Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 954
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mastoro είπε

Ειναι αρμοδιο να σε πληρωσει μετα το αντιστοιχο κπα του οαεδ που εκανες την αιτηση

Παιδιά έχω πραγματικά μπερδευτεί. Η αρμόδια από το κπα μ είπε ότι ηα στείλει τους φακέλους στο οικονομικό και ότι από εκεί και πέρα αυτοί πληρώνουν. Αυτός από την περιφερειακή μου είπε από την στιγμή που σταλεί στο οικονομικό υπολόγισε κάνα μήνα. Το εχω πραγματικά κάψει! Εγώ είναι περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας

Δημοσ.

Ουδεποτε μου ειπαν για κατι τετοιο...εγω κραταω οτι δεν ξερουν που παν τα τεσσερα...απο κει και περα δεν παει να βαλει και υπογραφη και ο Μητσοτακης δεν με νοιαζει καθολου...μπηκε σιγα σιγα το νερο στο αυλακι και με τα λεγομενα απο προηγουμε ποστ ισχυει μεχρι τις 20 του μηνος να πληρωθουν αν οχι ολοι οι πιο πολλοι...

• Like 1
Δημοσ.

Μέσα στην εβδομάδα θα τα στείλω αλλά δεν νομίζω ότι θα σας πληρώσει το Οικονομικό τόσο γρήγορα. Θα δείξει τί να σας πω; Επίσης, εκεί δεν έχουν τον ίδιο όγκο αιτήσεων.

Αυτό μου έγραψε... αντε βγάλε άκρη... εσάς από το κπα τι σας έχουν πει; 

6 λεπτά πριν, Mastoro είπε

Ουδεποτε μου ειπαν για κατι τετοιο...εγω κραταω οτι δεν ξερουν που παν τα τεσσερα...απο κει και περα δεν παει να βαλει και υπογραφη και ο Μητσοτακης δεν με νοιαζει καθολου...μπηκε σιγα σιγα το νερο στο αυλακι και με τα λεγομενα απο προηγουμε ποστ ισχυει μεχρι τις 20 του μηνος να πληρωθουν αν οχι ολοι οι πιο πολλοι...

Μέσα στην εβδομάδα θα τα στείλω αλλά δεν νομίζω ότι θα σας πληρώσει το Οικονομικό τόσο γρήγορα. Θα δείξει τί να σας πω; Επίσης, εκεί δεν έχουν τον ίδιο όγκο αιτήσεων.
 Αυτό μου έγραψαν... αντε βγάλε άκρη... εσάς από το κπα τι σας έχουν πει ;
Δημοσ.

Κοιτανε τον ουρανο και περιμενουν να τους φωτισει ο θεος για το τι θα πουν...μπορει να παιρνουν και τον Χορταρεα να μαθουν τι γινεται...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mastoro είπε

Κοιτανε τον ουρανο και περιμενουν να τους φωτισει ο θεος για το τι θα πουν...μπορει να παιρνουν και τον Χορταρεα να μαθουν τι γινεται...

Έχω κουραστεί ρε παιδιά... μετά από αυτά που μ είπαν πάλι το 20 Απριλίου μου φαίνεται μακρινό όνειρο 😏

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα !! Εγώ που δεν έχω μπει καν ακόμα στην τροποποιητική απόφαση ένταξης , άνοιξε τουλάχιστον το αίτημα καταβολής που πριν δεν άνοιγε καν !! Αλλά ακόμα έλεγχος δεν έχει γίνει !! Βέβαια οκ προχθές έκανα την αίτηση ! Αλλά δείχνει πως ανοίγουν τις αιτησεις μάλλον σε όλους σιγά σιγά !

Δημοσ.

Αίτημα ελέγχου από τέλος Φλεβάρη και ακόμα δεν έχει έρθει κανείς. Γι'αυτό ευθύνεται το τοπικό κατάστημα ΟΑΕΔ όπου ανήκουμε. Υπομονή. Πάνω κάτω το ίδιο θα πληρωθούμε όλοι. Το θέμα ήταν να ξεκινήσουν οι πληρωμές. Αφού ξεκίνησαν, πάνω κάτω το ίδιο θα πληρωθούμε όλοι με διάφορα κάνα δυο εβδομάδες. Υπομονή λίγο ακόμη

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα με κάλεσαν και για 2ο έλεγχο. Δεν πήρα βέβαια σαφή απάντηση για την καταβολή της πρώτης δόσης. Στο έλεγχο μου είπαν για Απρίλη, στο τηλέφωνο χθες για Απρίλη - Μάη. Εγώ σε κάθε περίπτωση αν δε δω χρήμα στο λογαριασμό δεν πιστεύω τίποτα. 🤣

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alexiko είπε

Εμένα με κάλεσαν και για 2ο έλεγχο. Δεν πήρα βέβαια σαφή απάντηση για την καταβολή της πρώτης δόσης. Στο έλεγχο μου είπαν για Απρίλη, στο τηλέφωνο χθες για Απρίλη - Μάη. Εγώ σε κάθε περίπτωση αν δε δω χρήμα στο λογαριασμό δεν πιστεύω τίποτα. 🤣

Καλώς τα δέχτηκες και εσύ! Πράγματι τηλεφωνούν ήδη για τον δεύτερο έλεγχο σε αρκετά άτομα που δεν έχουν λάβει την πρώτη δόση ακόμη. Γι'αυτό άφησα και εγώ ένα σενάριο ανοιχτό μήπως τρέξουν οι δόσεις η μία πίσω από την άλλη. Αυτό θα ήταν το καλύτερο σενάριο βέβαια. Εν τέλει; Έκλεισες ραντεβού για δεύτερο έλεγχο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sunlight-knight είπε

Καλώς τα δέχτηκες και εσύ! Πράγματι τηλεφωνούν ήδη για τον δεύτερο έλεγχο σε αρκετά άτομα που δεν έχουν λάβει την πρώτη δόση ακόμη. Γι'αυτό άφησα και εγώ ένα σενάριο ανοιχτό μήπως τρέξουν οι δόσεις η μία πίσω από την άλλη. Αυτό θα ήταν το καλύτερο σενάριο βέβαια. Εν τέλει; Έκλεισες ραντεβού για δεύτερο έλεγχο;

Ναι απλά μετά το Πάσχα. Είμαι ψυχολογικά έτοιμος να πληρωθώ δύο δόσεις μαζεμένες. 🤣

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexiko είπε

Ναι απλά μετά το Πάσχα. Είμαι ψυχολογικά έτοιμος να πληρωθώ δύο δόσεις μαζεμένες. 🤣

Αμήν!! Με το καλό 😁😁 αν δεν τα καταφέρεις και θες βοήθεια πες μου να σου στείλω το iban μου 🤣🤣

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sunlight-knight είπε

Αμήν!! Με το καλό 😁😁 αν δεν τα καταφέρεις και θες βοήθεια πες μου να σου στείλω το iban μου 🤣🤣

Χαχαχαχαχα!!!! Και στο δικο μου βαλε κανα 500 αρικο να βγαλουμε το ρευμα!!! 🤣🤣🤣🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...