Sunlight-knight Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 19 λεπτά πριν, Sofia95 είπε Καλέ ας δω εγώ λεφτά στο λογαριασμό και δεν θα σε ξεχάσω να ξέρεις! Θα τα δεις, μην αγχώνεσαι. Προσωπική μου εκτίμηση πριν το Πάσχα μάξιμουμ τέλος του μήνα. Άσε τι λέω εγώ στο κάτω κάτω. Είναι θέμα νομιμότητας. Μετά κάνεις κανονικά καταγγελία σε αυτόν που ξεπέρασε το νόμιμο χρονικό όριο των 30 ημερών. Και αυτός είναι το αρμόδιο άτομο στον αρμόδιο ΟΑΕΔ σου! 1
Sofia95 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, Sunlight-knight είπε Θα τα δεις, μην αγχώνεσαι. Προσωπική μου εκτίμηση πριν το Πάσχα μάξιμουμ τέλος του μήνα. Άσε τι λέω εγώ στο κάτω κάτω. Είναι θέμα νομιμότητας. Μετά κάνεις κανονικά καταγγελία σε αυτόν που ξεπέρασε το νόμιμο χρονικό όριο των 30 ημερών. Και αυτός είναι το αρμόδιο άτομο στον αρμόδιο ΟΑΕΔ 3 30 ημέρες μετά τον επιτοπιο έλεγχο εννοείς; εμένα ο έλεγχος ο επιτοπιος έγινε 8 Μαρτίου. Στις 20 Απρίλη θα έχουν περάσει 31 εργάσιμες!
Sunlight-knight Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, Sofia95 είπε 30 ημέρες μετά τον επιτοπιο έλεγχο εννοείς; εμένα ο έλεγχος ο επιτοπιος έγινε 8 Μαρτίου. Στις 20 Απρίλη θα έχουν περάσει 31 εργάσιμες! Μεγάλη Τρίτη θα κλείσεις τις 30 εργασιμες από τον έλεγχο. Αν όχι αυτήν την εβδομάδα, μεγάλη εβδομάδα βάση ΝΟΜΟΥ θα έχεις εισπράξει την δόση σου! Μένει να το δούμε! 1
Sofia95 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, Sunlight-knight είπε Μεγάλη Τρίτη θα κλείσεις τις 30 εργασιμες από τον έλεγχο. Αν όχι αυτήν την εβδομάδα, μεγάλη εβδομάδα βάση ΝΟΜΟΥ θα έχεις εισπράξει την δόση σου! Μένει να το δούμε! Καλά αυτή την εβδομάδα το βλέπω σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.! Αυτό με τις 30 μέρες αναγράφεται κάπου; γτ πολύ πιθανόν να επικαλέστηκε ότι δεν φταίνε αυτοί αλλά το σύστημα. Οπότε μετά από ποιον ζητάς τα ρέστα; εσύ θεωρείς ότι θα γίνουν όντως πληρωμές την άλλη εβδομάδα; στην αρχή λέγανε ότι θα πληρωθούμε όλοι μαζί αναγκαστικά. Αυτό βέβαια το βρίσκω ακατόρθωτο όταν υπάρχουν παιδιά που είναι ακόμα στην τροποποιητική!
Sunlight-knight Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Sofia95 είπε Καλά αυτή την εβδομάδα το βλέπω σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.! Αυτό με τις 30 μέρες αναγράφεται κάπου; γτ πολύ πιθανόν να επικαλέστηκε ότι δεν φταίνε αυτοί αλλά το σύστημα. Οπότε μετά από ποιον ζητάς τα ρέστα; εσύ θεωρείς ότι θα γίνουν όντως πληρωμές την άλλη εβδομάδα; στην αρχή λέγανε ότι θα πληρωθούμε όλοι μαζί αναγκαστικά. Αυτό βέβαια το βρίσκω ακατόρθωτο όταν υπάρχουν παιδιά που είναι ακόμα στην τροποποιητική! Δεν θα πληρωθούν όλοι μαζί. Το αναγκαστικά δεν ξέρω από πού προκύπτει. Ναι αναγράφεται στο ΦΕΚ. Υπάρχει σαν χρονικό όριο για την πίστωση των χρημάτων 1
Sofia95 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, Sunlight-knight είπε Δεν θα πληρωθούν όλοι μαζί. Το αναγκαστικά δεν ξέρω από πού προκύπτει. Ναι αναγράφεται στο ΦΕΚ. Υπάρχει σαν χρονικό όριο για την πίστωση των χρημάτων Όταν μίλησα με την περιφερειακή μου είχαν πει ότι όλες οι πληρωμές θα γίνουν πανελλαδικά ταυτόχρονα. Νομίζω και σε κάποιον πιο πάνω είχαν πει το ίδιο.
Sunlight-knight Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Sofia95 είπε Όταν μίλησα με την περιφερειακή μου είχαν πει ότι όλες οι πληρωμές θα γίνουν πανελλαδικά ταυτόχρονα. Νομίζω και σε κάποιον πιο πάνω είχαν πει το ίδιο. Όχι μην ανησυχείς. Δεν μπορεί να συμβεί αυτό για πολλούς λόγους. Όχι μόνο λόγω ΦΕΚ. Η πληρωμή γίνεται από τον εκάστοτε ΟΑΕΔ που δίνει εντολή πληρωμής στα κεντρικά κλπ. Τώρα γιατί στο είπανε θα μου πεις. Προφανώς για να σε καθησυχάσουν ή για να δώσουν μια γενική απάντηση όπου δεν αφορά εσένα προσωπικά αλλά το σύνολο. Βλακείες. Μην δίνεις σημασία. Για να πληρωθούν όλοι μαζί αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιμένεις να έρθει ο έλεγχος σε εμένα, μετά να δώσουν το οκ για εμένα και τότε να πληρωθούν όλοι. Αυτό σημαίνει ότι θα περιμένεις άτομα όπου ακόμη περιμένουν έγκριση από την τροποποιητική. Αυτό σημαίνει ότι θα πληρωθείς καλό Ιούνιο και ΑΝ!. Αυτό σημαίνει ότι όλο το ΦΕΚ πάει περίπατο μαζί με το πρόγραμμα παρέα. Οι πληρωμές θα γίνουν ξεχωριστά. Μην αγχώνεσαι. 2
Βασίλης20 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Στις 10/4/2022 στις 9:13 ΜΜ, s98i είπε Στις 10/4/2022 στις 9:13 ΜΜ, s98i είπε Ναι αν διαβάζεις την προκήρυξη το λέει Στις 10/4/2022 στις 8:56 ΜΜ, Sunlight-knight είπε Για την πρώτη δόση δεν είναι απαραίτητα τα τιμολόγια. Για την δεύτερη δόση ΙΣΩΣ ζητηθούν τουλάχιστον το 50% της δόσης σε έξοδα. ΙΣΩΣ(Αν κάποιος δεν καταφέρει να τα συγκεντρώσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Υπάρχει λύση) Καλημέρα σας, έχω διαβάσει όλο τον οδηγό του προγράμματος και δεν έχω διαβάσει πουθενά να αναφέρεται ότι θα χρειαστούν τιμολόγια για την δεύτερη δόση. Είναι εύκολο να μου πείτε πού αναφέρεται αυτό; Όταν λέτε κανένα απολύτως πρόβλημα εάν δεν συγκεντρωθούν τι εννοείται; Στην περίπτωσή μου τυχαίνει να είναι ιδιόκτητη η έδρα και δεν έχω σχεδόν καθόλου έξοδα.
Sunlight-knight Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, Βασίλης20 είπε Καλημέρα σας, έχω διαβάσει όλο τον οδηγό του προγράμματος και δεν έχω διαβάσει πουθενά να αναφέρεται ότι θα χρειαστούν τιμολόγια για την δεύτερη δόση. Είναι εύκολο να μου πείτε πού αναφέρεται αυτό; Όταν λέτε κανένα απολύτως πρόβλημα εάν δεν συγκεντρωθούν τι εννοείται; Στην περίπτωσή μου τυχαίνει να είναι ιδιόκτητη η έδρα και δεν έχω σχεδόν καθόλου έξοδα. Παραληφθεί οκ;
Βασίλης20 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 51 λεπτά πριν, Sunlight-knight είπε Παραληφθεί οκ; Τέλεια σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου μια δυμετρη λαμπάδα και από εμένα με την πρώτη δόση! 2
Mastoro Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Καλημερα παιδες ξεκινησε η 1η πληρωμη!!!! Μπραβο!!!!! Μπειτε diavgeia.gov.gr/f/oaed 1
Mastoro Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Οχι σε εμενα απλα καθε μερα μπαινω διαυγεια και σημερα το πρωι μπουμ!!!! Βλεπω πληρωμη ΝΕΕ αιντε λεω εδω ειμαστε!!!! 1
Sofia95 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, Mastoro είπε Οχι σε εμενα απλα καθε μερα μπαινω διαυγεια και σημερα το πρωι μπουμ!!!! Βλεπω πληρωμη ΝΕΕ αιντε λεω εδω ειμαστε!!!! Αχ αντε μακάρι να έρθει η ώρα μάς! 1
Sofia95 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Εγώ πάντως που την ρώτησα μου είπε ότι θα στείλει τους φακέλους μέσα στην εβδομάδα στο οικονομικό αλλά λέει δεν νομίζει να πληρώσει το οικονομικό τόσο γρήγορα. Τι να πω ρε παιδία έχω κάψει φλατζα 🙄 3 ώρες πριν, Mastoro είπε Καλημερα παιδες ξεκινησε η 1η πληρωμη!!!! Μπραβο!!!!! Μπειτε diavgeia.gov.gr/f/oaed Επίσης, να ρωτήσω από την στιγμή που αναρτηθεί στο διαυγεια πληρώνεσαι κατευθείαν; ή πρέπει να περάσει πάλι κάποιο χρονικό διάστημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα