Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Sofia95 είπε
58 λεπτά πριν, Sofia95 είπε

Μήπως είναι μόνο για την περιφέρεια Αττικής; ένα παλικάρι πιο πάνω έβαλε σύνδεσμο με ανάληψη ευθύνης για το πρόγραμμα, αλλά είπε ότι ήταν μόνο για την περιφέρεια Αττικής 

Όχι, γενικώς. Την ενημέρωση αυτή την ζήτησε άτομο που δύσκολα θα του έλεγαν αρλουμπες. Πχ ας πούμε κυβερνητικός παράγοντας. Ολα θα πάνε καλά, μην αγχώνεστε. Λίγη υπομονή ακόμη. Πάντως σε καμία περίπτωση μην τα παρατήσετε. Μπήκαμε στον χορό και θα χορέψουμε. Μετά την δεύτερη δόση θα πάρετε τα πάνω σας, γι'αυτό υπομονή. Υπομονή, επιμονή, θέληση, πίστη και όλα θα πάνε καλά.

• Like 1
  • Απαντ. 954
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sunlight-knight είπε

Όχι, γενικώς. Την ενημέρωση αυτή την ζήτησε άτομο που δύσκολα θα του έλεγαν αρλουμπες. Πχ ας πούμε κυβερνητικός παράγοντας. Ολα θα πάνε καλά, μην αγχώνεστε. Λίγη υπομονή ακόμη. Πάντως σε καμία περίπτωση μην τα παρατήσετε. Μπήκαμε στον χορό και θα χορέψουμε. Μετά την δεύτερη δόση θα πάρετε τα πάνω σας, γι'αυτό υπομονή. Υπομονή, επιμονή, θέληση, πίστη και όλα θα πάνε καλά.

Μακάρι, απλά σκέψου ότι εγώ θα κάνω αίτηση για δεύτερη δόση σε 20 μέρες. Τρέχα γύρευε ποτά θα μπουν το κόβω τον Οκτώβριο! Σε πάνε πολύ πίσω εγώ ήθελα να τα ρίξω στο μαγαζι αυτά τα λεφτά να το αναπτύξω τέλος πάντων ίσχυει αφού μπήκαμε θα χορέψουμε!

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Sofia95 είπε

Μακάρι, απλά σκέψου ότι εγώ θα κάνω αίτηση για δεύτερη δόση σε 20 μέρες. Τρέχα γύρευε ποτά θα μπουν το κόβω τον Οκτώβριο! Σε πάνε πολύ πίσω εγώ ήθελα να τα ρίξω στο μαγαζι αυτά τα λεφτά να το αναπτύξω τέλος πάντων ίσχυει αφού μπήκαμε θα χορέψουμε!

Σε καταλαβαίνω. Απλά να σκέφτεσαι ότι πάντα υπάρχουν και χειρότερα. Αν επιτρέπεται τι επιχείρηση έχεις ανοίξει στο περίπου;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sofia95 είπε

Μήπως είναι μόνο για την περιφέρεια Αττικής; ένα παλικάρι πιο πάνω έβαλε σύνδεσμο με ανάληψη ευθύνης για το πρόγραμμα, αλλά είπε ότι ήταν μόνο για την περιφέρεια Αττικής 

θα φανεί

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Sunlight-knight είπε

Σε καταλαβαίνω. Απλά να σκέφτεσαι ότι πάντα υπάρχουν και χειρότερα. Αν επιτρέπεται τι επιχείρηση έχεις ανοίξει στο περίπου;

Take away cafe με πρωινό και κάποια βιολογικά προϊόντα. Παντοπωλείο _ αναψυκτήριο. Καταλαβαίνεις ότι θέλω να γεμίσω με περισσότερο εμπόρευμα,  σιν του ότι θέλω να βάλω και κάποια άλλα μηχανήματα. Ναι σίγουρα ξέρω ότι υπάρχουν παιδιά που δυσκολεύεται να πληρώσουν και το εφκα. Αλλά πίστεψε με για να καταφέρω να μην τα χρωστάω δεν χαλάω για μενα ούτε ένα ευρώ! Και δουλεύω 15 ώρες 7 στα 7

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Sofia95 είπε

Take away cafe με πρωινό και κάποια βιολογικά προϊόντα. Παντοπωλείο _ αναψυκτήριο. Καταλαβαίνεις ότι θέλω να γεμίσω με περισσότερο εμπόρευμα,  σιν του ότι θέλω να βάλω και κάποια άλλα μηχανήματα. Ναι σίγουρα ξέρω ότι υπάρχουν παιδιά που δυσκολεύεται να πληρώσουν και το εφκα. Αλλά πίστεψε με για να καταφέρω να μην τα χρωστάω δεν χαλάω για μενα ούτε ένα ευρώ! Και δουλεύω 15 ώρες 7 στα 7

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ τα έχω πληρωμένα όλα αλλά με πολύ κόπο και με περικοπές σε οτιδήποτε δεν είναι επείγον ή δεν αφορά επιχειρηματική δραστηριότητα. Το μόνο παρήγορο είναι ότι αφού στην αρχή τη βγάλαμε καθαρή λογικά σιγά σιγά θα στρώσουν τα πράγματα ανεξαρτήτως επιδότησης.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μακάρι γτ πραγματικά εδώ καιν5 μήνες έχω σταματήσει να έχω ζωή. Ξυπνάω 6 και γυρνάω 9. Και μέσα σε όλη την κούραση την σωματική έχεις και την ψυχική κούραση. Το ήξερα ότι θα είναι έτσι απλά εντάξει δεννπεριμενα να καθυστέρησουν τόσο πολύ!

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Sofia95 είπε

Κάνε υπομονή και θα δικαιωθείς. Τον πρώτο καιρό εννοείται ότι δεν θα εισπράξεις τίποτα και θα κοιτάξεις την βιωσιμότητα της επιχείρησης σου. Βρες καινοτόμες ιδέες και μείνε επικεντρωμένη στο θέμα μάρκετινγκ. Όταν με το καλό εισπράξεις την πρώτη δόση, δώσε βάση στην διαφήμιση στο Facebook. Αν δεν έχεις σελίδα δημιούργησε, και κάνε στοχευμένη διαφήμιση. Πχ αν βρίσκεσαι στην Τρίπολη, η διαφήμιση σου θα είναι αποκλειστικά και μόνο στην Τρίπολη. Ηλικιακό όριο πχ 18-55. Στοχευμένη όσο περισσότερο γίνεται η προβολή σου. Το ίδιο και ινσταγκραμ. Google επίσης. Φυλλάδια (βρες ένα άτομο δικό σου, και πηγαίνετε μαζί τα βράδια). Υπάρχουν τρόποι να κυνηγήσεις την ανάπτυξη σου με λίγα έξοδα. Αν χρειαστείς γενικά ιδέες κλπ μη διστάσεις. Και εσείς οι υπόλοιποι, ότι ιδέες έχετε με μικρό κόστος, για προβολή κλπ , πείτε. Το παν είναι τι θα κάνεις στην αρχή. Πως θα σε μάθουν και τι θα μάθουν για την επιχείρηση σου. 

• Like 5
Δημοσ.

Θελω την βοηθεια σας ,SOS!!!! Στο πεδιο 6.1 7.1 οταν συμπληρωνουμε την φορμα με το ποσο εκει που λεει τραπεζα βαζουμε την τραπεζα μας ή μη τραπεζικη συναλλαγη????

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mastoro είπε

Θελω την βοηθεια σας ,SOS!!!! Στο πεδιο 6.1 7.1 οταν συμπληρωνουμε την φορμα με το ποσο εκει που λεει τραπεζα βαζουμε την τραπεζα μας ή μη τραπεζικη συναλλαγη????

Εγώ την τράπεζα μου έβαλα 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sofia95 είπε

Εγω τίποτα ... τι σας είπαν;

Θα χρειαστεί μία ασφαλιστική ενημερότητα και θέλει καθαρό έφκα γα να βγει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...