alexiko Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, Mastoro είπε Χαχαχαχαχα!!!! Και στο δικο μου βαλε κανα 500 αρικο να βγαλουμε το ρευμα!!! 🤣🤣🤣🤣 Το έχω ξαναγράψει ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί λόγω παροχής υπηρεσίες έχω χαμηλά έξοδα επαγγελματικού χώρου. Το πιο πολύ ρεύμα που έχω πληρώσει για ένα μήνα είναι 35€ (είχα προνοήσει βέβαια για πρόγραμμα χωρίς ρήτρα μια και ασχολιόμουν και είχα άποψη).
Sunlight-knight Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, alexiko είπε Το έχω ξαναγράψει ότι είμαι πολύ τυχερός γιατί λόγω παροχής υπηρεσίες έχω χαμηλά έξοδα επαγγελματικού χώρου. Το πιο πολύ ρεύμα που έχω πληρώσει για ένα μήνα είναι 35€ (είχα προνοήσει βέβαια για πρόγραμμα χωρίς ρήτρα μια και ασχολιόμουν και είχα άποψη). Μήπως είσαι εγώ; Διαβάζω ακριβώς την κατάσταση μου. Με την διαφορά ότι εσύ θα πληρωθείς νωρίτερα από εμένα. Πες μου ότι έβαλες και zero της w&v και θα αρχίσω να πιστεύω σε παράλληλο σύμπαν με κοινό διακομιστή ίντερνετ 🤣🤣🤣
alexiko Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, Sunlight-knight είπε Μήπως είσαι εγώ; Διαβάζω ακριβώς την κατάσταση μου. Με την διαφορά ότι εσύ θα πληρωθείς νωρίτερα από εμένα. Πες μου ότι έβαλες και zero της w&v και θα αρχίσω να πιστεύω σε παράλληλο σύμπαν με κοινό διακομιστή ίντερνετ 🤣🤣🤣 Το zero δε χρεώνει ρήτρα γιατί απλά πληρώνεις όσο αγοράζουν άρα μία η άλλη και λίγο χειρότερα. 😂 Κανονικό πρόγραμμα έχω με κλειδωμένη τιμή για λίγο ακόμα (μετά το καταργούν). 1
Sunlight-knight Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, alexiko είπε Το zero δε χρεώνει ρήτρα γιατί απλά πληρώνεις όσο αγοράζουν άρα μία η άλλη και λίγο χειρότερα. 😂 Κανονικό πρόγραμμα έχω με κλειδωμένη τιμή για λίγο ακόμα (μετά το καταργούν). επί την ευκαιρία για ρίξε την καλύτερη πρόταση για ρεύμα για όποιον ενδιαφέρεται εδώ μέσα μπας και κάνουμε κάνα κοινό καλό!! 1
iamN Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Χιλια συγνωμη για οποιον προλαβε κ διαβασε το ποστ μου. Εκανα λαθος τελικα. Με συγχωρειτε για την αναστατωση!! Παρολα αυτα να αναφερω πως σε ολους τους συμμετεχοντες η ημερομηνια ληξης του προγραμματος αναφερεται η 31/12/2023 στο διαυγεια. Ξερουμε κατι γι αυτο;; Και παλι σορρυ για την αναστατωση. απλα συγχιστηκα μ ολα αυτα που γινονται. Χαζεψα. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από iamN
alexiko Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, Sunlight-knight είπε επί την ευκαιρία για ρίξε την καλύτερη πρόταση για ρεύμα για όποιον ενδιαφέρεται εδώ μέσα μπας και κάνουμε κάνα κοινό καλό!! Kοίτα να δεις πλέον δε συμφέρουν τα κλειδωμένα γιατί έχουν πάει στο θεό ειδικά για μικρές καταναλώσεις. Σε γενικές γραμμές θα πρότεινα χαμηλή τιμή με συνέπεια ή λίγο υψηλότερη χωρίς συνέπεια για όσους δεν πληρώνουν πάντα εμπρόθεσμα και λίγο κράτει στην κατανάλωση μέχρι νεοτέρας. Το καλό σε μας είναι ότι η επιδότηση είναι ανεξαρτήτως κιλοβατωρών. Από κει και πέρα η κάθε περίπτωση είναι μοναδική και θέλει συζήτηση. Μακριά απ' το zero μια φορά. 🤣 32 λεπτά πριν, iamN είπε Καλησπερα παιδια, εχω μια απορια κ θα ηθελα αν μπορει καποιος να με διαφωτισει. Μιας κ εχω λογιστη, δεν εψαχνα στο διαυγεια τις ανακοινωσεις. Ομως με αφορμη την ανακοινωση των πρωτων πληρωμων, θα ηθελα να αναφερω κατι που παρατηρησα και μου φανηκε περιεργο. Πατησα τον κωδικο της δρασης μας στην αναζητηση για να μου βγαλει οτιδηποτε σχετικο: 2022ΣΕ33410001. Βρηκα τα ονοματα οσων εχουν λαβει την πληρωμη. Νουμερο 1: Αναφερονται πανω απο μια φορα καποια ονοματα δικαιουχων και Νουμερο 2: καποια απο αυτα τα ονοματα αναφερονται κ σε μια αλλη ανακοινωση του οαεδ, οπου (αν κτλβα καλα), τους αναθετει να κανουν τις χρηματοδοτησεις. Δειτε το και πειτε μου τι πιστευετε. Ελπιζω απλα να τα μπερδεψα εγω και να εκανα λαθος. Να προσθεσω πως για ολα τα ονοματα των συμμετεχοντων στο προγραμμα η ληξη του προγραμματος αναφερεται στις 31/12/2023. ΤΟΥ 2023! Φίλε μπορείς να βάλεις λινκ από το έγγραφο; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από alexiko
iamN Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, alexiko είπε Kοίτα να δεις πλέον δε συμφέρουν τα κλειδωμένα γιατί έχουν πάει στο θεό ειδικά για μικρές καταναλώσεις. Σε γενικές γραμμές θα πρότεινα χαμηλή τιμή με συνέπεια ή λίγο υψηλότερη χωρίς συνέπεια για όσους δεν πληρώνουν πάντα εμπρόθεσμα και λίγο κράτει στην κατανάλωση μέχρι νεοτέρας. Το καλό σε μας είναι ότι η επιδότηση είναι ανεξαρτήτως κιλοβατωρών. Από κει και πέρα η κάθε περίπτωση είναι μοναδική και θέλει συζήτηση. Μακριά απ' το zero μια φορά. 🤣 Φίλε μπορείς να βάλεις λινκ από το έγγραφο; Αχ χιλια συγνωμη. Εκανα λαθος τελικα κ γι αυτο αλλαξα το σχολιο μου. Δεν ξερω πως να το διαγραψω κ μες την φουργια μου απλα το αλλαξα. Και παλι συγνωμη για την αναστατωση. Αληθεια εχω χαζεψει μαλλον. Ας το διαγραψουμε για να μην μπερδευτει κ αλλος κοσμος. Χιλια συγνωμη κ παλι. Το μονο που κρατησα ειναι οτι το προγραμμα δηλωνει ως ημερομηνια ληξης τις 31/12/2023.
Helenaki93 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Στις 16/4/2022 στις 2:07 ΜΜ, alexiko είπε Εμένα με κάλεσαν και για 2ο έλεγχο. Δεν πήρα βέβαια σαφή απάντηση για την καταβολή της πρώτης δόσης. Στο έλεγχο μου είπαν για Απρίλη, στο τηλέφωνο χθες για Απρίλη - Μάη. Εγώ σε κάθε περίπτωση αν δε δω χρήμα στο λογαριασμό δεν πιστεύω τίποτα. 🤣 Τι εγγραφα σου ζήτησαν για το 2 έλεγχο; Κόπο τη πιστη θα μας βγαλουν γ ν τ παρουμε
alexiko Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, Helenaki93 είπε Τι εγγραφα σου ζήτησαν για το 2 έλεγχο; Κόπο τη πιστη θα μας βγαλουν γ ν τ παρουμε Δε μου είπαν κάτι συγκεκριμένο.
Βασίλης20 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Στις 13/4/2022 στις 1:09 ΜΜ, Mastoro είπε Ουδεποτε μου ειπαν για κατι τετοιο...εγω κραταω οτι δεν ξερουν που παν τα τεσσερα...απο κει και περα δεν παει να βαλει και υπογραφη και ο Μητσοτακης δεν με νοιαζει καθολου...μπηκε σιγα σιγα το νερο στο αυλακι και με τα λεγομενα απο προηγουμε ποστ ισχυει μεχρι τις 20 του μηνος να πληρωθουν αν οχι ολοι οι πιο πολλοι... Καλημέρα σε όλους, έχουμε κανένα νέο σχετικά με τις πληρωμές; Τίποτα από διαύγεια εσείς που τα ξέρετε μήπως; Εμένα ακόμα σε ενδιάμεση πιστοποίηση γράφει πάει σχεδόν μήνας από τον επιτόπιο έλεγχο. 1
s98i Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Βασίλης20 είπε Καλημέρα σε όλους, έχουμε κανένα νέο σχετικά με τις πληρωμές; Τίποτα από διαύγεια εσείς που τα ξέρετε μήπως; Εμένα ακόμα σε ενδιάμεση πιστοποίηση γράφει πάει σχεδόν μήνας από τον επιτόπιο έλεγχο. Και εμένα σε ενδιάμεση πιστοποίηση λέει άλλα έχω κολλήσει με τον εφκα και την ενημερότητα που πρέπει να πάρω..
Βασίλης20 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, s98i είπε Και εμένα σε ενδιάμεση πιστοποίηση λέει άλλα έχω κολλήσει με τον εφκα και την ενημερότητα που πρέπει να πάρω.. Αυτό εμένα δεν μου το ζήτησαν ακόμα. Γιατί έχεις κολλήσει δεν έχεις εξοφλήσει τον εφκα εννοείς; 1
Sofia95 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, Βασίλης20 είπε Καλημέρα σε όλους, έχουμε κανένα νέο σχετικά με τις πληρωμές; Τίποτα από διαύγεια εσείς που τα ξέρετε μήπως; Εμένα ακόμα σε ενδιάμεση πιστοποίηση γράφει πάει σχεδόν μήνας από τον επιτόπιο έλεγχο. Εμένα λέει υπεβλημενη έκθεση πιστοποίησης. Από ότι μ είπαν σήμερα ή αύριο θα στείλουν τους φακέλους για να ανέβουν στο διαυγεια οπότε δεν την κόβω κοντά την πληρωμή. Μιλάω για περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας. Έχω δώσει επίσης και ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Μου είπαν και μένα ότι θα περάσουν για τον δεύτερο έλεγχο δεν μ είπαν το ποτε λογικά θα με πάρουν τηλ όπως την προηγούμενη φορά. 1
s98i Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, Βασίλης20 είπε Αυτό εμένα δεν μου το ζήτησαν ακόμα. Γιατί έχεις κολλήσει δεν έχεις εξοφλήσει τον εφκα εννοείς; Τον έχω εξοφλήσει αλλά δεν φαίνεται η πληρωμή ακόμα για να πάρω το χαρτί 1
Maxts30 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 18 ώρες πριν, Sofia95 είπε Εμένα λέει υπεβλημενη έκθεση πιστοποίησης. Από ότι μ είπαν σήμερα ή αύριο θα στείλουν τους φακέλους για να ανέβουν στο διαυγεια οπότε δεν την κόβω κοντά την πληρωμή. Μιλάω για περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας. Έχω δώσει επίσης και ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Μου είπαν και μένα ότι θα περάσουν για τον δεύτερο έλεγχο δεν μ είπαν το ποτε λογικά θα με πάρουν τηλ όπως την προηγούμενη φορά. Επειδή και εγώ είμαι σε κατάσταση "Υποβεβλημενη έκθεση πιστοποιησης" Μήπως γνωρίζει κάποιος αν αυτό είναι το τελευταίο βήμα πριν την πληρωμη; Και κάτι άλλο κάπου διάβασα παραπανω ότι κάποιος έχει κάνει καταγγελία στον Αυτιά, αν μέχρι τέλος του μήνα δεν μπουν και σε εμένα τα χρήματα θα ξεκινήσω και εγώ τα τηλέφωνα σε δημόσια τηλεόραση. Καλο ειναι να το έχουμε όλοι υπόψην αυτό μπας και δημοσιευτεί αυτό το θέμα και ξυπνήσουν λίγο οι υπεύθυνοι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα