Sunlight-knight Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, alexiko είπε Προσωπικά με βρίσκεις σύμφωνο, απλά η κάθε επιχείρηση έχει τις ιδιαιτερότητες της και λαμβάνοντας υπόψιν ότι το πρόγραμμα δεν απευθυνόταν σε ανθρώπους με τσέπη βαθιά από πίσω, μας έχουν ζορίσει αρκετά. Ακριβώς αυτό! Εγώ πχ έχω ανοίξει ένα γραφείο με πάγια έξοδα 350€ τον μήνα. Ένας όμως που έχει εμπόρευμα κλπ κλπ; Εγώ πάντως το είπα και το ξαναλέω. Αν υπάρξει και άλλη καθυστέρηση πέραν του προβλεπόμενου (Μαξ τέλη Απρίλη) να αφήσουμε τα ψευδώνυμα και να βρεθούμε σε μια κοινή συνομιλία, να βάλουμε από 5€ ο καθένας και να βάλουμε μπροστά δικηγόρο ειδικό σε αυτά τα θέματα. Μη νομίζετε ότι είμαστε λίγοι. Εγώ από πίσω μου έχω σίγουρα αλλα 30 άτομα το λιγότερο, από την εταιρεία που με έχει αναλάβει. Δηλαδή την εκπόνηση του επιχειρηματικού πλάνου κλπ. Σκεφτείτε το πάντως. 2
s98i Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, alexiko είπε Προσωπικά με βρίσκεις σύμφωνο, απλά η κάθε επιχείρηση έχει τις ιδιαιτερότητες της και λαμβάνοντας υπόψιν ότι το πρόγραμμα δεν απευθυνόταν σε ανθρώπους με τσέπη βαθιά από πίσω, μας έχουν ζορίσει αρκετά. Γιατί ποιος έχει βαθιά τσέπη και παίρνει πρόγραμμα επιδότησης; Αν είχε κάποιος χρήματα δεν θα το χρειαζόταν.. 4 ώρες πριν, Sofiasor είπε Καλησπέρα !! Εγώ ακόμα ούτε στην3η τροποποιητική είμαι !! Περιμένω να δω ποτέ θα μπω στην λίστα ! Αγχώθηκα λίγο με τον εφκα γιατί οφείλω κάποιους μήνες ! Πρέπει λέτε να τα πληρώσω τώρα άμεσα πριν τον έλεγχο ; Απλά πλέον έχω στριμωχτεί παρά πολύ και το αφήνω να τα πλήρωνα όταν έμπαιναν τα χρήματα ! Αλλά είδα πάνω ένα παιδί λέει ότι το ζήτησαν ! Ούτε εγώ τα έχω πληρωμένα.. γιατί δεν βγαίνω.. τα άφησα να τα πληρώσω όλα μαζί.. εμένα στον έλεγχο δεν μου ζήτησαν κάτι τέτοιο νομίζω είναι αναλόγως τον τοπικό ΟΑΕΔ
alexiko Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, s98i είπε Γιατί ποιος έχει βαθιά τσέπη και παίρνει πρόγραμμα επιδότησης; Αν είχε κάποιος χρήματα δεν θα το χρειαζόταν.. Ούτε εγώ τα έχω πληρωμένα.. γιατί δεν βγαίνω.. τα άφησα να τα πληρώσω όλα μαζί.. εμένα στον έλεγχο δεν μου ζήτησαν κάτι τέτοιο νομίζω είναι αναλόγως τον τοπικό ΟΑΕΔ Γι αυτό λέω επειδή όλοι μας κάνουμε αμάν να ανταποκριθούμε κάθε μήνα άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο θα έπρεπε να σεβαστούν λίγο το χρονοδιάγραμμα που οι ίδιοι έφτιαξαν. Εγώ πάντως κόβω από αλλού και πληρώνω τον ΕΦΚΑ να είμαι εντάξει. Κοιμάμαι και λίγο πιο ήσυχος τα βράδια. 1 1
Βασίλης20 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, Sofiasor είπε Καλησπέρα !! Εγώ ακόμα ούτε στην3η τροποποιητική είμαι !! Περιμένω να δω ποτέ θα μπω στην λίστα ! Αγχώθηκα λίγο με τον εφκα γιατί οφείλω κάποιους μήνες ! Πρέπει λέτε να τα πληρώσω τώρα άμεσα πριν τον έλεγχο ; Απλά πλέον έχω στριμωχτεί παρά πολύ και το αφήνω να τα πλήρωνα όταν έμπαιναν τα χρήματα ! Αλλά είδα πάνω ένα παιδί λέει ότι το ζήτησαν ! Ούτε και εμένα μου ζήτησαν πληρωμές από τον εφκα στον έλεγχο. Μάλιστα ο εφκα δεν μου έστελνε τους λογαριασμούς τόσο καιρό γιατί ακόμα να με καταχωρήσουν και μου είπαν ότι θα μου στείλουν τον λογαριασμό αναδρομικά. Παρόλα αυτά μου ζήτησαν αρκετά έγγραφα τα οποία έχω είδη ανεβάσει στην πλατφόρμα πριν καιρό. Έναρξη, άδεια, λογαριασμό ΔΕΗ. Σε ερώτηση μου για το πότε θα πληρωθούμε μου είπαν πως αργούν αυτά και ότι δεν ξέρουν. 1
alexiko Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, Sunlight-knight είπε Ακριβώς αυτό! Εγώ πχ έχω ανοίξει ένα γραφείο με πάγια έξοδα 350€ τον μήνα. Ένας όμως που έχει εμπόρευμα κλπ κλπ; Εγώ πάντως το είπα και το ξαναλέω. Αν υπάρξει και άλλη καθυστέρηση πέραν του προβλεπόμενου (Μαξ τέλη Απρίλη) να αφήσουμε τα ψευδώνυμα και να βρεθούμε σε μια κοινή συνομιλία, να βάλουμε από 5€ ο καθένας και να βάλουμε μπροστά δικηγόρο ειδικό σε αυτά τα θέματα. Μη νομίζετε ότι είμαστε λίγοι. Εγώ από πίσω μου έχω σίγουρα αλλα 30 άτομα το λιγότερο, από την εταιρεία που με έχει αναλάβει. Δηλαδή την εκπόνηση του επιχειρηματικού πλάνου κλπ. Σκεφτείτε το πάντως. Και εγώ έχω χαμηλά πάγια ευτυχώς, δεν απλώθηκα ιδιαίτερα. Τι να πεις όπως στο εμπορικό μαγαζί που θέλει στοκ και μεγάλο χώρο, όπως ένα πολύ ωραίο μίνι μάρκετ που είδαμε λίγες σελίδες πίσω (δε θυμάμαι ποιος συμφορουμίτης το ανέβασε); Υποτίθεται θα έμπαινε χρήμα πριν τα Χριστούγεννα για να στοκάρει όποιος θέλει να δουλέψει. 1
Sofia95 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Έχω την εντύπωση πως όταν έρθει η ώρα να κάνουνε την δεύτερη αίτηση που για μένα είναι στις 10 Μαΐου φαντάζομαι πάνω κάτω και για εσάς το ίδιο θα πρέπει να ανεβάσουμε τα τιμολόγια και θα πρέπει να φαίνεται ότι δεν χρωστάμε στον εφκα. Νομίζω παιδιά πως ο εφκα είναι το σημαντικότερο. Πρόσεξε το 13 ώρες πριν, alexiko είπε Το καλό είναι ότι έχουμε το παρόν θέμα και ότι καινούριο προκύψει το μαθαίνουμε άμεσα και παίρνουμε όλοι τα μέτρα μας ή κάνουμε τις απαιτούμενες ενέργειες. 1 ώρα πριν, Βασίλης20 είπε Ούτε και εμένα μου ζήτησαν πληρωμές από τον εφκα στον έλεγχο. Μάλιστα ο εφκα δεν μου έστελνε τους λογαριασμούς τόσο καιρό γιατί ακόμα να με καταχωρήσουν και μου είπαν ότι θα μου στείλουν τον λογαριασμό αναδρομικά. Παρόλα αυτά μου ζήτησαν αρκετά έγγραφα τα οποία έχω είδη ανεβάσει στην πλατφόρμα πριν καιρό. Έναρξη, άδεια, λογαριασμό ΔΕΗ. Σε ερώτηση μου για το πότε θα πληρωθούμε μου είπαν πως αργούν αυτά και ότι δεν ξέρουν. 7 ώρες πριν, Sunlight-knight είπε Ακριβώς αυτό! Εγώ πχ έχω ανοίξει ένα γραφείο με πάγια έξοδα 350€ τον μήνα. Ένας όμως που έχει εμπόρευμα κλπ κλπ; Εγώ πάντως το είπα και το ξαναλέω. Αν υπάρξει και άλλη καθυστέρηση πέραν του προβλεπόμενου (Μαξ τέλη Απρίλη) να αφήσουμε τα ψευδώνυμα και να βρεθούμε σε μια κοινή συνομιλία, να βάλουμε από 5€ ο καθένας και να βάλουμε μπροστά δικηγόρο ειδικό σε αυτά τα θέματα. Μη νομίζετε ότι είμαστε λίγοι. Εγώ από πίσω μου έχω σίγουρα αλλα 30 άτομα το λιγότερο, από την εταιρεία που με έχει αναλάβει. Δηλαδή την εκπόνηση του επιχειρηματικού πλάνου κλπ. Σκεφτείτε το πάντως. Τα πάγια έξοδα μου είναι (νοικι, εφκα, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο) είναι 750 ευρώ δεν θα μιλήσω για εμπόρευμα. Και μέχρι στιγμής είμαι τυπική, δεν ξέρω όμως ακόμα θα αντέξω... σε λίγο θα αρχίσω να τους πληρώνω με τα ψυχοσωματικα μου από το άγχος. Το σκέφτηκα και εγώ για δικηγόρο αλλά δεν νομίζω ότι θα βγάλουμε άκρη κάποιο παράθυρο θα έχουν... άσε που όλα αυτά είναι χρονοβόρα. 2
s98i Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, alexiko είπε Γι αυτό λέω επειδή όλοι μας κάνουμε αμάν να ανταποκριθούμε κάθε μήνα άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο θα έπρεπε να σεβαστούν λίγο το χρονοδιάγραμμα που οι ίδιοι έφτιαξαν. Εγώ πάντως κόβω από αλλού και πληρώνω τον ΕΦΚΑ να είμαι εντάξει. Κοιμάμαι και λίγο πιο ήσυχος τα βράδια. δεν εβγαινα οικονομικα.. οποτε το αφησα.. και τωρα ειμαι και ανασφαλιστη 21 λεπτά πριν, Sofia95 είπε Έχω την εντύπωση πως όταν έρθει η ώρα να κάνουνε την δεύτερη αίτηση που για μένα είναι στις 10 Μαΐου φαντάζομαι πάνω κάτω και για εσάς το ίδιο θα πρέπει να ανεβάσουμε τα τιμολόγια και θα πρέπει να φαίνεται ότι δεν χρωστάμε στον εφκα. Νομίζω παιδιά πως ο εφκα είναι το σημαντικότερο. Πρόσεξε το Τα πάγια έξοδα μου είναι (νοικι, εφκα, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο) είναι 750 ευρώ δεν θα μιλήσω για εμπόρευμα. Και μέχρι στιγμής είμαι τυπική, δεν ξέρω όμως ακόμα θα αντέξω... σε λίγο θα αρχίσω να τους πληρώνω με τα ψυχοσωματικα μου από το άγχος. Το σκέφτηκα και εγώ για δικηγόρο αλλά δεν νομίζω ότι θα βγάλουμε άκρη κάποιο παράθυρο θα έχουν... άσε που όλα αυτά είναι χρονοβόρα. άστα να πάνε.. εγώ δεν μπόρεσα να είμαι τυπική το παλεύω όμως
Sunlight-knight Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, s98i είπε δεν εβγαινα οικονομικα.. οποτε το αφησα.. και τωρα ειμαι και ανασφαλιστη άστα να πάνε.. εγώ δεν μπόρεσα να είμαι τυπική το παλεύω όμως Κάνε υπομονή.. Προσπάθησε όσο μπορείς, όσο και όπου σε παίρνει να είσαι τυπική (δύσκολο γιατί ζούμε δύσκολες εποχές).. θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.. και εκεί είναι που νευριάζω πραγματικά. Έκανες το ξεκίνημά σου, όχι από μόνη σου. Κάποιος, κάποιο πρόγραμμα, κάτι σε έπεισε να το κάνεις και να μπεις σε αυτήν την διαδικασία. Και τώρα ανασφαλιστη γιατί "δεν βγαίνεις". Δυστυχώς δεν είναι θέμα δικό σου. Αν είχε ανταποκριθεί το πρόγραμμα στο χρονοδιάγραμμα του προφανώς και με αυτή την ενίσχυση των 4κ θα μιλούσαμε τώρα διαφορετικά. Κάνε υπομονή όμως. Ίσως είναι θέμα ημερών. Συνέχισε να το παλεύεις, κόψε λίγο από δω λίγο από εκεί όσο σε παίρνει και όλα θα πάνε καλά. Στο κάτω κάτω τους πολλούς τους μήνες και τα πρώτα βαριά στάδια τα φάγαμε τώρα.. 1
s98i Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Sunlight-knight είπε Κάνε υπομονή.. Προσπάθησε όσο μπορείς, όσο και όπου σε παίρνει να είσαι τυπική (δύσκολο γιατί ζούμε δύσκολες εποχές).. θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.. και εκεί είναι που νευριάζω πραγματικά. Έκανες το ξεκίνημά σου, όχι από μόνη σου. Κάποιος, κάποιο πρόγραμμα, κάτι σε έπεισε να το κάνεις και να μπεις σε αυτήν την διαδικασία. Και τώρα ανασφαλιστη γιατί "δεν βγαίνεις". Δυστυχώς δεν είναι θέμα δικό σου. Αν είχε ανταποκριθεί το πρόγραμμα στο χρονοδιάγραμμα του προφανώς και με αυτή την ενίσχυση των 4κ θα μιλούσαμε τώρα διαφορετικά. Κάνε υπομονή όμως. Ίσως είναι θέμα ημερών. Συνέχισε να το παλεύεις, κόψε λίγο από δω λίγο από εκεί όσο σε παίρνει και όλα θα πάνε καλά. Στο κάτω κάτω τους πολλούς τους μήνες και τα πρώτα βαριά στάδια τα φάγαμε τώρα.. ακριβώς αυτό.. τα πρώτα στάδια τα περάσαμε τώρα απλά επιβιώνουμε 1
fuzz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 αφου ειναι ΕΣΠΑ πιστευω τα χρηματα υπαρχουν αλλα βρισκονται σε καποιο ταμειο και καλυπτουν καποιο ελλειμα του δημοσιου. Εμεις πηραμε δυο δανεια να ανοιξουμε το μαγαζι απο τραπεζες (δεν υπηρχε αλλο κεφαλαιο) και περιμενουμε αυτα τα χρηματα να κανουμε κ αλλες αγορες(παντοπωλειο) αν καθυστερησουν κ αλλο μενουμε χωρις εμπορευμα χανουμε πελατεια ..........καΙ θα τους παρει κ θα τους σηκωσει (διαφυγόντα κερδη ). Τα δανεια οπως και οι αλλες υποχρεωσεις βεβαια "τρεχουν" 4
s98i Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, fuzz είπε αφου ειναι ΕΣΠΑ πιστευω τα χρηματα υπαρχουν αλλα βρισκονται σε καποιο ταμειο και καλυπτουν καποιο ελλειμα του δημοσιου. Εμεις πηραμε δυο δανεια να ανοιξουμε το μαγαζι απο τραπεζες (δεν υπηρχε αλλο κεφαλαιο) και περιμενουμε αυτα τα χρηματα να κανουμε κ αλλες αγορες(παντοπωλειο) αν καθυστερησουν κ αλλο μενουμε χωρις εμπορευμα χανουμε πελατεια ..........καΙ θα τους παρει κ θα τους σηκωσει (διαφυγόντα κερδη ). Τα δανεια οπως και οι αλλες υποχρεωσεις βεβαια "τρεχουν" Τρέχουν κανονικότητα
Sofiasor Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι εγώ δεν έχω κάνει το αίτημα καταβολής γιατί μου είχαν πει από τον ΟΑΕΔ ότι θα μου πουν αυτοί πουε να το κάνω ! Είμαι στην φάση που έχει εγκριθεί η τροποποιητική μ δήλωση στο ΠΣΚΕ ! Απλά δεν με εχουν αναφέρει ακόμα στην απόφαση ένταξης , μου είχαν πει ότι το αίτημα θα το κάνω οταν δω το όνομα μου στην τροποποιητική ! Ισχύει ; Η πρπει να κάνω το αίτημα καταβολής και ας μην το έχω δει ακόμα ; Οποίος ξέρει ας μου πει μην κάνω κανένα λάθος ! Αλλά νομίζω το λέει ξεκάθαρα ε; Ότι πρώτα πρέπει να μπω στην απόφαση ένταξης και μετά να το κάνω ! Συγνώμη που ρωτάω απλά φοβάμαι μην κάνω κάποιο λάθος γιατί τα κάνω μόνη μ ! Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από Sofiasor
s98i Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, εγώ είχα κάνει την αίτηση από την στιγμή που είδα στο σύστημα ότι εγκρίθηκα δεν περίμενα την τροποποιητική 1
Sofia95 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, Sofiasor είπε Να ρωτήσω κάτι εγώ δεν έχω κάνει το αίτημα καταβολής γιατί μου είχαν πει από τον ΟΑΕΔ ότι θα μου πουν αυτοί πουε να το κάνω ! Είμαι στην φάση που έχει εγκριθεί η τροποποιητική μ δήλωση στο ΠΣΚΕ ! Απλά δεν με εχουν αναφέρει ακόμα στην απόφαση ένταξης , μου είχαν πει ότι το αίτημα θα το κάνω οταν δω το όνομα μου στην τροποποιητική ! Ισχύει ; Η πρπει να κάνω το αίτημα καταβολής και ας μην το έχω δει ακόμα ; Οποίος ξέρει ας μου πει μην κάνω κανένα λάθος ! Αλλά νομίζω το λέει ξεκάθαρα ε; Ότι πρώτα πρέπει να μπω στην απόφαση ένταξης και μετά να το κάνω ! Συγνώμη που ρωτάω απλά φοβάμαι μην κάνω κάποιο λάθος γιατί τα κάνω μόνη μ ! Πάρε τηλέφωνο, ψάξτε μην το χάσεις.... είναι ένας κύριος στο φβ spyropoulos konstantinos αν του στείλεις ιδιωτικό μήνυμα απαντάει... ασχολείται με αυτά τα προγράμματα... σου απαντάει δωρεάν. Συμβουλέψου τον 1
Sofiasor Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Οκ θα του στείλω ευχαριστώ πολύ !!! Εσείς δηλαδή είπατε δεν περιμένατε ; Τι να πω να δω τι θα πει κ εκείνος και θα πάρω και ένα τηλέφωνο τον ΟΑΕΔ ! σας ευχαριστώ και πάλι , καλό βράδυ !! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα