s98i Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 53 λεπτά πριν, ppaio είπε Ποσα ανταλλακτικα θα αγορασει...? Μπορει να ανταγωνιστεί το μοντέλο του Skroutz.gr...? Στην περιοχη μου υπηρχαν αρκετα τετοια μαγαζια και κλεισανε πλεον...Εδω αρχισαν να κλεινουν πλεον ιντερντετ -καφε... Δεν είναι μόνο ότι θα αγοράσει ανταλλακτικά.. είναι ότι εσύ θα του το φτιάξεις κιόλας.. δεν είναι μόνο παίρνω μια κάρτα γραφικών από εσένα να την αλλάξω.. αλλά θα την πάρω να μου τα φτιάξεις.. 37 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε Πρέπει να κάνεις πλάκα για τα ίντερνετ καφέ; Βάση λογικής έπρεπε να είχαν κλείσει χρόνια. Συμφωνώ δεν φτάνει μόνο να πουλάει κανείς, αν δεν παρέχεις υπηρεσία δεν βγαίνει. Συμφωνώ απόλυτα.. δεν ξέρει ο καθένας να αλλάξει επεξεργαστή.. ή αν θα ταιριάζει αυτός που θελει στην μητρική του..
cliobaccarra Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 29 λεπτά πριν, s98i είπε Δεν είναι μόνο ότι θα αγοράσει ανταλλακτικά.. είναι ότι εσύ θα του το φτιάξεις κιόλας.. δεν είναι μόνο παίρνω μια κάρτα γραφικών από εσένα να την αλλάξω.. αλλά θα την πάρω να μου τα φτιάξεις.. Συμφωνώ απόλυτα.. δεν ξέρει ο καθένας να αλλάξει επεξεργαστή.. ή αν θα ταιριάζει αυτός που θελει στην μητρική του.. Φίλε μου δουλεύω 12+ χρόνια στον χώρο ξέρω πολύ καλά πως δουλεύει το θέμα. Ακριβώς αυτό, οποίος είναι στον χώρο ξέρει πως από την πωληση δεν βγαίνει τπτ. 1
s98i Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, cliobaccarra είπε Φίλε μου δουλεύω 12+ χρόνια στον χώρο ξέρω πολύ καλά πως δουλεύει το θέμα. Ακριβώς αυτό, οποίος είναι στον χώρο ξέρει πως από την πωληση δεν βγαίνει τπτ. Σίγουρα από την πώληση δεν βγαίνει τίποτα.. το θέμα είναι τι άλλες υπηρεσίες θα προσφέρεις μαζί με τα ανταλλακτικά.. 2
s98i Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Παιδιά καλημέρα.. μόνο εγώ έχω κολλήσει στο "σε αξιολόγηση" ή είναι και άλλοι;
Βασίλης20 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Καλημέρα σας, είναι κανείς ακόμα σε γνωμοδοτική ένταξης; Έχει πάρει κάποιος οριστικά αποτελέσματα ως τώρα; 1
Sunlight-knight Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Βασίλης20 είπε Καλημέρα σας, είναι κανείς ακόμα σε γνωμοδοτική ένταξης; Έχει πάρει κάποιος οριστικά αποτελέσματα ως τώρα; Εγώ επίσης με σειρά 1970. Τι σειρά έχεις; Κάποιος που να εγκρίθηκε υπάρχει και αν ναι με τι σειρά; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από Sunlight-knight
cliobaccarra Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά τα έχουν κάνει μπαχαλο το ΕΣΠΑ με τον ΟΑΕΔ. Το ΕΣΠΑ ανάρτησε τα αποτελέσματα πιο νωρίς και ο ΟΑΕΔ δεν το έχει κάνει ακόμα και αναγκαστικά περιμένουμε. Απλά περιμενουμε την ανάρτηση από τον ΟΑΕΔ. Τα αποτελέσματα θα είναι λογικά ίδια με ότι έχει βγάλει το ΕΣΠΑ. 1
Sunlight-knight Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, cliobaccarra είπε Παιδιά τα έχουν κάνει μπαχαλο το ΕΣΠΑ με τον ΟΑΕΔ. Το ΕΣΠΑ ανάρτησε τα αποτελέσματα πιο νωρίς και ο ΟΑΕΔ δεν το έχει κάνει ακόμα και αναγκαστικά περιμένουμε. Απλά περιμενουμε την ανάρτηση από τον ΟΑΕΔ. Τα αποτελέσματα θα είναι λογικά ίδια με ότι έχει βγάλει το ΕΣΠΑ. Που μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα του ΕΣΠΑ? Κάποιο λινκ?
s98i Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 9/9/2021 στις 4:08 ΠΜ, Βασίλης20 είπε Καλημέρα σας, είναι κανείς ακόμα σε γνωμοδοτική ένταξης; Έχει πάρει κάποιος οριστικά αποτελέσματα ως τώρα; Καλησπέρα, Εγώ επιτέλους μετά από τόσο καιρό πήγα την Δευτέρα σε γνωμοδοτική.. εσύ πόσο καιρό είσαι; 17 ώρες πριν, Sunlight-knight είπε Εγώ επίσης με σειρά 1970. Τι σειρά έχεις; Κάποιος που να εγκρίθηκε υπάρχει και αν ναι με τι σειρά; Ένα παιδί είχε πει ότι πήρε έγκριση νομίζω ήταν στο 2098 κάπου εκει αν δεν κάνω λάθος 1 ώρα πριν, Sunlight-knight είπε Που μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα του ΕΣΠΑ? Κάποιο λινκ? Ναι αν γίνεται το λινκ να πάρουμε μια ιδέα.. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2021 από s98i 1
Sunlight-knight Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, s98i είπε Καλησπέρα, Εγώ επιτέλους μετά από τόσο καιρό πήγα την Δευτέρα σε γνωμοδοτική.. εσύ πόσο καιρό είσαι; Ένα παιδί είχε πει ότι πήρε έγκριση νομίζω ήταν στο 2098 κάπου εκει αν δεν κάνω λάθος Ναι αν γίνεται το λινκ να πάρουμε μια ιδέα.. Είμαι σε γνωμοδοτική από τις 31/8. Επικοινώνησα με το άτομο που ανέλαβε να μου φτιάξει το επιχειρηματικό πλάνο κλπ και μου είπε πως με τη ροή που έχει η αξιολόγηση μέχρι τις 15/9 θα έχουμε απάντηση οριστική. Μέγιστο μέχρι τέλος του Σεπτέμβρη. Το ότι έχει πάει σε γνωμοδοτική σημαινει ότι έχει πάρει πράσινο φως στη πρώτη αξιολόγηση και τώρα μένει το τελικό "Οκ". Αυτά με ενημέρωσαν. Σε δραστηριότητα που είδα πάντως σχετικά με τις αξιολογήσεις δείχνει ότι δεν ασχολούνται πλέον με το συγκεκριμένο πρόγραμμα "θερμά", άρα πιθανότατα να έχει τελειώσει και να είναι θέμα ωρών-ημερων να ενημερωθούμε. Ελπίζω και εύχομαι για το καλύτερο!!
s98i Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Sunlight-knight είπε Είμαι σε γνωμοδοτική από τις 31/8. Επικοινώνησα με το άτομο που ανέλαβε να μου φτιάξει το επιχειρηματικό πλάνο κλπ και μου είπε πως με τη ροή που έχει η αξιολόγηση μέχρι τις 15/9 θα έχουμε απάντηση οριστική. Μέγιστο μέχρι τέλος του Σεπτέμβρη. Το ότι έχει πάει σε γνωμοδοτική σημαινει ότι έχει πάρει πράσινο φως στη πρώτη αξιολόγηση και τώρα μένει το τελικό "Οκ". Αυτά με ενημέρωσαν. Σε δραστηριότητα που είδα πάντως σχετικά με τις αξιολογήσεις δείχνει ότι δεν ασχολούνται πλέον με το συγκεκριμένο πρόγραμμα "θερμά", άρα πιθανότατα να έχει τελειώσει και να είναι θέμα ωρών-ημερων να ενημερωθούμε. Ελπίζω και εύχομαι για το καλύτερο!! Δραστηριότητα η αλήθεια είναι ότι και εγώ πλέον δεν το βρίσκω στην λίστα.. μακάρι να πάνε όλα καλά.. καλή επιτυχία σε όλους μας 😃 1
Sunlight-knight Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, s98i είπε Δραστηριότητα η αλήθεια είναι ότι και εγώ πλέον δεν το βρίσκω στην λίστα.. μακάρι να πάνε όλα καλά.. καλή επιτυχία σε όλους μας 😃 Εν τέλει τι σειρά είπαμε ότι έχεις αδερφέ;
s98i Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ έχω το 1658 και είμαι σε γνωμοδοτική.. εσύ; 1
Sunlight-knight Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, s98i είπε Εγώ έχω το 1658 και είμαι σε γνωμοδοτική.. εσύ; 1970. Όποτε έχουμε και λέμε διαβάζοντας τα σχόλια. 2000+ πήρε έγκριση, 200κατι πήρε επίσης έγκριση. Άρα κατά πάσα πιθανότητα δεν πάνε με αριθμητικη σειρά. Η λογική αυτό λέει. Αλλιώς έχουμε πρόβλημα.....
s98i Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Sunlight-knight είπε 1970. Όποτε έχουμε και λέμε διαβάζοντας τα σχόλια. 2000+ πήρε έγκριση, 200κατι πήρε επίσης έγκριση. Άρα κατά πάσα πιθανότητα δεν πάνε με αριθμητικη σειρά. Η λογική αυτό λέει. Αλλιώς έχουμε πρόβλημα..... Νομίζω είχαν πει από την αρχή ότι δεν θα το πάνε αριθμητικά.. αλλά όρκο δεν παίρνω.. πάντως έτσι φαίνεται 🙂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα