειτουργικό όπως το θέλουν αυτοί ; Και ποιος θα δωσει τα μηχανήματα αν δε του δωσεις Τα λεφτά; Εσύ καλά το λες.. αλλά αυτοί δεν το καταλαβαίνουν.. 1
Alexmartz Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Μάλλον κόλπα του κράτους είναι αυτά για να φανούνε ότι δίνουμε επιδοτήσεις , βοηθάμε τους νέους και χίλια δυο για να φανεί στο σύστημα και να λένε ότι καταφέραμε να μειώσουμε την ανεργία ! Μπούρδες ! Τα έξοδα τρέχουν , ο ιδιοκτήτης θέλει και αυτός τα χρήματα του για το ενοίκιο και στο τέλος μια τρύπα στο νερό ! Ελληνικό δημόσιο χίλια χρόνια πίσω ! 4
s98i Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, Alexmartz είπε Μάλλον κόλπα του κράτους είναι αυτά για να φανούνε ότι δίνουμε επιδοτήσεις , βοηθάμε τους νέους και χίλια δυο για να φανεί στο σύστημα και να λένε ότι καταφέραμε να μειώσουμε την ανεργία ! Μπούρδες ! Τα έξοδα τρέχουν , ο ιδιοκτήτης θέλει και αυτός τα χρήματα του για το ενοίκιο και στο τέλος μια τρύπα στο νερό ! Ελληνικό δημόσιο χίλια χρόνια πίσω ! Αχ μην λες για έξοδα.. δεν έχουν σταματημό 😩
Sofia95 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Καλησπέρα, χρόνια πολλά με υγεία! Υπάρχει κάποιο νεότερο πληρώθηκε κάνεις;
Mastoro Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Κατσε περιμενε να χωνεψουν το αρνι οι κηφηνες και μετα θα ξεκινησουν πληρωμες 2
Themis Gs Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Sofia95 είπε Καλησπέρα, χρόνια πολλά με υγεία! Υπάρχει κάποιο νεότερο πληρώθηκε κάνεις; Δυστυχώς τίποτε ακόμη… περιμένουμε! Χρόνια πολλά και υπομονή σε όλους!!! 1
Sofia95 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 58 λεπτά πριν, Themis Gs είπε Δυστυχώς τίποτε ακόμη… περιμένουμε! Χρόνια πολλά και υπομονή σε όλους!!! Κατάλαβα, τι να πω βρε παιδιά με μια κοπέλα που μίλησα από Κρήτη. Πληρώθηκε την μεγάλη Πέμπτη. Και περάσαμε και οι δύο έλεγχο την ίδια εβδομάδα.
fuzz Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 12 ώρες πριν, Sofia95 είπε Κατάλαβα, τι να πω βρε παιδιά με μια κοπέλα που μίλησα από Κρήτη. Πληρώθηκε την μεγάλη Πέμπτη. Και περάσαμε και οι δύο έλεγχο την ίδια εβδομάδα. Αν όντως πληρωθηκε σημαινει οτι τα λεφτα υπαρχουν αλλα οι υπαλληλοι ....τα ξυνουν......... σε εμας δεν ηρθε ελεγχος ακομα...
alexiko Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Εμένα τελικά δε με είχαν καλέσει για το 2ο έλεγχο, αλλά για υπογραφή εγγράφων του 1ου. Μαθαίνω πάντως για μεγάλες διαφορές από ΚΠΑ σε ΚΠΑ. Στην πόλη μου το ένα που υπάγομαι προχωράει με κάποιο ρυθμό, το άλλο δεν έχει κάνει καν ελέγχους. 1
Alexmartz Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Καλησπέρα ! Μια ερώτηση βρε παλικάρια αυτό το πρόγραμμα πρέπει να βάλεις χρήματα να αγορασεισ Εξοπλισμό κτλπ από εσένα και μετά να σου δώσουνε τα χρήματα ; Μια έτσι τα λένε μια αλλιώς έχω μπερδευτεί ας με βοηθήσει παρακαλώ κάποιος τι γίνετε ; Γιατί ήρθε για το 1° έλεγχο και μου είπαν επειδή δεν βλέπω να έχεις κάνει τπτ εννοούσε από εξοπλισμό ότι δεν έχω τπτ στο μαγαζί ενώ της ειπα ότι από χαρτούρα είμαστε κομπλέ και με τον εξοπλισμό έχω παραγγείλει έχω βεβαίωση και θα μας αργήσουν να μας τα φέρουν. Δεν έχει δώσει σημασία στα χαρτια πως και πως να φύγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα