Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2021 Γειά σε όλους Spoiler Σε λίγες ημέρες θα μετακομίσω σε άλλο σπίτι ωστόσο δεν μπορώ να πάρω γραμμή σταθερής. Ο υπάλληλος της COSMOTE μου πρότεινε την λύση του Gigamax unlimited ωστόσο ήμουν επιφυλακτικός αν θα έχω καλή κάλυψη Πήρα ένα καρτοκινητό whats up και ένα F2go. <<Τέσταρα>> ότι η Vodafone ήταν η μοναδική που δίνει καλύτερο σήμα από όλες τις υπόλοιπες (55mbps download & 30upload ενώ οι υπόλοιπες με το ζόρι 4mbps download & 1upload) . Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να έχω multi-sim όπως στην COSMOTE όπως και η τιμή 45ευρώ το πρώτο και το μεγάλο πακέτο χωρίς περιορισμούς στην vodafone (59ευρώ). Έτσι έκανα αίτηση για επιπλέον γραμμή για να το βάλω σε 4G modem router γιατί μου έδωσαν και προσφορά για το υπάρχον κινητό να αλλάξω πρόγραμμα σε red plus στα 15ευρώ οπού αξίζει περισσότερο από το flexy που είχα. Σκέφτομαι να πάρω της tplink ή zyxel. Mήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα