s98i Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 έχει αλλάξει η κατάσταση μου από υποβεβλημενη σε έλεγχο εσάς;
georgexrisanthi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ έχω πάρει τελική εγγριση μου ήρθε και email με πήραν και τηλέφωνο από τον ΟΑΕΔ , στο email αναφέρει πως έχω 30 μέρες για να ζητήσω καταβολή της πρώτης οικονομικής ενίσχυσης. Ξέρει κάποιος αν πρέπει πρώτα να εμφανίσω έξοδα δηλαδή να ξοδέψω χρήματα; Ή μου τα δίνουν και μετά τα ξοδεύω ; Ευχαριστώ 1
s98i Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, georgexrisanthi είπε Εγώ έχω πάρει τελική εγγριση μου ήρθε και email με πήραν και τηλέφωνο από τον ΟΑΕΔ , στο email αναφέρει πως έχω 30 μέρες για να ζητήσω καταβολή της πρώτης οικονομικής ενίσχυσης. Ξέρει κάποιος αν πρέπει πρώτα να εμφανίσω έξοδα δηλαδή να ξοδέψω χρήματα; Ή μου τα δίνουν και μετά τα ξοδεύω ; Ευχαριστώ Εγώ δεν ξέρω
fuzz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Στις 19/2/2022 στις 10:11 ΜΜ, georgexrisanthi είπε Εγώ έχω πάρει τελική εγγριση μου ήρθε και email με πήραν και τηλέφωνο από τον ΟΑΕΔ , στο email αναφέρει πως έχω 30 μέρες για να ζητήσω καταβολή της πρώτης οικονομικής ενίσχυσης. Ξέρει κάποιος αν πρέπει πρώτα να εμφανίσω έξοδα δηλαδή να ξοδέψω χρήματα; Ή μου τα δίνουν και μετά τα ξοδεύω ; Ευχαριστώ ζητα εσυ τα χρηματα κ μετα αν θελουν κάτι θα στο ζητησουν αυτοι (μηπως ξερει κ κανενας μας πως θα γινει) , για έλεγχο δεν σου ειπαν τιποτα ? 2
Sofiasor Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Στις 18/2/2022 στις 4:27 ΜΜ, s98i είπε έχει αλλάξει η κατάσταση μου από υποβεβλημενη σε έλεγχο εσάς; Ναι , άλλαξε σήμερα σε εγκεκριμένη !! Άρα τώρα θα γίνει και η δίκη σου ! Έπισης βγήκαν και άλλες λίστες με ονόματα η οποίες λένε και ίδια ονόματα μέσα , δεν ξέρω , γράφει βέβαια και τροποποιητικές ότι είναι !! Απλά με αγχώνει γιατί πολλά άτομα δείχνει και είμαστε κι εμείς έξω ακόμα , δεν μπορείς να υπολογίσεις πόσοι είναι ! Στις 19/2/2022 στις 10:11 ΜΜ, georgexrisanthi είπε Εγώ έχω πάρει τελική εγγριση μου ήρθε και email με πήραν και τηλέφωνο από τον ΟΑΕΔ , στο email αναφέρει πως έχω 30 μέρες για να ζητήσω καταβολή της πρώτης οικονομικής ενίσχυσης. Ξέρει κάποιος αν πρέπει πρώτα να εμφανίσω έξοδα δηλαδή να ξοδέψω χρήματα; Ή μου τα δίνουν και μετά τα ξοδεύω ; Ευχαριστώ Αντικειμενικά κανείς δεν ξέρει! 1
s98i Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Sofiasor είπε Ναι , άλλαξε σήμερα σε εγκεκριμένη !! Άρα τώρα θα γίνει και η δίκη σου ! Έπισης βγήκαν και άλλες λίστες με ονόματα η οποίες λένε και ίδια ονόματα μέσα , δεν ξέρω , γράφει βέβαια και τροποποιητικές ότι είναι !! Απλά με αγχώνει γιατί πολλά άτομα δείχνει και είμαστε κι εμείς έξω ακόμα , δεν μπορείς να υπολογίσεις πόσοι είναι ! Αντικειμενικά κανείς δεν ξέρει! η τελευταία τροποποιητική φτάνει ως το νούμερο 1438.. μέχρι τα 2900 έχουμε ακόμα.. εμένα ακομα σε έλεγχω είναι
Helenaki93 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Στις 18/2/2022 στις 4:27 ΜΜ, s98i είπε έχει αλλάξει η κατάσταση μου από υποβεβλημενη σε έλεγχο εσάς; Και μένα γράφει διαθέσιμο για έλεγχο. Δλδ θα μας πάρουν τηλ για να έρθουν για έλεγχο;
s98i Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, Helenaki93 είπε Και μένα γράφει διαθέσιμο για έλεγχο. Δλδ θα μας πάρουν τηλ για να έρθουν για έλεγχο; Εμένα είναι ακόμα σε έλεγχο..
Sofiasor Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Έχουμε κάποιον που να έχουν πάει για έλεγχο στην έδρα τους να μας ενημερώσει τι θέλουν να δουν ; 1
s98i Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 19 ώρες πριν, Sofiasor είπε Έχουμε κάποιον που να έχουν πάει για έλεγχο στην έδρα τους να μας ενημερώσει τι θέλουν να δουν ; καλημέρα, αυτό σκεφτόμουν και εγώ να ρωτήσω.. Εμένα δεν άλλλαξε ακόμα η κατάσταση της.. Σε όποιον πάει ο έλεγχος πρώτος αν θέλει ας μας ενημερώσει
cgkakiou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Ήρθε έλεγχος χθες, δεν κοίταξε τίποτα διεξοδικά, τους ενδιέφεραν ουσιαστικά οι βασικές προυποθέσεις του προγράμματος, πρόσβαση αμέα, πινακίδα, αφίσα, Η/Υ, σφραγίδα κλπ. Η επίσκεψη κράτησε το πολύ 5 λεπτά. ΥΓ. Η έδρα είναι σε επαρχία. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από cgkakiou 2
s98i Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, cgkakiou είπε Καλημέρα, Ήρθε έλεγχος χθες, δεν κοίταξε τίποτα διεξοδικά, τους ενδιέφεραν ουσιαστικά οι βασικές προυποθέσεις του προγράμματος, πρόσβαση αμέα, πινακίδα, αφίσα, Η/Υ, σφραγίδα κλπ. Η επίσκεψη κράτησε το πολύ 5 λεπτά. ΥΓ. Η έδρα είναι σε επαρχία. μακάρι να είναι σε όλους έτσι.. κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο δεν ήθελαν έτσι? Εγώ έχω θέμα με την ράμπα για ΑΜΕΑ και το δήμο
alexiko Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 22 ώρες πριν, cgkakiou είπε Καλημέρα, Ήρθε έλεγχος χθες, δεν κοίταξε τίποτα διεξοδικά, τους ενδιέφεραν ουσιαστικά οι βασικές προυποθέσεις του προγράμματος, πρόσβαση αμέα, πινακίδα, αφίσα, Η/Υ, σφραγίδα κλπ. Η επίσκεψη κράτησε το πολύ 5 λεπτά. ΥΓ. Η έδρα είναι σε επαρχία. Αυτό με την πινακίδα του προγράμματος που το έγραφε στις προϋποθέσεις; Που βρίσκουμε το σχέδιο που θέλουν να το τυπώσουμε; 1
s98i Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 59 λεπτά πριν, alexiko είπε Αυτό με την πινακίδα του προγράμματος που το έγραφε στις προϋποθέσεις; Που βρίσκουμε το σχέδιο που θέλουν να το τυπώσουμε; μπορείς να μου θυμήσεις λίγο που αναφέρει τις προϋποθέσεις?
alexiko Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, s98i είπε μπορείς να μου θυμήσεις λίγο που αναφέρει τις προϋποθέσεις? Στην προκήρυξη του προγράμματος νομίζω αλλά όρκο δεν παίρνω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα