cliobaccarra Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Εμένα λέει εγκεκριμένη στο τέρμα δεξιά. Περίεργα πράγματα 1
ppaio Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Μερικές απαισιόδοξες παρατηρήσεις 1) Τι να επισκευασεις ...? Hardware η Software...? Tωρα για το σοφτ υπαρχουν βιντεο για τα παντα... 2) Να πουλησεις ανταλλακτικα...? Οταν υπαρχουν χιλιαδες μαγαζια και το skroutz.gr...? Λυπαμαι αλλα δεν βλεπω μελλον... Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από ppaio 1 2 3 2
Ghost_Rider Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, ppaio είπε Μερικές απαισιόδοξες παρατηρήσεις 1) Τι να επισκευασεις ...? Hardware η Software...? Tωρα για το σοφτ υπαρχουν βιντεο για τα παντα... 2) Να πουλησεις ανταλλακτικα...? Οταν υπαρχουν χιλιαδες μαγαζια και το skroutz.gr...? Λυπαμαι αλλα δεν βλεπω μελλον... Τουλαχιστον εδω και μια 10ετια 1
cliobaccarra Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ppaio είπε Μερικές απαισιόδοξες παρατηρήσεις 1) Τι να επισκευασεις ...? Hardware η Software...? Tωρα για το σοφτ υπαρχουν βιντεο για τα παντα... 2) Να πουλησεις ανταλλακτικα...? Οταν υπαρχουν χιλιαδες μαγαζια και το skroutz.gr...? Λυπαμαι αλλα δεν βλεπω μελλον... Για το οτιδήποτε υπάρχει βίντεο στο ίντερνετ. Από το πώς χτίζω και σοβατιζω τοίχο μέχρι πώς αλλάζω σασμάν στο αυτοκίνητο, δεν νομίζω να παίζει κάποιο ιδιαίτερο ρόλο. Το μόνο που θα συμφωνήσω είναι για αυτό με το Σκρουτζ, βέβαια σηκώνει πολύ κουβέντα στο πώς οι άλλοι μπορούν να πουλάνε και εσύ όχι ας πούμε αλλά ας δεκτό ότι αν είναι να πουλάς μόνο είδη πληροφορικής δεν είναι 100% βιώσιμο. Η δικιά μου βγήκε θετική από ότι είδα, για ρίξτε μια ματιά και εσείς. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2021 από cliobaccarra
Miagar Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 11 ώρες πριν, cliobaccarra είπε Εμένα λέει εγκεκριμένη στο τέρμα δεξιά. Περίεργα πράγματα Άρα εγκρίθηκε εσένα ☺️ Με το καλο. Για να δούμε εμείς 12 ώρες πριν, alexiko είπε Αυτά που τα βλέπετε, στο ependyseis.gr; Σωστά! 11 ώρες πριν, cliobaccarra είπε Εμένα λέει εγκεκριμένη στο τέρμα δεξιά. Περίεργα πράγματα Τι σειρά κατάταξης είχες;
alexiko Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Εμένα λέει σε γνωμοδοτική ένταξης. Βέβαια με το φίλο μου που ασχολήθηκε με την υποβολή της πρότασης που μίλησα, μου είπε ότι μέχρι την ανακοίνωση από ΟΑΕΔ να μη δένω τίποτα κόμπο.
s98i Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, Miagar είπε Άρα εγκρίθηκε εσένα ☺️ Με το καλο. Για να δούμε εμείς Σωστά! Τι σειρά κατάταξης είχες; Καλησπέρα εμένα είναι ακόμα σε αξιολόγηση και έχω κατάταξη 1658.. εσάς?
Miagar Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, s98i είπε Καλησπέρα εμένα είναι ακόμα σε αξιολόγηση και έχω κατάταξη 1658.. εσάς? Εγώ 280.
cliobaccarra Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 12 ώρες πριν, Miagar είπε Άρα εγκρίθηκε εσένα ☺️ Με το καλο. Για να δούμε εμείς Σωστά! Τι σειρά κατάταξης είχες; 2098
s98i Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, cliobaccarra είπε 2098 Με το καλό 😁😘 19 λεπτά πριν, Miagar είπε Αααα ωραία!! Πέρασε απο δυο στάδια; Εμείς τίποτα ακόμα;
s98i Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Στις 17/8/2021 στις 8:58 ΜΜ, ppaio είπε Μερικές απαισιόδοξες παρατηρήσεις 1) Τι να επισκευασεις ...? Hardware η Software...? Tωρα για το σοφτ υπαρχουν βιντεο για τα παντα... 2) Να πουλησεις ανταλλακτικα...? Οταν υπαρχουν χιλιαδες μαγαζια και το skroutz.gr...? Λυπαμαι αλλα δεν βλεπω μελλον... 1) στο ίντερνετ υπάρχουν και βίντεο πως να χτίζεις.. αυτό δεν σε κάνει οικοδόμο. 2) υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν μια ηλικία δεν είναι όλοι νέοι να κάτσουν να ασχοληθούν για να φτιάξουν κάτι ώστε να αγοράσουν ανταλλακτικά
ppaio Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, s98i είπε 1) στο ίντερνετ υπάρχουν και βίντεο πως να χτίζεις.. αυτό δεν σε κάνει οικοδόμο. 2) υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν μια ηλικία δεν είναι όλοι νέοι να κάτσουν να ασχοληθούν για να φτιάξουν κάτι ώστε να αγοράσουν ανταλλακτικά Ποσα ανταλλακτικα θα αγορασει...? Μπορει να ανταγωνιστεί το μοντέλο του Skroutz.gr...? Στην περιοχη μου υπηρχαν αρκετα τετοια μαγαζια και κλεισανε πλεον...Εδω αρχισαν να κλεινουν πλεον ιντερντετ -καφε... 1
cliobaccarra Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 16 λεπτά πριν, ppaio είπε Ποσα ανταλλακτικα θα αγορασει...? Μπορει να ανταγωνιστεί το μοντέλο του Skroutz.gr...? Στην περιοχη μου υπηρχαν αρκετα τετοια μαγαζια και κλεισανε πλεον...Εδω αρχισαν να κλεινουν πλεον ιντερντετ -καφε... Πρέπει να κάνεις πλάκα για τα ίντερνετ καφέ; Βάση λογικής έπρεπε να είχαν κλείσει χρόνια. Συμφωνώ δεν φτάνει μόνο να πουλάει κανείς, αν δεν παρέχεις υπηρεσία δεν βγαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα