g_f Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Ρε παιδιά, ο @Dantε ρώτησε κάτι συγκεκριμένο. Ενήλικος είναι, είμαι σίγουρος ότι τα εχει ακούσει και τα έχει σκεφτεί τα περί οικονομικού. Θα είναι μια μέρα χαράς για αυτόν και μπορεί να την περάσει με όποιον τρόπο θέλει... ποιος ο λόγος να του σπάμε τα @ με τις απόψεις για τα χρήματα. Μπορείτε να τον πειράξετε, να του ευχηθείτε ή απλά να μην ασχοληθείτε. Ουτως ή άλλως γνώμη δεν θα του αλλάξετε. 1 1
bill_zaf Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, LiquidTroll είπε Του λέω μα καλα, δεν μπορούσες να κρατήσεις αυτά τα λεφτά να στήσεις το σπίτι σου, απο το να ταίσεις τον κάθε άσχετο? Ή πιστεύεις ότι θα κάνεις απόσβεση με τα μίξερ και τα σεντόνια που θα σου φέρουν? Δεν φερνει κανεις πια τετοια δωρα, ολοι φακελακι δινουν. Δεν εχω ακουσει παντως καποιον που να κανει εναν φυσιολογικο γαμο χωρις υπερβολες να εχει "μπει μεσα" . Στο δικο μου γαμο εβγαλα τα 2πλα απ οτι ξοδεψα 1 1
mp123 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Τι λέτε εδώ πως βγάζετε χρήματα από τον γάμο. Εγώ στον γάμο μου τίποτα δεν έβγαλα, μπήκα μέσα με τα μπουνιά κιόλας αλλά οκ ήταν ΠΑΣΟΚ εποχές λεφτά είχαμε. Το βάζο, ποτήρια, και τις φτηνό ηλεκτρικές συσκευές που μάζεψα ακόμα στο πατάρι είναι.
Dantε Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, bill_zaf είπε Δεν φερνει κανεις πια τετοια δωρα, ολοι φακελακι δινουν. Δεν εχω ακουσει παντως καποιον που να κανει εναν φυσιολογικο γαμο χωρις υπερβολες να εχει "μπει μεσα" . Στο δικο μου γαμο εβγαλα τα 2πλα απ οτι ξοδεψα Γερο ξεπλυμα δηλαδη ο γαμος.Τα δινεις και κοβεις και καμια αποδειξη και μετα τα πηρες πισω μαυρα ολα 🤣
vagos789 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 16 ώρες πριν, Dantε είπε Υποθετω παει για αλλη ημερομηνια. Κοιτα αν μπορειτε να μεινετε κατω απο το οριο των 200 (προφανως ακομα καλυτερα των 100) Η υποθεση με τον ιο κανεις δεν ξερει πως θα παει μεχρι του χρονου, αλλα σε ενα απαισιοδοξο σεναριο οπου ο ιος λογω μεταλλαξης θα νικαει εν πολλοις τα εμβολια (γινεται ηδη ως ενα βαθμο με το delta variant) δεν θα ειναι καλα τα πραγματα Υπο κανονικες συνθηκες δεν ερχεται το 20% των καλεσμενων ( και παραπανω), τωρα με αυτη την περιεργη κατασταση δεν ξερω πως θα πανε τα πραγματα
Dantε Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, vagos789 είπε Κοιτα αν μπορειτε να μεινετε κατω απο το οριο των 200 (προφανως ακομα καλυτερα των 100) Η υποθεση με τον ιο κανεις δεν ξερει πως θα παει μεχρι του χρονου, αλλα σε ενα απαισιοδοξο σεναριο οπου ο ιος λογω μεταλλαξης θα νικαει εν πολλοις τα εμβολια (γινεται ηδη ως ενα βαθμο με το delta variant) δεν θα ειναι καλα τα πραγματα Υπο κανονικες συνθηκες δεν ερχεται το 20% των καλεσμενων ( και παραπανω), τωρα με αυτη την περιεργη κατασταση δεν ξερω πως θα πανε τα πραγματα Λογικα οριακα θα ειμαστε στους 200.Οποτε αν βαλουμε μεσα και οσους δεν ερθουν,σιγουρα κατω απο 200.Οποτε και το κοστος δε θα ειναι τοσο μεγαλο,οσο φαινεται τωρα που παιρνουμε τη χειροτερη περιπτωση,μιας και ολοι υπολογιζουν 1 βδομαδα πριν το γαμο με τη τελικη λιστα,οπου προφανως παιρνεις τηλ εναν εναν τους καλεσμενους να επιβεβαιωσεις παρουσια.
AristidisZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Παιδιά οποιος ασχολείται επαγγελματικά με φωτογραφία ας μου στείλει ένα pm 4 λεπτά πριν, Dantε είπε μιας και ολοι υπολογιζουν 1 βδομαδα πριν το γαμο με τη τελικη λιστα,οπου προφανως παιρνεις τηλ εναν εναν τους καλεσμενους να επιβεβαιωσεις παρουσια. Και τελευταία μέρα ένα 10% δεν έρχεται Νομος
vagos789 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Καποιοι δεν θα απαντησουν σαφως,καποιοι θα πουν ναι με ενθουσιασμο αλλα δεν θα ερθουν. Εσυ θα πρεπει να τους εχεις συγκεκριμενη θεση στο τραπεζι και να πληρωσεις για αυτους 😬 Και ενα τελευταιο, πρεπει να υπαρχει πλανο βροχης,δηλαδη τι γινεται αν βρεχει, υπαρχει στεγαστρο (οπου θα μπουν ολοι χυμα και αρων-αρων) ο κοσμος τεινει να πιστευει οτι βρεχει μονο τον χειμωνα,και στατιστικα ισχυει αλλα μετα αναλαμβανει ο νομος του Μερφι.Παντρευτηκα 2 Ιουλιου υπο καταρρακτωδη βροχη.
Dantε Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, vagos789 είπε Καποιοι δεν θα απαντησουν σαφως,καποιοι θα πουν ναι με ενθουσιασμο αλλα δεν θα ερθουν. Εσυ θα πρεπει να τους εχεις συγκεκριμενη θεση στο τραπεζι και να πληρωσεις για αυτους 😬 Και ενα τελευταιο, πρεπει να υπαρχει πλανο βροχης,δηλαδη τι γινεται αν βρεχει, υπαρχει στεγαστρο (οπου θα μπουν ολοι χυμα και αρων-αρων) ο κοσμος τεινει να πιστευει οτι βρεχει μονο τον χειμωνα,και στατιστικα ισχυει αλλα μετα αναλαμβανει ο νομος του Μερφι.Παντρευτηκα 2 Ιουλιου υπο καταρρακτωδη βροχη. Το κοιταμε να εχει και ωραιο εσωτερικο χωρο,σα να σκοπευουμε να το κανουμε μεσα Για να ειμαστε προετοιμασμενοι για παν ενδεχομενο.Ειδαμε τι εγινε και τις τελευταιες 10 μερες.
billias7815 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Στις 7/6/2021 στις 1:31 ΜΜ, Dantε είπε Ψαχνω σιγα σιγα με τη μελλουσα συζυγο για κτήμα για το γαμο. Λεμε για του χρονου τον Ιουνιο κατα Σαββατο ημερα.Μιλαω για Αττικη και για περιπου 250 ατομα.Καλα πιο πολυ προς το 200 και κατω θα ερθουν αλλα αν σκασουν θεωρητικα ολοι θα ειναι 250. Δε θελουμε αιθουσα.Μπατζετ δεν εχουμε κατι στο μυαλο μας προς το παρον (ενταξει μη βγει 15000Ε μονο το κτημα). Ακουω τις συμβουλες καθως και σημειωσεις στο τι να κοιταξουμε στα κτηματα που θα παμε να δουμε. Επισης δεκτες και οι προτασεις σας σε κτηματα που εχετε παει ηδη να δει η εχετε επισκεφθει σε γαμους. Πιστευω πως λογο του κορονοιου θα γινει λιγο πανικος του χρονου οποτε και θελω να το τρεξω μεσα στον Ιουνιο το θεμα αυτο -μαζι με την εκκλησια-. Ευχαριστω! Eγω θα σου προτείνω να κοιτάξεις το Κελάρι παπαχρήστου στα Σπάτα.Είχα παντρευτεί εκεί το 2014 και είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος και απο το catering που είχαν και από τον DJ που συνεργάζονταν.Έχει πολύ ωραίο χώρο μέσα (πετρα -ξύλο) αλλά και ο εξωτερικός είναι πολύ όμορφος.Από τιμές τότε ήταν αρκετά λογικές.Περαιτέρω πληροφορίες αν θες με pm 1
bill_zaf Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 11 ώρες πριν, billias7815 είπε Eγω θα σου προτείνω να κοιτάξεις το Κελάρι παπαχρήστου στα Σπάτα.Είχα παντρευτεί εκεί το 2014 και είχα μείνει πολύ ικανοποιημένος και απο το catering που είχαν και από τον DJ που συνεργάζονταν.Έχει πολύ ωραίο χώρο μέσα (πετρα -ξύλο) αλλά και ο εξωτερικός είναι πολύ όμορφος.Από τιμές τότε ήταν αρκετά λογικές.Περαιτέρω πληροφορίες αν θες με pm Τον ειχα δει κ γω αυτον τον χωρο αλλα το μονο που με ξενισε ηταν οτι ο εσωτερικος χωρος εχει πολλες κολωνες με αποτελεσμα αναγκαστικα καποια τραπεζια να μην βλεπουν ανεμποδιστα, κατα τα αλλα ηταν ολα εξαιρετικα ,κ το φαγητο αλλα κ ο ιδιοκτητης σαν επαγγελματιας
billias7815 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Ισχύει αυτό που λές αλλά με σωστή τοποθέτηση των τραπεζιών μετριάζεται κάπως αυτό το θέμα.Εμένα πάντως η εμπειρία μου ηταν απ την αρχή μεχρι το τέλος θετική.
kostasbm Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2021 ένα σου λεω εκκλησία και κτήμα να είναι σε απόσταση βολής ...δε γίνεται να θέλει ο καλεσμενος(αν είναι και από επαρχία) να θέλει 1+ ώρα να φτάσει....έχω δει και χειροτερα 2+ απο ποια περιοχή είσαι???? έχω πάει σε γάμο πόρτο ράφτη στον αγ Νικόλαο και τραπέζι δίπλα ούτε αυτοκίνητα ούτε μηχανάκι ..με τα ποδια....σε άλλον κτήμα πριν το αεροδρόμιο(Μαρκόπουλο πρέπει να είναι) και η εκκλησία στο χιλιόμετρο.... το θεμα ειναι και τι γάμο θέλεις να κανείς,με ποσό κόσμο,τι φαγητό... αν είναι ζεστές μέρες Πάρνηθα ...θέλεις σακάκι το βράδυ καλό ψάξιμο και η ώρα η καλή 1
merkon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Επαναφερω το θεμα, τελικα τι εγινε, παντρευτηκε ο φιλος; Σε ποιο κτημα καταληξατε τελικα; Αν θα μπορουσες να μας δωσεις ενα update θα ηταν χρησιμο
Dantε Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Εγινε ο γαμος στο κτημα Λιακος που μου το ειχε προτεινει ενα συμφορουμιτης. Πολυ ικανοποιημενος δηλωνω απο το χωρο και το φαι και μου βγηκε και οικονομικα εκει που ηθελα. Θα ελεγα πως μισο κλικ κατω σε επιπεδο συνεργασιας ηταν οι ανθρωποι που συνεργαζοντουσαν για φωτισμο-μουσικη κτλ, αλλα και παλι ηταν καλο το αποτελεσμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα