Vlad27 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δεν έχω ιδέα από κτήματα για δεξιώσεις στην Αθήνα, αλλά με το καλό ο γάμος σας παιδιά!!!! 1 1
g_f Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 20 minutes ago, Dantε said: Παντως το περιεργο της υποθεσης εινα πως πιο πολυ ασχολουμαι εγω με τα θεματα του γαμου παρα η γυναικα Δεν έχει σημασία να ασχολείσαι...αλλά να φαίνεται οτι ασχολείσαι 😛....θα τα δείς αυτά με τον καιρό! 😅 Η ώρα η καλή! 3
jimis_vts Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 39 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Καλά, αυτα βαρεθήκαμε να τα ακούμε. Περίμενε και την αποψη/αντίδραση της γυναίκας η της/των οικογενειών σας αν μάθουν πως δεν θα γίνει γάμος υπερπαραγωγή και 300 άτομα. Δεν μου αρέσουν ούτε εμένα αυτά, όπως σε πολλους, αλλά μετά υποχωρούν όλοι και κάνουν το κλασσικό για να μην στεναχωρησουν τους δικούς τους και να μην ακούνε γκρίνιες. Αν μπορείτε να συμφωνήσετε και οι δύο και να μην επηρεαστείτε από άλλους είναι μεγάλη μαγκιά αλλά στο τέλος όλοι έτσι λένε και λίγοι το κάνουν. Εξαρτάται τις προτεραιότητες του καθενός. Αν το ζευγάρι θέλει να δώσει 15κ δικό του θέμα δεν διαφωνώ. Κι εγώ μπορεί να θέλω ελικόπτερο δεν το έχω όμως. Αν η γυναίκα πετάει στα σύννεφα καλό της δρόμο. Αν έχω 200κ στη άκρη δίνω και 15 για κτήμα κλαιν. Λες και δεν έχουμε πέσει σε τέτοιες με αυτά τα όνειρα. Στο 2021 ας προσγειωθούν. Εκτός αν είναι κόρη πλούσιου και χώνει το ταμείο από πίσω. Με βασικούς μισθούς αντε και λίγο καλύτερους αυτά ΔΕΝ γίνονται. Εκτός αν δεν έχεις άλλες ασχολίες στη ζωή σου.
PLACEBO_89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 21 ώρες πριν, snik είπε Έχω φωτογραφίσει σε αρκετά κτήματα, μερικά που ξεχωρίζουν στο μυαλό μου σε φυσιολογικό budget απο πλευράς φαγητού, χώρου και εξυπηρέτησης είναι τα 1) Κτήμα Γαία 2) Άλσος Νυμφών 3) Κτήμα Ερωφίλη 4) Οινότρια Γη 5) The residence (εάν είναι στο budget σου) Κάνεις πολύ καλά που το ψάχνεις απο νωρίς μιας και ήδη αρκετά ζευγάρια ψάχνονται για το 22 και ήδη μερικά απο αυτά έχουν κλείσει και το κτήμα αλλά και κάποιους απο τους επαγγελματίες τους (πχ έγώ ήδη έχω κάποιες ημερομηνίες κλεισμένες για το 22). Στο Γαια εχω παει και μου αρεσε αρκετα!
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 40 λεπτά πριν, jimis_vts είπε Εξαρτάται τις προτεραιότητες του καθενός. Αν το ζευγάρι θέλει να δώσει 15κ δικό του θέμα δεν διαφωνώ. Κι εγώ μπορεί να θέλω ελικόπτερο δεν το έχω όμως. Αν η γυναίκα πετάει στα σύννεφα καλό της δρόμο. Αν έχω 200κ στη άκρη δίνω και 15 για κτήμα κλαιν. Λες και δεν έχουμε πέσει σε τέτοιες με αυτά τα όνειρα. Στο 2021 ας προσγειωθούν. Εκτός αν είναι κόρη πλούσιου και χώνει το ταμείο από πίσω. Με βασικούς μισθούς αντε και λίγο καλύτερους αυτά ΔΕΝ γίνονται. Εκτός αν δεν έχεις άλλες ασχολίες στη ζωή σου. Συμφωνώ. Δεν ειναι το θέμα μόνο το οικονομικό και τα λεφτά αλλά αν σου αρέσει η όχι να καλέσεις πολλά άτομα, εμένα πχ δεν μου αρέσει. Ένα ζευγάρι στον κύκλο μου με χαμηλούς μισθούς είχαν καλέσει 300 και παραπάνω άτομα σε γλέντι και δεξίωση μετά τον γάμο τους. Τώρα τι έκαναν δεν ξέρω, είχανε παντρευτεί σε χωριο της επαρχίας, έβαλαν χρήματα και τα πεθερικά ενώ κάτι φαγητά που έπιαναν πολλά τραπέζια τα μαγείρεψαν οι γονείς και οι συγγενείς τους και τα έφεραν, μέρος που πήγανε δεν το ξέρω αλλά έδωσαν πολύ λίγα χρήματα, ίσως να μην ήταν κτήμα αλλά κάποιος δημόσιος χώρος στο χωριό η χωρος γνωστου τους. Από ότι καταλαβαίνω μπορείς να κάνεις και μεγάλους γάμους με κόσμο χωρίς πολλά λεφτά, υπό προϋποθέσεις.
papp0us Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, g_f είπε Δεν έχει σημασία να ασχολείσαι...αλλά να φαίνεται οτι ασχολείσαι 😛....θα τα δείς αυτά με τον καιρό! 😅 Η ώρα η καλή! Ειδική τεχνική που μαθαίνεις στο στρατο και πρέπει να έχεις τελειοποιήσει σου μέχρι το γάμο για να είσαι ασφαλής. Στα του θέματος έχω να πω οτι στην αθήνα τρώτε ξύλο, εμείς εδώ Κρήτη είμαστε πιο φτηνά. Να παντρεύεστε εδώ καλύτερα να φωνάζετε και εμας να τρώμε γαμοπίλαφο. Να ζήσετε πάνω από όλα. Για το άλλο δε μπορώ να βοηθήσω. /offtopic
Neratza713 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Κτήμα ίριδα στο Μαρκόπουλο. Εκανε ο αδερφός μου το γάμο του πριν 2 χρόνια. 31€ το κεφάλι ( με ακριβό μενού ), κήπο, εκκλησάκι στη γωνία, ωραίο χώρο. Το catering για μένα είναι πιο σημαντικό. Βρες καλό φαγητό γιατί ΑΥΤΌ ΜΈΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΙΤΣΑ. Ένα δεύτερο που έχω πάει είναι το chevalier. Αλλά για πιο ακριβά γούστα. Υ.Γ. Μαλδίβες πήγε ο αδερφός μου μήνα του μέλιτος. Δώρο γάμου από το αφεντικό του. 4.000€ αξέχαστες διακοπές. Συμφωνώ με τους προλαλησαντες...
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 34 λεπτά πριν, Neratza713 είπε Κτήμα ίριδα στο Μαρκόπουλο. Εκανε ο αδερφός μου το γάμο του πριν 2 χρόνια. 31€ το κεφάλι ( με ακριβό μενού ), κήπο, εκκλησάκι στη γωνία, ωραίο χώρο. Το catering για μένα είναι πιο σημαντικό. Βρες καλό φαγητό γιατί ΑΥΤΌ ΜΈΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΙΤΣΑ. Ένα δεύτερο που έχω πάει είναι το chevalier. Αλλά για πιο ακριβά γούστα. Υ.Γ. Μαλδίβες πήγε ο αδερφός μου μήνα του μέλιτος. Δώρο γάμου από το αφεντικό του. 4.000€ αξέχαστες διακοπές. Συμφωνώ με τους προλαλησαντες... Εργοδότης έκανε δωρο γάμου 4 χιλιάρικα σε εργαζόμενο; Τυχερός ο αδερφός σου, και να έχει πάντα αυτές τις καλές σχέσεις με τον εργοδότη του, να μην του κάνει καμία μ.. Θα το ξέρει κι ο ίδιος.
bill_zaf Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Στις 8/6/2021 στις 5:10 ΜΜ, Neratza713 είπε Υ.Γ. Μαλδίβες πήγε ο αδερφός μου μήνα του μέλιτος. Δώρο γάμου από το αφεντικό του. 4.000€ αξέχαστες διακοπές. Συμφωνώ με τους προλαλησαντες... Για μαλδιβες ελεγα κ γω αλλα προτιμησα κατι που ηταν ονειρο απο μικρος...Σευχελλες. 7 μερες πραλέν (praslin) κ αλλες 7 λα ντιγκ (la digue) . Οτι κ να λεμε παιδια ειναι παραδεισος επι της γης.η φωτο ειναι απ το κινητο μου 4
Dantε Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Εχουμε παει και εχουμε δει τις τελευταιες 2 βδομαδες γυρω στα 10 κτηματα προς τα ανατολικα. Γενικα απο οτι εχω καταλαβει οι τιμες εχουν ανεβει σε σχεση με πριν 3-4 χρονια.Κυριως η ενοικιαση του χωρου. Τωρα λογο Covid-19 και να θελουν να βγαλουν τα σπασμενη η κατι αλλο ,δε ξερω... Σε γενικες γραμμες δινουν 40-60 το ατομο χωρις φπα εννοειται. Κατι που εντοπισα να κανουν ειναι πως δινουν τιμη ανα ατομο με το νοικι του χωρου μεσα υπολογισμενο για ενα αριθμο ατομων(το miminum που σου λενε).Και αν φερεις παραπανω ατομα προφανως και τη διαφορα τη τσεπωνουν... Σου λενε για παραδειγμα, μινιμουμ 200 ατομα ,50 ευρω το ατομο ολα μεσα και αν ρωτησεις χωριστα ειναι το κτημα 5000 συν 25Ε το ατομο για φαγητο.Αν δωσεις 50/ατομο για 250 ατομα,πας 12500 ευρω.Αν ομως τα υπολογισεις ξεχωριστα,δηλαδη 5000 το κτημα συν 25Χ250 τοτε βγαινει συνολο 11250 ευρω...Για αυτο και ενω απο οτι καταλαβα αρκετοι παλια διναν μονο το κτημα και εφερνες οτι catering ηθελες,πλεον ολοι συνεργαζονται με δικα τους και εχουν τιμη ανα ατομο ολα μεσα. Σε ενα κτημα αρνουνταν να μας δωσουν ξεχωριστα τιμη κτηματος και catering προφανως για αυτο το λογο(με τα πολλα ειπε ποσα θελει για το κτημα,αλλα ελεγε οτι δε τα υπολογιζουν ετσι).Ενω αλλο κτημα δε μας εκλεινε δοκιμη του φαγητου,εαν πρωτα δε πληρωσουμε να κλεισουμε το κτημα 🤨 Προφανως οι συγκεκριμενοι φαγανε Χ και κριμα γιατι μου αρεσαν και τα δυο σαν εναλλακτικες κυριως ,καθως εχουμε καταληξει σε ενα που αρεσει και σε μενα και στη γυναικα και αν ολα πανε καλα και με τη δοκιμη θα το κλεισουμε. Ονοματα προς το παρον δε γραφω,αφου κλεισουμε θα σας αναφερω τι και πως.
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Στις 7/6/2021 στις 1:31 ΜΜ, Dantε είπε Ψαχνω σιγα σιγα με τη μελλουσα συζυγο για κτήμα για το γαμο. Λεμε για του χρονου τον Ιουνιο κατα Σαββατο ημερα.Μιλαω για Αττικη και για περιπου 250 ατομα.Καλα πιο πολυ προς το 200 και κατω θα ερθουν αλλα αν σκασουν θεωρητικα ολοι θα ειναι 250. Δε θελουμε αιθουσα.Μπατζετ δεν εχουμε κατι στο μυαλο μας προς το παρον (ενταξει μη βγει 15000Ε μονο το κτημα). Ακουω τις συμβουλες καθως και σημειωσεις στο τι να κοιταξουμε στα κτηματα που θα παμε να δουμε. Επισης δεκτες και οι προτασεις σας σε κτηματα που εχετε παει ηδη να δει η εχετε επισκεφθει σε γαμους. Πιστευω πως λογο του κορονοιου θα γινει λιγο πανικος του χρονου οποτε και θελω να το τρεξω μεσα στον Ιουνιο το θεμα αυτο -μαζι με την εκκλησια-. Ευχαριστω! αμα ψαχνεις για φωτογραφο πες μου
Dantε Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε αμα ψαχνεις για φωτογραφο πες μου Εχω ηδη φιλαρακι (μελος εδω,θα τον ξερεις) που θα τη κανει τη δουλεια Αλλιως θα σε ειχα στα υποψη.
vagos789 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Τι γινεται αν υπαρξει lockdown; Η προκαταβολη οκ φανταζομαι παρακρατειται επ αοριστον
Dantε Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, vagos789 είπε Τι γινεται αν υπαρξει lockdown; Η προκαταβολη οκ φανταζομαι παρακρατειται επ αοριστον Υποθετω παει για αλλη ημερομηνια.
LiquidTroll Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Προχτές κορόιδευα έναν φίλο μου που για 100 άτομα θα σκάσει 7.500 στο κτήμα (στο οποίο γίνεται ο γάμος στο παρεκλήσι και η δεξίωση δίπλα στην αίθουσα). Συνολικά με φωτογράφους, νυφικά κλπ μια 10αρού. Του λέω μα καλα, δεν μπορούσες να κρατήσεις αυτά τα λεφτά να στήσεις το σπίτι σου, απο το να ταίσεις τον κάθε άσχετο? Ή πιστεύεις ότι θα κάνεις απόσβεση με τα μίξερ και τα σεντόνια που θα σου φέρουν? Η απάντηση ήταν απογοητευτική(για αυτόν), ότι επιμένουν οι γονείς της κοπέλας, θέλουν γάμο φαντεζί για την κόρη τους. Δεν το σχολίασα πόσο ψωνίστικο είναι όλο αυτό ......αστο μην μιλησω καλυτερα. Εδώ θα βρεις ότι ζητάς https://www.gamosguide.eu/ktimata-dexioseon-gamou.php και εδώ https://www.etoimazogamo.gr/tags/ktimata-gamoy-koropi 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα