Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμείς το αποφασίσαμε, μόνο κοντινοί συγγενείς και οι καλοί μας φίλοι... Ούτε 60 άτομα...

Μετά το γάμο σε ταβέρνα, καλοκαίρι θα είναι οπότε...

Από 350-400 άτομα που μετρούσαμε βάλαμε ψαλίδι... Κι από Αθήνα στο παραθαλάσσιο χωριό της γυναίκας μου...

Επεξ/σία από filarhos
  • Like 7
Δημοσ.

Καλημερα.

Ειδα αναφερθηκατε σε μπατζετ ,χωρις ουσιαστικα να εχω ορισει.Το μονο που ειπα,ειναι να μη παει κανα 15000 που για 200 ατομα βγαινει 75Ε το κεφαλι.Που νομιζω πως ειναι αρκετο.

Τοσο δηλαδη μου ειπαν σε Οριζοντες και στο Golf Club στη Γλυφαδα που θεωρουνται απο τα τοπ πιστευω.

Απο ατομα,τα 200 οταν εχεις μεγαλο σοι,δυστυχως μαζευονται ευκολα.

4 αδελφια η μανα μου ,4 ο πατερας μου και αλλα τοσο απο τη πλευρα της κοπελας(και ο πατερας και η μανα της) συν οτι ειναι αλλα τοσα αδελφια αυτη και αλλα τοσα εγω.Τσακα τσακα μια 50αρια μονο απο συγγενεις πρωτου βαθμου.Δηλαδη και σε αυστηρο οικογενειακο περιβαλλον να το καναμε ,μια 100αρα θα ημασταν χαλαρα.

Βαλε φιλους,κανα συναδελφο ε και θελει και η μανα φιλους της που τη καλεσαν αντιστοιχα σε γαμους τα παιδια τους (της την ειπα,γιατι τους ξερω,αλλα δεν ειναι οτι τους βλεπω και καθε λιγο) και μια χαρα μαζευονται.

Ενταξει προφανως θα μπορουσαμε να ημασταν πατερας μανα κουμπαρος κολλητοι και τελος,αλλα δε βλεπω λογο να γινει ετσι.Συμμεριζομαι παντως οσους θελουν τοσο περιορισμενο γαμο.Εξισου μπορω να καταλαβω και αυτους που κανουν υπερπαραγωγες,καθως και εγω ειχα και αλλα ατομα που ηθελα να φωναξω,αλλα δε το εκανα για να μη μαζευτει πληθος.

Χθες πηγαμε στο πρωτο κτημα,το Πυργος Πετρεζα και μας φανηκε αρκετα καλο και περιμενουμε προσφορα.Οπως και περιμενουμε και απο αρκετα αλλα πριν παμε να τα δουμε...

Γενικα μια πρωτη εικονα στο που θελω να κινηθουμε ειναι γυρω στα 40-50/ατομο και δε ζηταμε και αντιστοιχα τρελα πραγματα η υπερβολες στο φαγητο.

Δημοσ.

Καταρχήν να ζήσετε και όλα τα καλά. 

Υπάρχουν πάρα πολλά κτήματα το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις είναι που θα γίνει το μυστήριο ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι καλεσμένοι (δεν μπορείς να κανεις το μυστήριο στο καβούρι και το γλέντι στη Βαρυμπόμπη) και να πάτε με 3 ώρες καθυστέρηση μέχρι να τελειώσει η φωτογράφιση. Να θυμάσαι  ότι ο Ιούνιος μπορεί να είναι λίγο ασταθής στον καιρό όποτε να υπάρχει μέριμνα σε περίπτωση βροχης η εσωτερική αίθουσα να χωράει ολους τους καλεσμενους που έχεις υπολογίσει για εξωτερικό χώρο. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Morosana είπε

Καταρχήν να ζήσετε και όλα τα καλά. 

Υπάρχουν πάρα πολλά κτήματα το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις είναι που θα γίνει το μυστήριο ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι καλεσμένοι (δεν μπορείς να κανεις το μυστήριο στο καβούρι και το γλέντι στη Βαρυμπόμπη) και να πάτε με 3 ώρες καθυστέρηση μέχρι να τελειώσει η φωτογράφιση. Να θυμάσαι  ότι ο Ιούνιος μπορεί να είναι λίγο ασταθής στον καιρό όποτε να υπάρχει μέριμνα σε περίπτωση βροχης η εσωτερική αίθουσα να χωράει ολους τους καλεσμενους που έχεις υπολογίσει για εξωτερικό χώρο. 

Να πω την αληθεια πως κοιταζω κυριως προς Κορωπι για κτηματα καθως και η εκκλησια θα ειναι προς εκεινη τη μερια της Αθηνας για να μην ειναι μεγαλη η αποσταση.

Στο χθεσινο που πηγαμε,ειναι 10-15 λεπτα απο τις εκκλησιες που εχουμε υποψη μας.Και εχει και αιθουσα ,ωστε αν οι προβλεψεις για το καιρο ειναι κακες,να γινει μεσα η διαδικασια.Προς κατι τετοιο δηλαδη θα προσανατολιστουμε...

• Like 4
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Dantε είπε

Να πω την αληθεια πως κοιταζω κυριως προς Κορωπι για κτηματα καθως και η εκκλησια θα ειναι προς εκεινη τη μερια της Αθηνας για να μην ειναι μεγαλη η αποσταση.

Στο χθεσινο που πηγαμε,ειναι 10-15 λεπτα απο τις εκκλησιες που εχουμε υποψη μας.Και εχει και αιθουσα ,ωστε αν οι προβλεψεις για το καιρο ειναι κακες,να γινει μεσα η διαδικασια.Προς κατι τετοιο δηλαδη θα προσανατολιστουμε...

Να μην θες 2 ώρες από την εκκλησία στο κτήμα, καλύτερα έτσι!

η ώρα η καλή!!! Να στε τρισευτυχισμένοι!!

• Thanks 1
Δημοσ.

Προσωπικα θεωρω απιστευτα βολικο μεσα στο κτημα να εχει και εκκλησακι ωστε να μην ταλαιπωρηθει κανεις.

Απο εκει και περα υπαρχουν απειρα που μπορεις να βρεις και φυσικα αναλογα την μερα αυξανεται η μειωνεται και το κοστος. Καποιοι διαλεγουν παρασκευη η και κυριακη, βεβαια δεν συμφωνω  για αλλη μερα εκτος σαββατου αλλα κουμαντο στην τσεπη κανει μονο το ζευγαρι.

Δημοσ.

Εμείς πάντως κάναμε τον γάμο μας στο κτήμα Αριάδνη, νομίζω 45 ευρώ το άτομο βγήκε.

Ωραίος χώρος, αλλά το καλύτερο που είχε πραγματικά ήταν το φαγητό. Δεν έχω φάει πιο ωραίο φαγητό σε γάμο (έχω πάει σε άλλους 2 γάμους στο συγκεκριμένο κτήμα και κάθε φορά ήταν το ίδιο νόστιμο).

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Προσωπικα θεωρω απιστευτα βολικο μεσα στο κτημα να εχει και εκκλησακι ωστε να μην ταλαιπωρηθει κανεις.

Απο εκει και περα υπαρχουν απειρα που μπορεις να βρεις και φυσικα αναλογα την μερα αυξανεται η μειωνεται και το κοστος. Καποιοι διαλεγουν παρασκευη η και κυριακη, βεβαια δεν συμφωνω  για αλλη μερα εκτος σαββατου αλλα κουμαντο στην τσεπη κανει μονο το ζευγαρι.

Το θεμα ειναι πως στο εκκλησακι χανεται λιγο και το νοημα απο το μυστηριο αυτο καθεαυτο...

Για αλλη μερα δυστυχως δυσκολο,καθως θα ερθουν ατομα απο επαρχια και θελουν το χρονο τους για να ερθουν-φυγουν κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, jimis_vts είπε

Καλύτερα να τα πάρω να τα φάω στα μπουζούκια (που δεν πάω) . Κτήματα και μαλακιες. 

Καλά, αυτα βαρεθήκαμε να τα ακούμε. Περίμενε και την αποψη/αντίδραση της γυναίκας η της/των οικογενειών σας αν μάθουν πως δεν θα γίνει γάμος υπερπαραγωγή και 300 άτομα. Δεν μου αρέσουν ούτε εμένα αυτά, όπως σε πολλους, αλλά μετά υποχωρούν όλοι και κάνουν το κλασσικό για να μην στεναχωρησουν τους δικούς τους και να μην ακούνε γκρίνιες. Αν μπορείτε να συμφωνήσετε και οι δύο και να μην επηρεαστείτε από άλλους είναι μεγάλη μαγκιά αλλά στο τέλος όλοι έτσι λένε και λίγοι το κάνουν. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 1
Δημοσ.

Το γεγονος απλα να εχει ο καθενας τα γουστα του δε παιζει ε?

Αλλος θελει να τα φαει στα μπουζουκια,αλλος στις Μαλβιδες,αλλος να κανει γαμο με 50 ατομα,αλλος με 550 και αλλος κατι ενδιαμεσο.

Το τι προτιμα να κανει ο καθενας,ποσως με ενδιαφερει.Και δε με αναγκαζει και κανενας κιολας να κανω κατι που δε θελω.Αν ηθελα,θα ειχα παει να παντρευτω σε κανα ξωκκλησι ηδη με 10 ατομα.Αλλα δε θελω.Η μονη υποχωρηση που εκανα προσωπικα, ειναι που δεχθηκα καμια 10αρια ατομα καλεσμενους απο τον κυκλο των γονιων μου.Τιποτα παραπανω.

Φαινεται σε καποιους τσαμπα εξοδο?Οσο ειναι αυτο τσαμπα εξοδο,αλλο τοσο ειναι μια 3080 που πλεον κανει 2000Ε,ενα αυτοκινητο των 20000Ε  και ολες αυτες οι πολυτελειες που εχουμε στη ζωη μας.Οποτε το που θελει να διαθεσει ο καθενας τα χρηματα του ειναι δικη του ιστορια.

ΥΓ.Δε παει προς το @Basilhs23___ αλλα γενικα για οσους πεταγονται και λενε να τα φαμε αλλου...

• Like 9
Δημοσ.
14 hours ago, Basilhs23___ said:

Δεν συμφωνω και τόσο στην τελευταία αποψη.

Ελπίζω να φαίνεται πως το έχω γράψει ειρωνικά. 

Δημοσ.

Αν θες πήγαινε και στο varibobi club να ρωτήσεις,παντρεύτηκε μια φίλη μου εκεί, και πραγματικά ήταν πολύ ωραία.

Δημοσ.

Παντως το περιεργο της υποθεσης εινα πως πιο πολυ ασχολουμαι εγω με τα θεματα του γαμου παρα η γυναικα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...