Sofia95 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, s98i είπε Θα χρειαστεί μία ασφαλιστική ενημερότητα και θέλει καθαρό έφκα γα να βγει Ναι το γνωρίζω... τα έχω πληρωμένα... αλλά νόμιζα στη δεύτερη φάση τα ζητάνε αυτα 1
Themis Gs Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, s98i είπε Είχατε και εσείς τηλεφώνημα απο τον ΟΑΕΔ για ασφαλιστική ενημερώτητα? Πριν από 2 ώρες περίπου είχα και εγώ τηλ από το τοπικό ΟΑΕΔ. Μου ζήτησαν και εμένα ασφαλιστική ενημερότητα για είσπραξη ποσού. Λίγο έμεινε παιδιά!!! Κάντε λίγη ακόμη υπομονή και μην τα παρατήσετε! 1
Sofia95 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, Themis Gs είπε Πριν από 2 ώρες περίπου είχα και εγώ τηλ από το τοπικό ΟΑΕΔ. Μου ζήτησαν και εμένα ασφαλιστική ενημερότητα για είσπραξη ποσού. Λίγο έμεινε παιδιά!!! Κάντε λίγη ακόμη υπομονή και μην τα παρατήσετε! Σου είπανε ημερομηνία πληρωμής; 1
Sofia95 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, s98i είπε Θα χρειαστεί μία ασφαλιστική ενημερότητα και θέλει καθαρό έφκα γα να βγει Πάντως εμένα η αρμόδια του οαεδ μου είπε ότι δεν απαιτείται στη πρώτη δόση ασφαλιστική ενημερότητα. Οπότε αν υπάρχουν παιδιά που έχουν απλήρωτο εφκα μην αγχωθείτε. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από Sofia95 1
s98i Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 31 λεπτά πριν, Sofia95 είπε Πάντως εμένα η αρμόδια του οαεδ μου είπε ότι δεν απαιτείται στη πρώτη δόση ασφαλιστική ενημερότητα. Οπότε αν υπάρχουν παιδιά που έχουν απλήρωτο εφκα μην αγχωθείτε. Εμένα ο κύριος από τον ΟΑΕΔ μου είπε ότι επειδή το ποσό είναι πάνω από 3.000 η ενημερότητα είναι αναγκαία.. και εγώ τα έχω απλήρωτα οπότε μου ήρθε ένα εγκεφαλικό
Sofia95 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, s98i είπε Εμένα ο κύριος από τον ΟΑΕΔ μου είπε ότι επειδή το ποσό είναι πάνω από 3.000 η ενημερότητα είναι αναγκαία.. και εγώ τα έχω απλήρωτα οπότε μου ήρθε ένα εγκεφαλικό Κατάλαβα... καλά η δικιά μου απορώ αν ξέρει τι της γίνεται. Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις; 1
alexiko Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Αν συμψηφίσουν τις οφειλές με τη δόση… Προσωπικά δεν έχω οφειλές αλλά είναι μια τίμια λύση. 1
Themis Gs Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Sofia95 είπε Σου είπανε ημερομηνία πληρωμής; Όχι. Ρώτησα αλλά δεν γνωρίζουν κάτι δυστυχώς. 2 ώρες πριν, Sofia95 είπε Πάντως εμένα η αρμόδια του οαεδ μου είπε ότι δεν απαιτείται στη πρώτη δόση ασφαλιστική ενημερότητα. Οπότε αν υπάρχουν παιδιά που έχουν απλήρωτο εφκα μην αγχωθείτε. Απ όσο γνωρίζω για τέτοια ποσά που είναι να εισπράξεις από προγράμματα κ από δημόσιο γενικότερα πάντα ζητούν ασφαλιστική ενημερότητα. 1 ώρα πριν, s98i είπε Εμένα ο κύριος από τον ΟΑΕΔ μου είπε ότι επειδή το ποσό είναι πάνω από 3.000 η ενημερότητα είναι αναγκαία.. και εγώ τα έχω απλήρωτα οπότε μου ήρθε ένα εγκεφαλικό Έχω την εντύπωση ότι αν πεις τον λογιστή σου να σου τα κάνει ρύθμιση (να τα βάλεις σε δόσεις) τότε μπορείς να βγάλεις ασφαλιστική ενημερότητα. Ψάξε το λίγο για να μην τα δώσεις όλα έτσι με την μία. 1
s98i Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Sofia95 είπε Κατάλαβα... καλά η δικιά μου απορώ αν ξέρει τι της γίνεται. Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις; Η να πληρώσω όλο το ποσό είτε να μπω σε δόσεις.. μέσα στην εβδομάδα θα δω τι θα κάνω 1 ώρα πριν, Themis Gs είπε Έχω την εντύπωση ότι αν πεις τον λογιστή σου να σου τα κάνει ρύθμιση (να τα βάλεις σε δόσεις) τότε μπορείς να βγάλεις ασφαλιστική ενημερότητα. Ψάξε το λίγο για να μην τα δώσεις όλα έτσι με την μία. Τον έχω ενημερώσει και θα αποφασίσουμε από Δευτέρα τώρα τι θα κάνουμε ☺️
alexiko Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Κάνε έστω διακανονισμό μέσω ΚΕΑΟ... Ενήμερος/ενήμερη θεωρείσαι. 1
s98i Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, alexiko είπε Κάνε έστω διακανονισμό μέσω ΚΕΑΟ... Ενήμερος/ενήμερη θεωρείσαι. Ναι θα τα τακτοποίησω εντός της επόμενης εβδομάδας..
Sunlight-knight Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Λοιπόν έχω νέο. Αυτό το νέο είτε είναι καλό είτε απλά αποδεικνύει ότι γίνεται της Πόπης με το πρόγραμμα και δεν ξέρουν που πάνε τα 4. Σε ατομο που πέρασε τον πρώτο έλεγχο (εννοείται πως δεν έχει εισπράξει ακόμη την πρώτη δόση όπως όλοι) του τηλεφώνησαν για δεύτερο έλεγχο της δεύτερης δόσης. Προσωπικό συμπέρασμα. Η θα καταβάλουν back2back δόσεις έτσι ώστε να τρεξει το πρόγραμμα σε προβλεπόμενο χρόνο ή απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εννοείται ας ελπίσουμε στο πρώτο σενάριο! 2
s98i Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Sunlight-knight είπε Λοιπόν έχω νέο. Αυτό το νέο είτε είναι καλό είτε απλά αποδεικνύει ότι γίνεται της Πόπης με το πρόγραμμα και δεν ξέρουν που πάνε τα 4. Σε ατομο που πέρασε τον πρώτο έλεγχο (εννοείται πως δεν έχει εισπράξει ακόμη την πρώτη δόση όπως όλοι) του τηλεφώνησαν για δεύτερο έλεγχο της δεύτερης δόσης. Προσωπικό συμπέρασμα. Η θα καταβάλουν back2back δόσεις έτσι ώστε να τρεξει το πρόγραμμα σε προβλεπόμενο χρόνο ή απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εννοείται ας ελπίσουμε στο πρώτο σενάριο! Μακάρι να ισχύει το πρώτο τι να πω 🙏 1
Sofia95 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Sunlight-knight είπε Λοιπόν έχω νέο. Αυτό το νέο είτε είναι καλό είτε απλά αποδεικνύει ότι γίνεται της Πόπης με το πρόγραμμα και δεν ξέρουν που πάνε τα 4. Σε ατομο που πέρασε τον πρώτο έλεγχο (εννοείται πως δεν έχει εισπράξει ακόμη την πρώτη δόση όπως όλοι) του τηλεφώνησαν για δεύτερο έλεγχο της δεύτερης δόσης. Προσωπικό συμπέρασμα. Η θα καταβάλουν back2back δόσεις έτσι ώστε να τρεξει το πρόγραμμα σε προβλεπόμενο χρόνο ή απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εννοείται ας ελπίσουμε στο πρώτο σενάριο! Και τι κοίταξαν στον δεύτερο έλεγχο; 1
Sunlight-knight Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, Sofia95 είπε Και τι κοίταξαν στον δεύτερο έλεγχο; Δεν κοίταξαν κάτι ακόμη. Πήραν τηλέφωνο για να κλείσουν ραντεβού. Όταν θα μάθω νέα θα σας πω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα