Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, iamN είπε

Σήμερα με κάλεσαν από τον Συνήγορο του Πολίτη μιας και έχω κάνει ήδη δύο αναφορές. Μου είπαν πως μιας και δεν είναι προσωπικό το ζήτημα, αλλά συνολικό από τον φορέα του ΟΑΕΔ, δεν υπάρχει κάτι που μπορούν να κάνουν. Παρ όλα αυτά, μου ειπαν πως επικοινωνησαν με τον ΟΑΕΔ και η απαντηση του ηταν πως υπηρχε εσωτερικο προβλημα διαχειρησης. Τους ρωτησα αν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω για να πιεσω, αλλα μου ειπαν απλα να περιμενω, μιας και το προβλημα που ανεφεραν λυθηκε. Τι να πω παιδια, καλη μας υπομονη, καντε διαλογισμο ή ο,τι σας βοηθαει να αποφυγουμε τα ψυχοσωματικα. Ειπαμε κ εμεις να κανουμε μια δουλιτσα της προκοπης και καταστραφηκε ο κοσμος πια. Με συγχωρειτε για το χιουμορ, δεν ξερω πια πως να αντιδρασω. 

Με κάλεσαν και εμένα μου είπαν ακριβώς το ίδιο. Ότι υπήρχε πρόβλημα ρευστότητας και πτι το έλυσαν. Θα ξανά θέσω την ερώτηση.  Σε εσάς που έχει περάσει ο επιτοπιος έλεγχος και ήταν θετικός... σας έστειλαν κάποιο εμαιλ από τον οαεδ;

1 ώρα πριν, alexiko είπε

Από μας που έχουμε εγκεκριμένη τροποποιητική και περάσαμε και έλεγχο, έχει δηλώσει κανείς κάπου IBAN για την πληρωμή;

Από ότι θυμάμαι το είχα στείλει με εμαιλ στη προϊσταμένη του οαεδ αλλά το ανήρτησε η λογιστρια μαζί με τα άλλα έγγραφα άδεια κλπ στο ΠΣΚΕ

• Απαντ. 954
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, s98i είπε

Στο αίτημα καταβολής εσύ την κάνεις την εγγραφή. Αν σου άνοιξε το πεδίο πάτα νέα εγγραφή στα δεξιά 

Ναι όταν πατάω μου γράφει δεν βρέθηκαν εγγραφές ! Και μου είπαν να περιμένω λίγο ακόμα !! 😏

• Like 1
Δημοσ.

Γειά σας, είμαι και εγώ στο πρόγραμμα και ούτε σε εμένα έχει έρθει έλεγχο, εγώ την πήρα την απόφαση θα το κλείσω, δεν έχω που αλλού να βρω λεφτά, έχω χρεωθεί 3000€ μακάρι να μην είχα κάνει ποτέ αίτηση σε αυτό το πρόγραμμα, δεν ξέρω που θα βρω τα λεφτά να τα δώσω πίσω, αλλιώς μου τα είχαν πει στην αρχή, μέχρι τώρα δεν χρωστούσα ποτέ, τώρα χρωστάω 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Sofia95 είπε

Με κάλεσαν και εμένα μου είπαν ακριβώς το ίδιο. Ότι υπήρχε πρόβλημα ρευστότητας και πτι το έλυσαν. Θα ξανά θέσω την ερώτηση.  Σε εσάς που έχει περάσει ο επιτοπιος έλεγχος και ήταν θετικός... σας έστειλαν κάποιο εμαιλ από τον οαεδ;

Από ότι θυμάμαι το είχα στείλει με εμαιλ στη προϊσταμένη του οαεδ αλλά το ανήρτησε η λογιστρια μαζί με τα άλλα έγγραφα άδεια κλπ στο ΠΣΚΕ

Εμενα δεν μου ηρθε καποιο email απ τον ΟΑΕΔ για τον ελεγχο που περασε, ουτε κ ο ελεγκτης μου εδωσε καποιο εγγραφο.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, alexiko είπε

Από μας που έχουμε εγκεκριμένη τροποποιητική και περάσαμε και έλεγχο, έχει δηλώσει κανείς κάπου IBAN για την πληρωμή;

Αν δεν κάνω λάθος κάπου το συμπληρωσαμε.. μπορεί να ενημερώσει κάποιος άλλος;

3 ώρες πριν, Sofiasor είπε

Ναι όταν πατάω μου γράφει δεν βρέθηκαν εγγραφές ! Και μου είπαν να περιμένω λίγο ακόμα !! 😏

Δεν άνοιξε σε εσένα λογικά.. ναι πρέπει να περιμένεις λιγάκι ακόμα 

42 λεπτά πριν, Kleoo είπε

Γειά σας, είμαι και εγώ στο πρόγραμμα και ούτε σε εμένα έχει έρθει έλεγχο, εγώ την πήρα την απόφαση θα το κλείσω, δεν έχω που αλλού να βρω λεφτά, έχω χρεωθεί 3000€ μακάρι να μην είχα κάνει ποτέ αίτηση σε αυτό το πρόγραμμα, δεν ξέρω που θα βρω τα λεφτά να τα δώσω πίσω, αλλιώς μου τα είχαν πει στην αρχή, μέχρι τώρα δεν χρωστούσα ποτέ, τώρα χρωστάω 

Δύσκολη απόφαση.. μπορώ όμως να ρωτήσω τι επιχείρηση άνοιξες;

26 λεπτά πριν, iamN είπε

Εμενα δεν μου ηρθε καποιο email απ τον ΟΑΕΔ για τον ελεγχο που περασε, ουτε κ ο ελεγκτης μου εδωσε καποιο εγγραφο.

Ούτε εγώ παρέλαβα κανένα έγγραφο 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kleoo είπε

Σε καταλαβαίνω απόλυτα,  αν μπορείς κάνε υπομονή ένα μήνα ακόμα ίσως πληρωθούμε,  είναι κρίμα να το χάσεις ενώ έχεις φάει τον γάιδαρο. Καταλαβαίνω ότι σε έχει πάρει από κάτω και έχεις απελπιστεί όπως όλοι μας, αλλά κάθε αρχή και δύσκολη,  δεν θα είναι πάντα έτσι. Πρέπει να του δώσεις λίγο χρόνο. 

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Sofia95 είπε

Σε καταλαβαίνω απόλυτα,  αν μπορείς κάνε υπομονή ένα μήνα ακόμα ίσως πληρωθούμε,  είναι κρίμα να το χάσεις ενώ έχεις φάει τον γάιδαρο. Καταλαβαίνω ότι σε έχει πάρει από κάτω και έχεις απελπιστεί όπως όλοι μας, αλλά κάθε αρχή και δύσκολη,  δεν θα είναι πάντα έτσι. Πρέπει να του δώσεις λίγο χρόνο. 

αυτο ακριβως! δυναμη παιδια! οσο κλισε κι αν ακουγεται η θετικη σκεψη μετραει! εγω σκεφτομαι οτι αν δεν το εκανα τωρα, θα ημουν για ολη μου τη ζωη θα εκανα δουλειες που μαλλον θα με πιεζαν. ας ενθαρρυνουμε ο ενας τον αλλον γιατι για την ωρα μονο αυτο μπορουμε να κανουμε. καλη τυχη και επιτυχια σε ολους μας!

• Like 4
Δημοσ.

Εχω ανοίξει ξυλουργείο με έμφαση στις κατασκευές με υγρό γυαλί, έχω πάγια έξοδα 550€/μήνα + προσωπικά έξοδα (ενοίκιο σπιτιού, ρεύμα κτλ) οτι χρήματα είχα μαζέψει 3 χρόνια στη Γερμανία έκαναν φτερά, δυστυχώς δεν έχω άλλο υπομονή, εύχομαι όμως σε εσάς να τα πάρετε τα λεφτά και να προχωρήσετε!!! 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kleoo είπε

Εχω ανοίξει ξυλουργείο με έμφαση στις κατασκευές με υγρό γυαλί, έχω πάγια έξοδα 550€/μήνα + προσωπικά έξοδα (ενοίκιο σπιτιού, ρεύμα κτλ) οτι χρήματα είχα μαζέψει 3 χρόνια στη Γερμανία έκαναν φτερά, δυστυχώς δεν έχω άλλο υπομονή, εύχομαι όμως σε εσάς να τα πάρετε τα λεφτά και να προχωρήσετε!!! 

Είναι αρχή όμως και είναι δύσκολα.. καταλαβαίνω ότι ζοριζεσαι όπως και όλοι μας.. αλλά μην σε παίρνει από κάτω.. έφαγες τον γάιδαρο και θα κολλήσεις στην ουρά; Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή που είναι δύσκολα για όλους.. αν σε βοηθάει κάπως να σου πω ότι δεν είσαι μόνος σου.. και θα μιλήσω προσωπικά.. εγώ επέλεξα να πληρώνω μόνο την ΔΕΗ τώρα και το ίντερνετ.. όλα τα άλλα τα έχω αφήσει στον αέρα γιατί πραγματικά με τα πράγματα που χρειάζομαι στο μαγαζί δεν μου μένουν αλλά λεφτά για ενοίκια, νερό και εφκα.. Θα γυρίσει ο τροχός.. ☺️

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, s98i είπε

Είναι αρχή όμως και είναι δύσκολα.. καταλαβαίνω ότι ζοριζεσαι όπως και όλοι μας.. αλλά μην σε παίρνει από κάτω.. έφαγες τον γάιδαρο και θα κολλήσεις στην ουρά; Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή που είναι δύσκολα για όλους.. αν σε βοηθάει κάπως να σου πω ότι δεν είσαι μόνος σου.. και θα μιλήσω προσωπικά.. εγώ επέλεξα να πληρώνω μόνο την ΔΕΗ τώρα και το ίντερνετ.. όλα τα άλλα τα έχω αφήσει στον αέρα γιατί πραγματικά με τα πράγματα που χρειάζομαι στο μαγαζί δεν μου μένουν αλλά λεφτά για ενοίκια, νερό και εφκα.. Θα γυρίσει ο τροχός.. ☺️

Και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου δε θέλει τα νοίκια του τόσους μήνες;

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/3/2022 στις 1:47 ΜΜ, Mastoro είπε

Μακαρι να μην βγαλουν κι αλλη αλλα το προγραμμα λεει για 2900 ατομα και η τελευταια τροποποιητικη εχει 1500. Δεν ξερω αν εχει σημασια που το αναφερω αλλα πιστευω οτι γινεται και ως δικαιολογια για να μας πουν οτι για αυτο μας καθυστερουν.

Πριν απο λιγο βγηκε στην διαυγεια τα ποσα που θα διατεθουν ανα περιφερειες για τα προγραμματα ετος 2022 που θα τρεξουν. Με καθε επιφυλαξη αν υπαρχει καποιος που μπορει να μας κατατοπισει ειδικοτερα. Σας ανεβαζω το αρχειο σελιδα 5 πρωτο πρωτο...αν ειναι αυτο βεβαια.

6Ν5Δ4691Ω2-8ΥΕ.pdf 194 kB · 7 downloads

Μην λες να μην βγάλουν άλλη τροποποιητική γιατί και γω  αυτή περιμένω !! Όπως φαντάζομαι και αλλά παιδιά !! Να ευχόμαστε να πάρουμε όσα παιδιά έχουμε ταλαιπωρηθεί τα χρήματα για να μπορέσουμε να δουλέψουμε ! Καλημέρα !

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexiko είπε

Και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου δε θέλει τα νοίκια του τόσους μήνες;

Του είχα εξηγήσει από την αρχή πως είναι το πράγμα αλλά έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να μου κάνει κάτι γιατί δεν είναι πολύς καιρός

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα το πηγα ενα βημα παραπανω...δεν ξερω αν θα γινει και κατι αλλα δεν εχω τιποτα να χασω...εκανα καταγγελια στο Σκαι και μου απαντησε με mail o  Αυτιας οτι θα το δει αμεσα...

Επεξ/σία από Mastoro
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mastoro είπε

Σημερα το πηγα ενα βημα παραπανω...δεν ξερω αν θα γινει και κατι αλλα δεν εχω τιποτα να χασω...εκανα καταγγελια στο Σκαι και μου απαντησε με mail o  Αυτιας οτι θα το δει αμεσα...δεν ξερω αν σε ολο αυτο πρεπει να σκασω στα γελια το οτι θα το δει ή να ελπιζω...

θα φανεί

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, s98i είπε

θα φανεί

Καλά ειδικά ο σκαι 😂😂😂

Στείλτε γενικά καταγγελίες όπου βρείτε και στα κανάλια... Στείλτε με εμαιλ. Εγώ έστειλα στην σελίδα του σύριζα. Δεν έχει να κάνει με κομματικό απλά είναι αξιωματική αντιπολίτευση όσο να πεις ψοφάνε για αυτά,  μπορεί να γίνει κάτι γενικά Στείλτε μαζικά παιδιά γτ δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Μάλλον υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας τι να πω

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι έσπα μέχρι και στην ευρωβουλη θα μπορούσαμε να στείλουμε δεν ξέρω σκεφτείτε 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...