Pintsie Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα! Επαναφέρω το θέμα επειδή αναφέρθηκε ο Πύργος Πετρέζα. Θα μπορούσες να δώσεις πληροφορίες;
Dantε Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Pintsie είπε Καλησπέρα! Επαναφέρω το θέμα επειδή αναφέρθηκε ο Πύργος Πετρέζα. Θα μπορούσες να δώσεις πληροφορίες; Πολυ ωραιο ,αλλα αρκετα ακριβο. Μιλα μαζι τους για πληροφοριες, εχουν περασει και 2 χρονια απο τοτε που πηγα.
Pintsie Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Οταν σου λενε πχ 40€/ατομο, πληρωνεις και κατι για το χωρο ή ειναι φαγητο και χωρος μεσα σε αυτα τα λεφτα; εχω μπερδευτεί πολυ.
JakeKaufman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, Pintsie said: Οταν σου λενε πχ 40€/ατομο, πληρωνεις και κατι για το χωρο ή ειναι φαγητο και χωρος μεσα σε αυτα τα λεφτα; εχω μπερδευτεί πολυ. εξαρτάται από το venue. Σε καποιο απο αυτα που κοιτουσα ηταν 2000 ο χώρος και επιπλεον το μενου κατ' ατομο. σε καποια αλλα το υπολογιζαν μεσα στην τιμη (αλλα ειχε ελαχιστο αριθμο ατομων).
JailbrokenDiesel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 εξαιρετικα ακριβο σπορ πλεον ο γαμος. τα 25Κ τα πιανεις στο αψε-σβησε δε το καταλαβαινεις πως εγινε
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, JailbrokenDiesel said: εξαιρετικα ακριβο σπορ πλεον ο γαμος. τα 25Κ τα πιανεις στο αψε-σβησε δε το καταλαβαινεις πως εγινε Καθόλου ακριβό, αν γίνει σωστά και προγραμματισμένα. 1ος γάμος: τελετή στο δημαρχείο, σε κλειστό κύκλο, μετά ταβέρνα με 15 άτομα, κόστος περίπου 250 ευρώ. Μετά διάφορα τραπέζια στο σπίτι σε φίλους και γνωστούς, κόστος άγνωστο αλλά σίγουρα άλλα 350 ευρώ. 2ος γάμος: τελετή στο δημαρχείο, σε κλειστό κύκλο λόγω COVID-19, μετά ταβέρνα με περίπου 20 άτομα, κόστος περί τα 300 ευρώ (άτιμη προβατίνα!). Μετά πάρτυ σε μπαρ, κόστος περίπου 450 ευρώ. 2
JailbrokenDiesel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, paredwse είπε Καθόλου ακριβό, αν γίνει σωστά και προγραμματισμένα. 1ος γάμος: τελετή στο δημαρχείο, σε κλειστό κύκλο, μετά ταβέρνα με 15 άτομα, κόστος περίπου 250 ευρώ. Μετά διάφορα τραπέζια στο σπίτι σε φίλους και γνωστούς, κόστος άγνωστο αλλά σίγουρα άλλα 350 ευρώ. 2ος γάμος: τελετή στο δημαρχείο, σε κλειστό κύκλο λόγω COVID-19, μετά ταβέρνα με περίπου 20 άτομα, κόστος περί τα 300 ευρώ (άτιμη προβατίνα!). Μετά πάρτυ σε μπαρ, κόστος περίπου 450 ευρώ. ωραιος.. σε θεμα για κτημα κ γαμο μας λες για ταβερνες 3ος γαμος: συμφωνο συμβιωσης και μετα στα McDonalds 7 ατομα και 2 happy meal συνολο 59,99 συμγωνω μονο για το σωστά και προγραμματισμένα. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2023 από JailbrokenDiesel
Dark_Nightfall Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, paredwse είπε Καθόλου ακριβό, αν γίνει σωστά και προγραμματισμένα. 1ος γάμος: τελετή στο δημαρχείο, σε κλειστό κύκλο, μετά ταβέρνα με 15 άτομα, κόστος περίπου 250 ευρώ. Μετά διάφορα τραπέζια στο σπίτι σε φίλους και γνωστούς, κόστος άγνωστο αλλά σίγουρα άλλα 350 ευρώ. 2ος γάμος: τελετή στο δημαρχείο, σε κλειστό κύκλο λόγω COVID-19, μετά ταβέρνα με περίπου 20 άτομα, κόστος περί τα 300 ευρώ (άτιμη προβατίνα!). Μετά πάρτυ σε μπαρ, κόστος περίπου 450 ευρώ. Αν κάνεις μόνο την τελετή στο δημαρχείο χωρίς τα υπόλοιπα=κόστος 0. Αν το φτιάξουν στο μέλλον και μέσω gov ούτε τις βενζίνες για το δημαρχείο. 1
vamvakoolas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 προσωπικα το κειμενο του θεματος (κτημα/γαμος) το συνδεω με παλιες καλες εποχες τυπου 90s που πηγαινα ακομα και στο μπατζανακη της θειας μου καλεσμενος απλως και μονο για το χαβαλε/φαι. Ειχα δει απιστευτες σπαταλες και το χειροτερο ηταν το μετα που τα ζευγαρια μυζεριαζαν για καιρο. Θελει τρελο προγραμματισμο (εξελακι για το παραμικρο εξοδο) και αναζητηση κτηματος μονο απο καποιον που ειχε την εμπειρια (και ξερει κοστος/χρεωσεις/θετικα-αρνητικα σημειου)
haris_216 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 23 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε εξαιρετικα ακριβο σπορ πλεον ο γαμος. τα 25Κ τα πιανεις στο αψε-σβησε δε το καταλαβαινεις πως εγινε Είναι όσο ακριβό επιτρέψεις εσύ (και η καλή/καλός σου) επιτρέψετε να είναι. Προφανώς αν την έχετε δει "Δυναστεία" ή "Ντάλας" (για τους παλαιότερους) ή Καρντάσιαν (για πιο νέους) ναι, θα βγει ακριβό. Το γκαζόν, η πισίνα και τα λοιπά παρεμφερή στοιχίζουν. Αν είσαστε πιο down to earth τα πράγματα είναι πιο απλά. Σημ.1 Το αστείο είναι ότι ενώ ο ένας (άντε, να μην πω ο μόνος) λόγος που γίνονται οι φανφάρες είναι για να να "φανούμε", στην πράξη οι φάσεις με τα κτήματα είναι τόσο ίδιες που πραγματικά αν έχεις δει 1-2 γάμους τους έχει δει όλους (λόγω παλαιότερης ενασχόλησής μου με το χώρο, έχω δει αρκετούς) και σίγουρα δεν ξεχωρίζεις όσα πυροτεχνήματα να ανάψεις και πεταλούδες να αμολήσεις Σημ.2 Τις περισσότερες φορές το όλο concept εκπορεύεται από τη νύφη και είναι αρκετά "κλασσική" η εικόνα του γαμπρού που σκυλοβαριέται και καπνίζει, συμμετέχοντας σε λίγες φωτογραφίες, τη στιγμή που η νύφη έχει εξαντλήσει κάθε στήσιμο και φωτογραφική γωνία γύρω από την πισίνα, στο πλάϊ από το μεγάλο κιούπι με το τσίκας και σε όλες τις στάσεις πάνω στο πεζούλι.
JailbrokenDiesel Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, haris_216 είπε Είναι όσο ακριβό επιτρέψεις εσύ (και η καλή/καλός σου) επιτρέψετε να είναι. Προφανώς αν την έχετε δει "Δυναστεία" ή "Ντάλας" (για τους παλαιότερους) ή Καρντάσιαν (για πιο νέους) ναι, θα βγει ακριβό. Το γκαζόν, η πισίνα και τα λοιπά παρεμφερή στοιχίζουν. Αν είσαστε πιο down to earth τα πράγματα είναι πιο απλά. Σημ.1 Το αστείο είναι ότι ενώ ο ένας (άντε, να μην πω ο μόνος) λόγος που γίνονται οι φανφάρες είναι για να να "φανούμε", στην πράξη οι φάσεις με τα κτήματα είναι τόσο ίδιες που πραγματικά αν έχεις δει 1-2 γάμους τους έχει δει όλους (λόγω παλαιότερης ενασχόλησής μου με το χώρο, έχω δει αρκετούς) και σίγουρα δεν ξεχωρίζεις όσα πυροτεχνήματα να ανάψεις και πεταλούδες να αμολήσεις Σημ.2 Τις περισσότερες φορές το όλο concept εκπορεύεται από τη νύφη και είναι αρκετά "κλασσική" η εικόνα του γαμπρού που σκυλοβαριέται και καπνίζει, συμμετέχοντας σε λίγες φωτογραφίες, τη στιγμή που η νύφη έχει εξαντλήσει κάθε στήσιμο και φωτογραφική γωνία γύρω από την πισίνα, στο πλάϊ από το μεγάλο κιούπι με το τσίκας και σε όλες τις στάσεις πάνω στο πεζούλι. ε πορφανως μιλαμε για παρτυ με συνεργασια κ απο τις 2 μεριες. εμεις τουλαχιστον ετσι το βιωσαμε πλεον περαση εχουν και πιο ιδιαιτερα μερη, οπως καποιοι κηποι, μουσεια, κλπ παντως γενικως το κοστος εχει εκτοξευτει, και ακουμπας πολυ ευκολα αυτα τα νουμερα. (υποψιν με το 25Κ εννοω τα παντα ολα, απο κουστουμι/νυφικο μεχρι κ φωτογραφο, οχι μονο το κτημα)
NickTG Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 On 25/10/2023 at 19:38, paredwse said: Καθόλου ακριβό, αν γίνει σωστά και προγραμματισμένα. 1ος γάμος: τελετή στο δημαρχείο, σε κλειστό κύκλο, μετά ταβέρνα με 15 άτομα, κόστος περίπου 250 ευρώ. Μετά διάφορα τραπέζια στο σπίτι σε φίλους και γνωστούς, κόστος άγνωστο αλλά σίγουρα άλλα 350 ευρώ. 2ος γάμος: τελετή στο δημαρχείο, σε κλειστό κύκλο λόγω COVID-19, μετά ταβέρνα με περίπου 20 άτομα, κόστος περί τα 300 ευρώ (άτιμη προβατίνα!). Μετά πάρτυ σε μπαρ, κόστος περίπου 450 ευρώ. Φθηνά βγήκε. Εγώ για λιγότερα άτομα έδωσα 330€. Βέβαια τα 45€ ήταν η μοσχαρίσια που πήρα εγώ, but still.
The_Judas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Στις 23/10/2023 στις 2:40 ΜΜ, Pintsie είπε Οταν σου λενε πχ 40€/ατομο, πληρωνεις και κατι για το χωρο ή ειναι φαγητο και χωρος μεσα σε αυτα τα λεφτα; εχω μπερδευτεί πολυ. Κατά 99% είναι μέσα στην τιμή το φαγητό και ο χώρος. Πλέον το 40άρι περίπου είναι η χαμηλή τιμή... Πάρε καλύτερα προσφορές μέσω e-mail να σου στείλουν αναλυτικά τι ισχύει. Αν κλείσεις σε ξενοδοχείο συνήθως δίνουν δώρα και γαμήλια σουίτα μέσα στην τιμή. Συνήθως στέλνουν 3-4 επιλογές για μενού ή μπουφέ αναλόγως με τι ακριβώς χρειάζεσαι. Εγώ ετοίμασα ένα κειμενάκι και το έστειλα σε πάνω από 10 ξενοδοχεία/κτήματα κλπ για να μου στείλουν προσφορές.
mariosnik_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Στις 25/10/2023 στις 5:39 ΜΜ, JailbrokenDiesel είπε εξαιρετικα ακριβο σπορ πλεον ο γαμος. τα 25Κ τα πιανεις στο αψε-σβησε δε το καταλαβαινεις πως εγινε Ο γάμος μπορεί να είναι εξαιρετικά χαμηλός σε κόστος, είτε θρησκευτικός είτε πολιτικός, αρκει να το θέλει και να συμφωνήσει το ζευγάρι. Επειδή όμως στην Ελλάδα, έχεις γονείς, συγγενείς και πεθερικά να αποφασίζουν αυτοί για το τι θα κάνουν τα παιδιά τους στον γάμο τους και θέλουν γλέντια πανηγυρια γκλαμουριες και λοιπά καραγκιοζιλικια, κι αν τολμήσεις να πας κόντρα χαλάνε οι σχέσεις και γίνονται διενέξεις, τότε αυτά θα είναι τα αποτελέσματα.
Pintsie Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 17 ώρες πριν, The_Judas είπε Κατά 99% είναι μέσα στην τιμή το φαγητό και ο χώρος. Πλέον το 40άρι περίπου είναι η χαμηλή τιμή... Πάρε καλύτερα προσφορές μέσω e-mail να σου στείλουν αναλυτικά τι ισχύει. Αν κλείσεις σε ξενοδοχείο συνήθως δίνουν δώρα και γαμήλια σουίτα μέσα στην τιμή. Συνήθως στέλνουν 3-4 επιλογές για μενού ή μπουφέ αναλόγως με τι ακριβώς χρειάζεσαι. Εγώ ετοίμασα ένα κειμενάκι και το έστειλα σε πάνω από 10 ξενοδοχεία/κτήματα κλπ για να μου στείλουν προσφορές. Δεν έχω στείλει κάποιο mail από φόβο ότι θα μου που το κλασσικό "ελάτε από κοντά να σας πούμε τιμές". Επειδή είμαι -εντελώς- άσχετη είναι κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να γράψω και μπορεί να μην το έχω σκεφτεί; Οποιαδήποτε συμβουλή, θα είναι σωτήρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα