Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Sofiasor είπε

Οκ θα του στείλω ευχαριστώ πολύ !!! Εσείς δηλαδή είπατε δεν περιμένατε ; Τι να πω να δω τι θα πει κ εκείνος και θα πάρω και ένα τηλέφωνο τον ΟΑΕΔ ! 
σας ευχαριστώ και πάλι , καλό βράδυ !!

Ρώτα για πιο σίγουρα, καλημέρα 

• Απαντ. 954
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 23/3/2022 στις 2:56 ΠΜ, Sunlight-knight είπε

Και που έκανες δεν πρόκειται να συμβεί κάτι.1) ερώτημα. Στο ΠΣΚΕ σε τι κατάσταση δείχνει την αίτηση σου; 2) πότε έκανες αίτημα για έλεγχο; Απο όταν καταβάλεις το αίτημα ελέγχου, έχουν βάση νόμου 30 ημέρες (δεν θυμάμαι αν είναι εργάσιμες ή μη) για να σε ειδοποιήσουν και να έρθουν για έλεγχο. Έπειτα έχουν άλλες 30 ημέρες βάση νόμου από όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος να σου καταβάλουν την εκάστοτε δόση. Για τον έλεγχο και την πίστωση των χρημάτων, υπεύθυνο είναι το ΚΠΑ ΟΑΕΔ όπου ανήκεις. Εννοείται πως ο ΟΑΕΔ δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτα, και κινούνται πάντα τυφλά και τελευταία στιγμή, κοινώς όποτε τους καπνίσει, και γι'αυτό θα δεις έλεγχος από έλεγχο να διαφέρει! Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να έχεις αναρτημένη την αφίσα Α4 σε εμφανή σημείο (προτείνω βάση πλεξιγκλας από το πλαίσιο κάπου στα 3€) και υπομονή! Αν είσαι σε όλα σωστός και προβλεπόμενος όσο αφορά το ΦΕΚ , τραβά από το ΚΠΑ που ανήκεις και καντα όλα ταναπου μπας και έρθουν. Δοκιμασμένο! 😊 

Μεγαλύτεροι κηφήνες από τους υπαλλήλους του ΟΑΕΔ δεν υπάρχουν. Συγκεκριμένα κάνα δυο ψαρωμενα παιδάκια να τρέχουν για όλα, και οι υπόλοιποι μεσήλικες με έναν καφέ στο χέρι και χαλαρά. Δημόσια υπηρεσία που πρέπει ΧΘΕΣ να γίνει ψηφιακή στο 100%. Επίσης τα γραπτά μένουν. Οπότε ένα mail με όλα αυτά που γράφεις από πάνω καθώς και την παράκληση σου να προσέλθουν για έλεγχο προς το ΚΠΑ που ανήκεις, θα ήταν σωστή κίνηση. Καλό ξημέρωμα συναγωνιστή, και άλλη φορά να έρχεσαι πιο νωρίς στα φόρουμ να γράφεις όταν κάτι σε αφορά γιατί έτσι επιτυγχάνεται συσπείρωση και εν τέλει βοήθεια επί του αποτελέσματος. Όχι μόνο στα ζόρια..

Δεν γνωρίζω για την κατάσταση στο ΠΣΚΕ, επικοινωνώ με τον λογιστή μου για το οτιδήποτε γιατί υπάρχουν και πολλά που δεν καταλαβαίνω. Αλλά θα ήταν μία καλή κίνηση για την προσωπική μου ενημέρωση. 
Αίτημα για κατάθεση της 1ης δόσης έκανα στις 1/3/2022 και τελικά πέρασε ο έλεγχος την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς κάποιο πρόβλημα ευτυχώς. Τώρα κλασικά, θα παίρνω τηλ στον ΟΑΕΔ και δεν θα απαντάει κανείς. Κι αν απαντήσει δεν θα γνωρίζει κανείς τίποτα. 

Παιδιά δεν ξέρω, έχω φτάσει στο αμήν. Έχω ανοίξει απ' τον Οκτώβρη χρωστάω ό,τι μπορεί να χρωστάει μία επιχείρηση (πλην κάποιων ενοικίων στην αρχή που ήταν ό,τι είχε μείνει από άλλες δουλειές) και μέχρι στιγμής δεν έχω ανοίξει επίσημα γιατί δεν έχω χρήματα να δώσω για εργαλεία/υλικά κλπ που χρειάζομαι. Σήμερα σκέφτηκα να κάνω άλλη μία αναφορά στο συνήγορο του πολίτη μπας και... Αλλά εδώ δεν με ενημέρωσαν για την προηγούμενη αναφορά που είχα κάνει. Σκέφτομαι πως με ωθούν να γίνω ενοχλητική και δυστυχώς θα πρέπει να το κάνω. Καλή εβδομάδα και καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά!

• Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, iamN είπε

Δεν γνωρίζω για την κατάσταση στο ΠΣΚΕ, επικοινωνώ με τον λογιστή μου για το οτιδήποτε γιατί υπάρχουν και πολλά που δεν καταλαβαίνω. Αλλά θα ήταν μία καλή κίνηση για την προσωπική μου ενημέρωση. 
Αίτημα για κατάθεση της 1ης δόσης έκανα στις 1/3/2022 και τελικά πέρασε ο έλεγχος την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς κάποιο πρόβλημα ευτυχώς. Τώρα κλασικά, θα παίρνω τηλ στον ΟΑΕΔ και δεν θα απαντάει κανείς. Κι αν απαντήσει δεν θα γνωρίζει κανείς τίποτα. 

Παιδιά δεν ξέρω, έχω φτάσει στο αμήν. Έχω ανοίξει απ' τον Οκτώβρη χρωστάω ό,τι μπορεί να χρωστάει μία επιχείρηση (πλην κάποιων ενοικίων στην αρχή που ήταν ό,τι είχε μείνει από άλλες δουλειές) και μέχρι στιγμής δεν έχω ανοίξει επίσημα γιατί δεν έχω χρήματα να δώσω για εργαλεία/υλικά κλπ που χρειάζομαι. Σήμερα σκέφτηκα να κάνω άλλη μία αναφορά στο συνήγορο του πολίτη μπας και... Αλλά εδώ δεν με ενημέρωσαν για την προηγούμενη αναφορά που είχα κάνει. Σκέφτομαι πως με ωθούν να γίνω ενοχλητική και δυστυχώς θα πρέπει να το κάνω. Καλή εβδομάδα και καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά!

Aστα να πάνε σε καταλαβαίνω... ελπίζω να πληρωθούμε όσο γίνεται γρηγορότερα χωρίς αλλά εμπόδια,  αν έχει κάποιος κάτι νεότερο ας ενημερώσει 

• Like 2
Δημοσ.

Καλημερα σας αντιμετωπιζουμε ολοι το ιδιο θεμα αλλα με βαση λογικης αν 16/3/22 εγινε η τελευταια τροποποιητικη οπου ενταχθηκαν και αλλοι δικαιουχοι οι οποιοι ειχαν κοπει για χ  ψ λογους θα πρεπει να γινουν ελεγχοι και σε αυτους και μετα να δωσει τα λεφτα ο ΟΑΕΔ. Δεν γινεται να παει στον καθε εναν ξεχωριστα γιατι ολοι εχουμε διαφορετικες ημερομηνιες οπου πηραμε επιβεβαιωση για την πληρωμη. Στην διαυγεια θα φανει κατευθειαν οταν δοθει εντολη για πληρωμη. Υπομονη μονο καλη δυναμη σε ολους. 

https://diavgeia.gov.gr/f/oaed

• Like 1
Δημοσ.

Και αν βγάλουν και 4 τροποποιητική τι θα κάνουνε δηλαδή θα περιμένουμε ένα χρόνο να Πάρουμε την πρώτη δόση 

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση,  εσάς μετά τον επιτόπια έλεγχο.. σας ήρθε κάποιο εμαιλ από τον οαεδ;

Δημοσ.

Μακαρι να μην βγαλουν κι αλλη αλλα το προγραμμα λεει για 2900 ατομα και η τελευταια τροποποιητικη εχει 1500. Δεν ξερω αν εχει σημασια που το αναφερω αλλα πιστευω οτι γινεται και ως δικαιολογια για να μας πουν οτι για αυτο μας καθυστερουν.

Πριν απο λιγο βγηκε στην διαυγεια τα ποσα που θα διατεθουν ανα περιφερειες για τα προγραμματα ετος 2022 που θα τρεξουν. Με καθε επιφυλαξη αν υπαρχει καποιος που μπορει να μας κατατοπισει ειδικοτερα. Σας ανεβαζω το αρχειο σελιδα 5 πρωτο πρωτο...αν ειναι αυτο βεβαια.

6Ν5Δ4691Ω2-8ΥΕ.pdf

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mastoro είπε

Καλημερα σας αντιμετωπιζουμε ολοι το ιδιο θεμα αλλα με βαση λογικης αν 16/3/22 εγινε η τελευταια τροποποιητικη οπου ενταχθηκαν και αλλοι δικαιουχοι οι οποιοι ειχαν κοπει για χ  ψ λογους θα πρεπει να γινουν ελεγχοι και σε αυτους και μετα να δωσει τα λεφτα ο ΟΑΕΔ. Δεν γινεται να παει στον καθε εναν ξεχωριστα γιατι ολοι εχουμε διαφορετικες ημερομηνιες οπου πηραμε επιβεβαιωση για την πληρωμη. Στην διαυγεια θα φανει κατευθειαν οταν δοθει εντολη για πληρωμη. Υπομονη μονο καλη δυναμη σε ολους. 

https://diavgeia.gov.gr/f/oaed

1 ώρα πριν, Mastoro είπε

Μακαρι να μην βγαλουν κι αλλη αλλα το προγραμμα λεει για 2900 ατομα και η τελευταια τροποποιητικη εχει 1500. Δεν ξερω αν εχει σημασια που το αναφερω αλλα πιστευω οτι γινεται και ως δικαιολογια για να μας πουν οτι για αυτο μας καθυστερουν.

Πριν απο λιγο βγηκε στην διαυγεια τα ποσα που θα διατεθουν ανα περιφερειες για τα προγραμματα ετος 2022 που θα τρεξουν. Με καθε επιφυλαξη αν υπαρχει καποιος που μπορει να μας κατατοπισει ειδικοτερα. Σας ανεβαζω το αρχειο σελιδα 5 πρωτο πρωτο...αν ειναι αυτο βεβαια.

6Ν5Δ4691Ω2-8ΥΕ.pdf 194 kB · 1 download

Αυτό είναι για προγράμματα που πρόκειται να βγουν από εδώ και πέρα; 

Δημοσ.

Στο αρχειο λεει το ΔΣ αποφασισει ...την κατανομη των προυπολογισθεντων δαπανων...αρα για πληρωμες των προγραμματων πιστευω...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Mastoro είπε

Στο αρχειο λεει το ΔΣ αποφασισει ...την κατανομη των προυπολογισθεντων δαπανων...αρα για πληρωμες των προγραμματων πιστευω...

Παρόλα αυτά δεν γράφει εντολή πληρωμής όπως γραφει σε κάποια άλλα προγράμματα τι να πω δεν ξέρω μας έχουν τρελάνει.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, s98i είπε

Ρώτα για πιο σίγουρα, καλημέρα 

Καλησπέρα !! Του έστειλα και μου είπε πως μπορώ να το κάνω απλά εγώ πάω στο αίτημα καταβολής και μου γράφει δεν βρέθηκαν εγγραφές ! Ξέρεις που έχει οδηγίες για το αίτημα καταβολής ; Μήπως ακόμα εμένα δεν με αφήνει ;

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sofiasor είπε

Καλησπέρα !! Του έστειλα και μου είπε πως μπορώ να το κάνω απλά εγώ πάω στο αίτημα καταβολής και μου γράφει δεν βρέθηκαν εγγραφές ! Ξέρεις που έχει οδηγίες για το αίτημα καταβολής ; Μήπως ακόμα εμένα δεν με αφήνει ;

Δυστυχώς, όχι κορίτσι μου , εμένα μου το έκανε η λογιστρια. Μπορείς να ρωτήσεις κάποιο από τα παιδιά που το έχει κάνει μόνος του. Η ρωτα στο φβ πολλοί κάνουν ερωτήσεις εκεί και γενικά απαντάνε.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sofia95 είπε

Δυστυχώς, όχι κορίτσι μου , εμένα μου το έκανε η λογιστρια. Μπορείς να ρωτήσεις κάποιο από τα παιδιά που το έχει κάνει μόνος του. Η ρωτα στο φβ πολλοί κάνουν ερωτήσεις εκεί και γενικά απαντάνε.

Τελικά του έστειλα φωτό του κυρίου αυτού που λέγαμε τι μου βγάζει στην οθόνη , και μου είπε πως ακόμα δεν έχει ανοίξει η δικιά μου καρτέλα ! Άρα ακόμα θα περιμένω … 🙄 Τουλάχιστον τώρα ξέρω έστω ότι δεν μπορώ ! Θα πάρω αύριο και τον ΟΑΕΔ να μου πούνε γιατί εμένα αργεί τοοοοσο πια ! Ούτε το αίτημα δεν μπορώ να κάνω δηλαδή , να πω ότι περιμένω έστω τον έλεγχο !

Μόλις τώρα, Sofiasor είπε

Τελικά του έστειλα φωτό του κυρίου αυτού που λέγαμε τι μου βγάζει στην οθόνη , και μου είπε πως ακόμα δεν έχει ανοίξει η δικιά μου καρτέλα ! Άρα ακόμα θα περιμένω … 🙄 Τουλάχιστον τώρα ξέρω έστω ότι δεν μπορώ ! Θα πάρω αύριο και τον ΟΑΕΔ να μου πούνε γιατί εμένα αργεί τοοοοσο πια ! Ούτε το αίτημα δεν μπορώ να κάνω δηλαδή , να πω ότι περιμένω έστω τον έλεγχο !

Στο φβ έχει κάποια σελίδα παρόμοια με εδώ ;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Sofiasor είπε

Στο αίτημα καταβολής εσύ την κάνεις την εγγραφή. Αν σου άνοιξε το πεδίο πάτα νέα εγγραφή στα δεξιά 

Δημοσ.

Σήμερα με κάλεσαν από τον Συνήγορο του Πολίτη μιας και έχω κάνει ήδη δύο αναφορές. Μου είπαν πως μιας και δεν είναι προσωπικό το ζήτημα, αλλά συνολικό από τον φορέα του ΟΑΕΔ, δεν υπάρχει κάτι που μπορούν να κάνουν. Παρ όλα αυτά, μου ειπαν πως επικοινωνησαν με τον ΟΑΕΔ και η απαντηση του ηταν πως υπηρχε εσωτερικο προβλημα διαχειρησης. Τους ρωτησα αν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω για να πιεσω, αλλα μου ειπαν απλα να περιμενω, μιας και το προβλημα που ανεφεραν λυθηκε. Τι να πω παιδια, καλη μας υπομονη, καντε διαλογισμο ή ο,τι σας βοηθαει να αποφυγουμε τα ψυχοσωματικα. Ειπαμε κ εμεις να κανουμε μια δουλιτσα της προκοπης και καταστραφηκε ο κοσμος πια. Με συγχωρειτε για το χιουμορ, δεν ξερω πια πως να αντιδρασω. 

• Like 3
Δημοσ.

Από μας που έχουμε εγκεκριμένη τροποποιητική και περάσαμε και έλεγχο, έχει δηλώσει κανείς κάπου IBAN για την πληρωμή;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...