Dantε Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Ψαχνω σιγα σιγα με τη μελλουσα συζυγο για κτήμα για το γαμο. Λεμε για του χρονου τον Ιουνιο κατα Σαββατο ημερα.Μιλαω για Αττικη και για περιπου 250 ατομα.Καλα πιο πολυ προς το 200 και κατω θα ερθουν αλλα αν σκασουν θεωρητικα ολοι θα ειναι 250. Δε θελουμε αιθουσα.Μπατζετ δεν εχουμε κατι στο μυαλο μας προς το παρον (ενταξει μη βγει 15000Ε μονο το κτημα). Ακουω τις συμβουλες καθως και σημειωσεις στο τι να κοιταξουμε στα κτηματα που θα παμε να δουμε. Επισης δεκτες και οι προτασεις σας σε κτηματα που εχετε παει ηδη να δει η εχετε επισκεφθει σε γαμους. Πιστευω πως λογο του κορονοιου θα γινει λιγο πανικος του χρονου οποτε και θελω να το τρεξω μεσα στον Ιουνιο το θεμα αυτο -μαζι με την εκκλησια-. Ευχαριστω! 1 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Σαν καλεσμένος είχα παει στον πολυχώρο Ευπολις στην παιανία πριν μερικα χρόνια. και ήταν πραγματικά ωραία. Το μόνο κτήμα που μου έμεινε από όσους γάμους έχω πάει. 2
greekfragma Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Άσε το κτήμα και πάρτης και εκείνης ένα ίδιο μεκανάκι και με τα ρέστα πάτε και μια Ιταλία για MotoGP ❤️🤪 1 1
Dantε Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Σαν καλεσμένος είχα παει στον πολυχώρο Ευπολις στην παιανία πριν μερικα χρόνια. και ήταν πραγματικά ωραία. Το μόνο κτήμα που μου έμεινε από όσους γάμους έχω πάει. Ωραιο φαινεται,επικοινωνησα για να μου δωσουν προσφορα και να παω να το δω. 17 λεπτά πριν, greekfragma είπε Άσε το κτήμα και πάρτης και εκείνης ένα ίδιο μεκανάκι και με τα ρέστα πάτε και μια Ιταλία για MotoGP ❤️🤪 Εσενα να ξερεις δε θα σε καλεσω.Η αν σε καλεσω θα σε εχω ως ατραξιον στο κηπο να κανεις Mining. 1
greekfragma Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Εσενα να ξερεις δε θα σε καλεσω.Η αν σε καλεσω θα σε εχω ως ατραξιον στο κηπο να κανεις Mining. 1
snik Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Έχω φωτογραφίσει σε αρκετά κτήματα, μερικά που ξεχωρίζουν στο μυαλό μου σε φυσιολογικό budget απο πλευράς φαγητού, χώρου και εξυπηρέτησης είναι τα 1) Κτήμα Γαία 2) Άλσος Νυμφών 3) Κτήμα Ερωφίλη 4) Οινότρια Γη 5) The residence (εάν είναι στο budget σου) Κάνεις πολύ καλά που το ψάχνεις απο νωρίς μιας και ήδη αρκετά ζευγάρια ψάχνονται για το 22 και ήδη μερικά απο αυτά έχουν κλείσει και το κτήμα αλλά και κάποιους απο τους επαγγελματίες τους (πχ έγώ ήδη έχω κάποιες ημερομηνίες κλεισμένες για το 22). 1
eMike Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 44 λεπτά πριν, snik είπε Έχω φωτογραφίσει σε αρκετά κτήματα, μερικά που ξεχωρίζουν στο μυαλό μου σε φυσιολογικό budget απο πλευράς φαγητού, χώρου και εξυπηρέτησης είναι τα 1) Κτήμα Γαία 2) Άλσος Νυμφών 3) Κτήμα Ερωφίλη 4) Οινότρια Γη 5) The residence (εάν είναι στο budget σου) Κάνεις πολύ καλά που το ψάχνεις απο νωρίς μιας και ήδη αρκετά ζευγάρια ψάχνονται για το 22 και ήδη μερικά απο αυτά έχουν κλείσει και το κτήμα αλλά και κάποιους απο τους επαγγελματίες τους (πχ έγώ ήδη έχω κάποιες ημερομηνίες κλεισμένες για το 22). Το Αλσος Νυμφών δε το λες και φυσιολογικό budget ... Παρόλα αυτά είναι εξαιρετικό κτήμα. Για μένα από τα top στην Αττική είναι το Λαας... Γενικά πάντως για το budget που δηλώνει δε θα βρει εύκολα. 1
snik Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 1 hour ago, eMike said: Το Αλσος Νυμφών δε το λες και φυσιολογικό budget ... Παρόλα αυτά είναι εξαιρετικό κτήμα. Για μένα από τα top στην Αττική είναι το Λαας... Γενικά πάντως για το budget που δηλώνει δε θα βρει εύκολα. Και το Λαας εξαιρετικό με πολύ καλό φαγητό και θέα, δεν έχω μάθει όμως για τιμές αλλά νομίζω ότι και αυτό συγκαταλέγεται στα όχι και τόσο budget κτήματα. 3
AristidisZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Πάρτα και πήγαινε στις Μαλδίβες Άμα δε πέσει σε τσίπηδες καλεσμένους μια χαρά θα πάει 😁
wizzy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Θα έλεγα το Κτήμα Νάσιουτζικ, αλλά δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι τώρα (παλαιότερα διάβαζα για εγκατάλειψη κτλ).
NickTG Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 1 hour ago, AristidisZ said: Άμα δε πέσει σε τσίπηδες καλεσμένους μια χαρά θα πάει 😁 Ε ναι. Άμα δεν σου δώσει και τουλάχιστον ένα 100αρικο ο καλεσμένος να καλύψεις τα έξοδα του κτήματος και να πας και εξωτικές διακοπουλες είναι τουλάχιστον τσιπης. Είναι γνωστό άλλωστε πως για αυτό καλείς κόσμο στο γάμο! 1
AristidisZ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, NickTG είπε Ε ναι. Άμα δεν σου δώσει και τουλάχιστον ένα 100αρικο ο καλεσμένος να καλύψεις τα έξοδα του κτήματος και να πας και εξωτικές διακοπουλες είναι τουλάχιστον τσιπης. Είναι γνωστό άλλωστε πως για αυτό καλείς κόσμο στο γάμο! Ας δώσει ο καθένας ότι μπορεί, δεν είναι ανάγκη να ξεπαραδιαστούν οι καλεσμένοι Οχι άλλα βάζα και πιατέλες 1 1
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, NickTG είπε Ε ναι. Άμα δεν σου δώσει και τουλάχιστον ένα 100αρικο ο καλεσμένος να καλύψεις τα έξοδα του κτήματος και να πας και εξωτικές διακοπουλες είναι τουλάχιστον τσιπης. Είναι γνωστό άλλωστε πως για αυτό καλείς κόσμο στο γάμο! Δεν συμφωνω και τόσο στην τελευταία αποψη. Όσο για τα δώρα, θα μιλήσω ως άλλωτε θεοτσιγκουνης που πάντα ήθελα να μου κάνουν δώρα αλλά ποτέ να μην δίνω και να κάνω κάτι, αλλά κατάλαβα το λάθος πιο μετά. Όταν σε καλούν κάπου που έχουν ετοιμάσει φαγητά γιορτές και γενικά έδωσαν λεφτά, έχεις την ελάχιστη υποχρέωση να τους κάνεις ένα δώρο, ότι θέλεις, σαν μια αποζημίωση για ότι ξόδεψαν. Κι όχι δεν θα τους κάνεις δώρο με 50 και 100 ευρω, μπορείς άνετα φθηνότερο, μπορείς και ακριβότερο. Όταν παντρεύεται στενό συγγενικο σου πρόσωπο που πέρα από τυπικοί συγγενείς έχετε ζήσει τις ζωές σας κοντά, κοινές στιγμές κτλ, ε κάτι θα του1 πάρεις. Μπορείς ακόμα να κάνεις το γνωστό με την κατάθεση χρημάτων σε ένα πολυκατάστημα για να αγοράσουν οι νεονυμφοι ότι θέλουν σε αυτά τα χρήματα. Στο παρελθόν η μάνα μου είχε κάνει δώρο 1500 ευρω στον θείο μου όταν παντρεύτηκε. Βέβαια, είμαστε από αυτούς που πάμε σε έναν γάμο κάθε 10-15 έτη, και 3 βαπτίσεις μέσα σε 25 χρόνια. Τώρα αν είναι να σε καλούν κάθε λίγο και λιγάκι και έχεις μεγαλο κύκλο συγγενών και φίλων, ε εκεί αναπροσαρμοζεις και το πόσα θα δωσεις. Το αν θα πουν τσίπη η όχι επειδή δεν έδωσα πολλά με αφήνει παγερά αδιάφορο, μπορεί να μην τους είναι και χρήσιμο ότι πάρεις όποτε και τόσα να δώσεις πάλι θα στραβώσουν. Το επόμενο δώρο που θα κάνω αν με καλέσουν κάπου θα είναι σοκολατακια, από καλο ζαχαροπλαστειο όχι ότι να ναι, ε σίγουρα θα γλυκαθουν και θα τους αρέσουν, ούτε αντικείμενα και γκατζετακια ούτε τίποτε άλλο. 2
kage Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Island,Κτήμα 48, ΚτήμαΟριζοντες,ΠύργοςΜελλισουργου, Κτήμα Μπραιμνιωτη ,Χατζή ,λίμνη Βουλιαγμένης, Λιάρου -Ναϊάς -Γαία βελλη σχεδόν όλα τα παραπάνω είναι νότια ανατολικα.. Τις τιμές θα τις καταλάβεις από τις φωτός..κάτω από 30€ ανά άτομα δεν νομίζω να βγαινει κτημα... Ενοικίαση χώρου μερικά χιλιαρικα(συνήθως περιλαμβάνει κ dj ήχο φώτα),μετά ξεκινάς με τα έξτρα π.χ. κοκτέιλ,ποτά, σαξόφωνο,band,πυροτεχνηματα,show με φωτιες,στολισμος...catering μπορεί να βρεις την ίδια εταιρεία ίδια μενου με διπλάσιες τιμες ανάλογα το κτήμα;).γενικότερα λεφτά να χεις να ξοδευεις Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από kage 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα