s98i Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 έχει βγάλει κανείς άκρη με την αίτηση για καταβολή της 1ης δόσης?
cliobaccarra Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, s98i είπε έχει βγάλει κανείς άκρη με την αίτηση για καταβολή της 1ης δόσης? οχι φιλε μου, ο δικος μου, μου ειπε οτι δεν εχει ανοιξει ακομα η πλατφορμα.
alexiko Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, cliobaccarra είπε οχι φιλε μου, ο δικος μου, μου ειπε οτι δεν εχει ανοιξει ακομα η πλατφορμα. εσείς που θέλετε να κάνετε άμεση την αίτηση για την πρώτη δόση είχατε κάνει έναρξη πριν την έγκριση, σωστά;
cliobaccarra Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, alexiko είπε εσείς που θέλετε να κάνετε άμεση την αίτηση για την πρώτη δόση είχατε κάνει έναρξη πριν την έγκριση, σωστά; Ναι καναμε την αιτηση, μετα αναρτησε τα αποτελεσματα το εσπα (οχι ο οαεδ), καναμε την εναρξη και πλεον τα εχει βγαλει και ο οαεδ τα αποτελεσματα. Μου ειπε πως περιμενει να ανοιξει η πλατφορμα να κανουμε αιτηση ωστε να παρουμε την πρωτη δοση.
alexiko Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, cliobaccarra είπε Ναι καναμε την αιτηση, μετα αναρτησε τα αποτελεσματα το εσπα (οχι ο οαεδ), καναμε την εναρξη και πλεον τα εχει βγαλει και ο οαεδ τα αποτελεσματα. Μου ειπε πως περιμενει να ανοιξει η πλατφορμα να κανουμε αιτηση ωστε να παρουμε την πρωτη δοση. Ναι ναι το θυμάμαι αυτό που λες. Ρωτάω γιατί εγώ αυτές τις μέρες θα κάνω έναρξη γιατί περιμένω να γίνει το μισθωτήριο του γραφείου. Θυμάμαι ότι αίτηση θα κάνει αυτός που το έχει αναλάβει 30 ημέρες μετά την έναρξη.
s98i Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, alexiko είπε εσείς που θέλετε να κάνετε άμεση την αίτηση για την πρώτη δόση είχατε κάνει έναρξη πριν την έγκριση, σωστά; Όχι εγώ έκανα έναρξη αφού εγκρίθηκα στο πρόγραμμα.. 1 ώρα πριν, alexiko είπε Ναι ναι το θυμάμαι αυτό που λες. Ρωτάω γιατί εγώ αυτές τις μέρες θα κάνω έναρξη γιατί περιμένω να γίνει το μισθωτήριο του γραφείου. Θυμάμαι ότι αίτηση θα κάνει αυτός που το έχει αναλάβει 30 ημέρες μετά την έναρξη. Για την αίτηση δεν έχουμε 30 μέρες από όταν ανακοινωθούν οι πίνακες;
alexiko Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, s98i είπε Όχι εγώ έκανα έναρξη αφού εγκρίθηκα στο πρόγραμμα.. Για την αίτηση δεν έχουμε 30 μέρες από όταν ανακοινωθούν οι πίνακες; 30 μέρες μετά την έναρξη επιτηδεύματος διάβασα εγώ. Αντίστοιχα η δεύτερη δόση θέλει αίτηση 6 μήνες μετά την έναρξη και η τελευταία 12 μήνες μετά την έναρξη
s98i Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, alexiko είπε 30 μέρες μετά την έναρξη επιτηδεύματος διάβασα εγώ. Αντίστοιχα η δεύτερη δόση θέλει αίτηση 6 μήνες μετά την έναρξη και η τελευταία 12 μήνες μετά την έναρξη Μου είχε κολλήσει ότι είναι από την ανακοίνωση γι'αυτό.. ξέρουμε πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα; 31 λεπτά πριν, s98i είπε Μου είχε κολλήσει ότι είναι από την ανακοίνωση γι'αυτό.. ξέρουμε πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα; Εντος 30 ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της απόφασης ενταξης λέει η προκήρυξη
alexiko Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, s98i είπε Μου είχε κολλήσει ότι είναι από την ανακοίνωση γι'αυτό.. ξέρουμε πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα; Ε θεωρώ ότι το αργότερο σε ένα μήνα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
s98i Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Ναι δηλαδή 17 ανακοινώθηκαν οι πίνακες μέχρι 17 Οκτωβρίου εχουμε έτσι;
alexiko Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, s98i είπε Ναι δηλαδή 17 ανακοινώθηκαν οι πίνακες μέχρι 17 Οκτωβρίου εχουμε έτσι; Δε το λέω εγγυημένα, καταλαβαίνεις. Βάση λογικής όμως ναι
s98i Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, alexiko είπε Δε το λέω εγγυημένα, καταλαβαίνεις. Βάση λογικής όμως ναι Όλοι βάση λογικής πάμε.. τροποποιητική πως κάνουμε μετά την έναρξη ξερεις;
alexiko Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, s98i είπε Όλοι βάση λογικής πάμε.. τροποποιητική πως κάνουμε μετά την έναρξη ξερεις; Νομίζω μέσα από την πλατφόρμα που έγινε η αίτηση. Δε ασχολούμαι καθόλου με αυτό το κομμάτι το έχει αναλάβει γνωστός μου επ αμοιβής και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
s98i Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, alexiko είπε Νομίζω μέσα από την πλατφόρμα που έγινε η αίτηση. Δε ασχολούμαι καθόλου με αυτό το κομμάτι το έχει αναλάβει γνωστός μου επ αμοιβής και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. την καλύτερη δουλειά κάνεις 1
alexiko Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, s98i είπε την καλύτερη δουλειά κάνεις Κοίταξε να δεις από το να αρρωστήσω μέχρι να βγάλω άκρη και με αμφίβολα αποτελέσματα, προτιμώ να πληρώσω κάποιον που είναι η δουλειά του και να ασχοληθώ με το αντικείμενο της επιχείρησης, που είναι αυτό που φέρνει και το εισόδημα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα