Sunlight-knight Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, mitsos2321 είπε Εγω πάντως διάβασα πολλές φορές το ΦΕΚ και δεν βλέπω πουθενά για επιλέξιμες δαπάνες η κάτι συναφές. Εντομεταξύ αν ισχυεί εγώ έχω πλέον 7 μήνες απο την έναρξη μου και επουδενί δεν έχω έξοδα καθώς είναι ατομική επιχείρηση με έδρα το σπίτι. Θα μπορούσα να έχω έξοδα αλλά με το χάος που επικρατεί δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα πιστεύοντας οτι τα χρήματα θα δοθούν ούτως η άλλως και είχα σκοπό να περιμένω την πρώτη δόση για να αρχίσω να κάνω δαπάνες....εντομεταξύ στον οαεδ δεν έχουν ιδέα σε οποιαδήποτε ερώτηση... ΟΑΕΔ = για κλάματα. Κάνε υπομονή λίγες μέρες ακόμη. Λίγο έμεινε. Τα υπόλοιπα θα κυλήσουν ομαλά. Είναι μέχρι να μπει το νερό στο αυλάκι. Τα λεφτά είναι προγραμματισμένα να απελευθερωθούν μέχρι τέλος του μήνα. Από δω κ πέρα είναι θέμα ημερών. Κάποιοι θα πληρωθούν και πριν το Πάσχα. Μέρες έμειναν. Οι υπόλοιποι όπως πχ εγώ που δεν έχει περάσει ακόμη έλεγχος με αίτημα από τέλη Φλεβάρη, απλά υπομονή μεχρι να βγει ο μήνας. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΛΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΡΙΚΑ ΒΡΑΔΙΑ! Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ 😅🥳 3
s98i Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, mitsos2321 είπε Εγω πάντως διάβασα πολλές φορές το ΦΕΚ και δεν βλέπω πουθενά για επιλέξιμες δαπάνες η κάτι συναφές. Εντομεταξύ αν ισχυεί εγώ έχω πλέον 7 μήνες απο την έναρξη μου και επουδενί δεν έχω έξοδα καθώς είναι ατομική επιχείρηση με έδρα το σπίτι. Θα μπορούσα να έχω έξοδα αλλά με το χάος που επικρατεί δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα πιστεύοντας οτι τα χρήματα θα δοθούν ούτως η άλλως και είχα σκοπό να περιμένω την πρώτη δόση για να αρχίσω να κάνω δαπάνες....εντομεταξύ στον οαεδ δεν έχουν ιδέα σε οποιαδήποτε ερώτηση... Έχεις έξοδα.. έχεις ρεύμα που πληρώνεις αυτό δεν μπαίνει στα έξοδα του σπιτιού.. μπαίνει στης επιχείρησης.. Στον ΟΑΕΔ δεν είχαν ιδέα από την αρχή..
Sofia95 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 11 ώρες πριν, mitsos2321 είπε Εγω πάντως διάβασα πολλές φορές το ΦΕΚ και δεν βλέπω πουθενά για επιλέξιμες δαπάνες η κάτι συναφές. Εντομεταξύ αν ισχυεί εγώ έχω πλέον 7 μήνες απο την έναρξη μου και επουδενί δεν έχω έξοδα καθώς είναι ατομική επιχείρηση με έδρα το σπίτι. Θα μπορούσα να έχω έξοδα αλλά με το χάος που επικρατεί δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα πιστεύοντας οτι τα χρήματα θα δοθούν ούτως η άλλως και είχα σκοπό να περιμένω την πρώτη δόση για να αρχίσω να κάνω δαπάνες....εντομεταξύ στον οαεδ δεν έχουν ιδέα σε οποιαδήποτε ερώτηση... 19 ώρες πριν, Sofia95 είπε Τι να σου πω μέσα το φεκ ορίζει την ημερομηνία έναρξης της επιχείρησης. Τώρα όσο αφορά αυτά τα προγράμματα με μια κοπέλα που μηλισα και έχει γραφείο που ασχολείται με τετοια προγράμματα μου είπε ότι συνήθως κάνουν Μαξ 3 μήνες για να πληρώσουν. Αυτή είναι στο ίδιο πρόγραμμα με εμάς κ μου λέει εντάξει τέτοια καθυστέρηση δεν έχει ξαναγίνει. Αλλά είπε ότι όλη αυτή τη καθυστέρηση την έχει δημιουργήσει το ΠΣΚΕ γιατί πριν γινόντουσαν όλα υπό συνεννόηση με τον οαεδ και έτρεχαν πιο γρήγορα τα προγράμματα. Επιπλέον, η αρμόδια του οαεδ μ είπε ότι περσινό πρόγραμμα 18-29 πληρώθηκε μετά από 1 χρόνο επειδή ήταν η πρώτη χρονιά που το κάνανε μέσω ΠΣΚΕ καινοτι φέτος τρέχει κάπως ποιο γρήγορα σε σχέση με πέρσι. Παιδιά καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Μέσα στο σύστημα έχει πέρασει σε υποβεβλημένη Έκθεση πιστοποίησης. Εσας τι γράφει; 9 ώρες πριν, Sunlight-knight είπε ΟΑΕΔ = για κλάματα. Κάνε υπομονή λίγες μέρες ακόμη. Λίγο έμεινε. Τα υπόλοιπα θα κυλήσουν ομαλά. Είναι μέχρι να μπει το νερό στο αυλάκι. Τα λεφτά είναι προγραμματισμένα να απελευθερωθούν μέχρι τέλος του μήνα. Από δω κ πέρα είναι θέμα ημερών. Κάποιοι θα πληρωθούν και πριν το Πάσχα. Μέρες έμειναν. Οι υπόλοιποι όπως πχ εγώ που δεν έχει περάσει ακόμη έλεγχος με αίτημα από τέλη Φλεβάρη, απλά υπομονή μεχρι να βγει ο μήνας. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΛΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΡΙΚΑ ΒΡΑΔΙΑ! Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΕΛΕΙΏΝΕΙ 😅🥳 Ρε φιλε αν πληρωθώ πριν το Πάσχα θα σου ανάψω λαμπάδα ίσα με το μπόι σου! Είσαι ο πληροφορίοδοτης μας ! 1
s98i Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 57 λεπτά πριν, Sofia95 είπε Παιδιά καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Μέσα στο σύστημα έχει πέρασει σε υποβεβλημένη Έκθεση πιστοποίησης. Εσας τι γράφει; Σε έμενα λέει ενδιάμεση πιστοποίηση 1
miltiadis1989 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Καλησπέρα και από εμένα... Σε μένα λέει διαθέσιμο για έλεγχο από τον Φεβρουάριο? Τι κάνω? Περιμένω? Επίσης, τι έλεγχο εννοούν? 1
EIRINIO Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Εμένα παρόλο που έχουν έρθει για έλεγχο εδώ και 2 βδομάδες είναι ακόμα σε "Υποβεβλημένη Αίτηση Καταβολής" 1
miltiadis1989 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, EIRINIO είπε Εμένα παρόλο που έχουν έρθει για έλεγχο εδώ και 2 βδομάδες είναι ακόμα σε "Υποβεβλημένη Αίτηση Καταβολής" Τι έλεγχο έκαναν? 1
Sofia95 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, EIRINIO είπε Εμένα παρόλο που έχουν έρθει για έλεγχο εδώ και 2 βδομάδες είναι ακόμα σε "Υποβεβλημένη Αίτηση Καταβολής" Λογικό μετά θα περάσει σε ενδιάμεση πιστοποίηση. Εμένα 20 μέρες μετά τον έλεγχο πέρασε σε υποβεβλημένη αίτηση καταβολής. 13 λεπτά πριν, miltiadis1989 είπε Καλησπέρα και από εμένα... Σε μένα λέει διαθέσιμο για έλεγχο από τον Φεβρουάριο? Τι κάνω? Περιμένω? Επίσης, τι έλεγχο εννοούν? Θα κάνουν επιτοπιο έλεγχο στην επιχείρηση σας. Από τον αρμόδιο οαεδ. Ουσιαστικά βλέπουν εάν η επιχείρηση είναι λειτουργική. Θα πρέπει να έχετε αναρτήσει σε εμφανές σημείο την αφίσα του προγράμματος και να είναι ο χώρος προσβάσιμος σε αμεα. Αυτά είναι τα σημαντικά σε εμένα αυτά κοίταξαν. 16 λεπτά πριν, miltiadis1989 είπε Καλησπέρα και από εμένα... Σε μένα λέει διαθέσιμο για έλεγχο από τον Φεβρουάριο? Τι κάνω? Περιμένω? Επίσης, τι έλεγχο εννοούν? Επιπλέον, καλό θα ήταν να κάνετε ένα τηλ στον οαεδ που ανήκετε βα ρωτήσετε γιατί δεν έρχονται για έλεγχο 1
miltiadis1989 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 20 λεπτά πριν, Sofia95 είπε Λογικό μετά θα περάσει σε ενδιάμεση πιστοποίηση. Εμένα 20 μέρες μετά τον έλεγχο πέρασε σε υποβεβλημένη αίτηση καταβολής. Θα κάνουν επιτοπιο έλεγχο στην επιχείρηση σας. Από τον αρμόδιο οαεδ. Ουσιαστικά βλέπουν εάν η επιχείρηση είναι λειτουργική. Θα πρέπει να έχετε αναρτήσει σε εμφανές σημείο την αφίσα του προγράμματος και να είναι ο χώρος προσβάσιμος σε αμεα. Αυτά είναι τα σημαντικά σε εμένα αυτά κοίταξαν. Επιπλέον, καλό θα ήταν να κάνετε ένα τηλ στον οαεδ που ανήκετε βα ρωτήσετε γιατί δεν έρχονται για έλεγχο Ευχαριστώ πολύ, θα πάρω ένα τηλέφωνο τώρα αμέσως στον ΟΑΕΔ και θα δω τι θα μου πούνε. 1
member12345 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σας..έχω ενταχθεί κ εγω σε αυτο το πρόγραμμα και δεν έχω καμία ενημέρωση με το τι γίνεται.. στο ΠΣΚΕ είναι 2 εβδομάδες σε αξιολόγηση τροποποίησης ..
Sofia95 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, member12345 είπε Καλησπέρα σας..έχω ενταχθεί κ εγω σε αυτο το πρόγραμμα και δεν έχω καμία ενημέρωση με το τι γίνεται.. στο ΠΣΚΕ είναι 2 εβδομάδες σε αξιολόγηση τροποποίησης .. Έχετε επικοινωνήσει με τον αρμόδιο οαεδ;
member12345 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Sofia95 είπε Έχετε επικοινωνήσει με τον αρμόδιο οαεδ; Υποτίθεται το έχει αναλάβει ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ γιατί μας έστειλαν το φάκελο σε άλλο μέρος , να κάνει τη διαδικασία πιο γρήγορα αλλά δεν το βλέπω..μας έστειλε πριν 3 εβδομάδες σε e-mail το απογραφικο εισόδου το οποίο συμπληρώσαμε και το ξανα στείλαμε και απο τότε τίποτα!
Sofia95 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, member12345 είπε Υποτίθεται το έχει αναλάβει ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ γιατί μας έστειλαν το φάκελο σε άλλο μέρος , να κάνει τη διαδικασία πιο γρήγορα αλλά δεν το βλέπω..μας έστειλε πριν 3 εβδομάδες σε e-mail το απογραφικο εισόδου το οποίο συμπληρώσαμε και το ξανα στείλαμε και απο τότε τίποτα! Ξανά πάρτε τους ... αν δεν τους ενοχλήσεις δεν πρόκειται να κουνηθουν δυστυχώς. Εγώ τους πρήζω καηε εβδομάδα και πάλι τα ζώα μου αργά. 3 1
Sunlight-knight Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, Sofia95 είπε Παιδιά καλημέρα! Καλή εβδομάδα! Μέσα στο σύστημα έχει πέρασει σε υποβεβλημένη Έκθεση πιστοποίησης. Εσας τι γράφει; Ρε φιλε αν πληρωθώ πριν το Πάσχα θα σου ανάψω λαμπάδα ίσα με το μπόι σου! Είσαι ο πληροφορίοδοτης μας ! Τυγχάνω 2 μέτρα. Πρόσεχε τι τάζεις 😅😂
Sofia95 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Sunlight-knight είπε Τυγχάνω 2 μέτρα. Πρόσεχε τι τάζεις 😅😂 Καλέ ας δω εγώ λεφτά στο λογαριασμό και δεν θα σε ξεχάσω να ξέρεις! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα