s98i Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 καλημέρα, έχει περάσει το αίτημα μου σε ενδιάμεση πιστοποίηση.. εσάς?
EIRINIO Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 27 λεπτά πριν, s98i είπε καλημέρα, έχει περάσει το αίτημα μου σε ενδιάμεση πιστοποίηση.. εσάς? εμένα ακόμη σε υποβεβλημένη αίτηση καταβολής είναι, ήρθαν προχθές για έλεγχο. 1
Mastoro Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Σημερα στην διαυγεια βγηκε αποφαση αναληψης υποχρεωσης 63ΓΓ4691Ω2-Π1Μ.pdf 1
Sofia95 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Καλημέρα μετά από αυτό γνωρίζεται πόσο καιρό κάνει για να βγει απόφαση πληρωμής; 1
Mastoro Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Το διασταυρωσα ειναι για την περιφερεια αττικης η αποφαση...αρα οποιος ειναι στην περιφερεια αττικης να μας πει αν μπουν χρηματα... 1
Themis Gs Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Και το δικό μου αίτημα έχει περάσει σε ενδιάμεση πιστοποίηση… περιμένουμε 1
s98i Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, Themis Gs είπε Και το δικό μου αίτημα έχει περάσει σε ενδιάμεση πιστοποίηση… περιμένουμε άντε να δούμε 1
Themis Gs Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Καλημέρα! Μόλις με πήραν τηλ από τον τοπικό ΟΑΕΔ και μου ζήτησαν να τους προσκομίσω iban! 😁😁😁 Δεν ξέρουν όμως πότε θα μπουν τα χρήματα….όμως λογικά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αργήσουν. 1
s98i Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Themis Gs είπε Καλημέρα! Μόλις με πήραν τηλ από τον τοπικό ΟΑΕΔ και μου ζήτησαν να τους προσκομίσω iban! 😁😁😁 Δεν ξέρουν όμως πότε θα μπουν τα χρήματα….όμως λογικά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αργήσουν. Καλημέρα, δεν τον είχες προσκομίσει στα προηγούμενα έγγραφα?
Sofia95 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, s98i είπε Καλημέρα, δεν τον είχες προσκομίσει στα προηγούμενα έγγραφα? Παιδιά καλημέρα, μου γράφει και εμένα σε ενδιάμεση πιστοποίηση. Όσο αναφορά το iban εγώ το είχα ανεβάσει στο ΠΣΚΕ μαζί με την άδεια, την γνωστοποίησή και το απογραφικο δελτίο. Το είχα στείλει και με email στην υπεύθυνη του οαεδ. Η οποία μας ενημέρωσε την Παρασκευή ότι γενικά κολλάει το σύστημα στο να αποθηκεύει τις ενέργειες τους. Στο email έγραφε ότι αφορά όσους έχουν περάσει επιτοπιους ελέγχους άρα υπάρχουν ακόμα Παιδιά που δεν έχουν περάσει. Εάν πρέπει να μας πληρώσουν όλους μαζί και πρέπει να περιμένουμε να γίνουν οι έλεγχοι σε όλη την Ελλάδα σορρυ και ολας για την έκφραση αλλά τον ήπιαμε! 1
s98i Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Sofia95 είπε Παιδιά καλημέρα, μου γράφει και εμένα σε ενδιάμεση πιστοποίηση. Όσο αναφορά το iban εγώ το είχα ανεβάσει στο ΠΣΚΕ μαζί με την άδεια, την γνωστοποίησή και το απογραφικο δελτίο. Το είχα στείλει και με email στην υπεύθυνη του οαεδ. Η οποία μας ενημέρωσε την Παρασκευή ότι γενικά κολλάει το σύστημα στο να αποθηκεύει τις ενέργειες τους. Στο email έγραφε ότι αφορά όσους έχουν περάσει επιτοπιους ελέγχους άρα υπάρχουν ακόμα Παιδιά που δεν έχουν περάσει. Εάν πρέπει να μας πληρώσουν όλους μαζί και πρέπει να περιμένουμε να γίνουν οι έλεγχοι σε όλη την Ελλάδα σορρυ και ολας για την έκφραση αλλά τον ήπιαμε! Η θα πληρωθούμε όλοι μαζί ή κανένας.. έτσι μου είχαν πει εμένα
Sofia95 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, s98i είπε Η θα πληρωθούμε όλοι μαζί ή κανένας.. έτσι μου είχαν πει εμένα Οπότε από ότι καταλαβαίνω.... μέχρι να γίνουν όλοι οι έλεγχοι θα φανε κάνα δίμηνο αν σκεφτείς ότι έχει περάσει κάνα μήνας από τότε που έγινε ο δικός μ επιτοπιος και ακόμα δεν έχω πληρωθει 1
Themis Gs Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 20 λεπτά πριν, s98i είπε Καλημέρα, δεν τον είχες προσκομίσει στα προηγούμενα έγγραφα? Μόλις μπήκα να το τσεκάρω και όντως το είχα ανεβάσει στο ΠΣΚΕ. Δεν ξέρω γιατί μου ξανα ζητήθηκε. 5 λεπτά πριν, Sofia95 είπε Παιδιά καλημέρα, μου γράφει και εμένα σε ενδιάμεση πιστοποίηση. Όσο αναφορά το iban εγώ το είχα ανεβάσει στο ΠΣΚΕ μαζί με την άδεια, την γνωστοποίησή και το απογραφικο δελτίο. Το είχα στείλει και με email στην υπεύθυνη του οαεδ. Η οποία μας ενημέρωσε την Παρασκευή ότι γενικά κολλάει το σύστημα στο να αποθηκεύει τις ενέργειες τους. Στο email έγραφε ότι αφορά όσους έχουν περάσει επιτοπιους ελέγχους άρα υπάρχουν ακόμα Παιδιά που δεν έχουν περάσει. Εάν πρέπει να μας πληρώσουν όλους μαζί και πρέπει να περιμένουμε να γίνουν οι έλεγχοι σε όλη την Ελλάδα σορρυ και ολας για την έκφραση αλλά τον ήπιαμε! Ακόμη κάνουν ελέγχους;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα